IF-83-UCK Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Salutare, va rog ajutati-ma cu un raspuns... Mi-am pregatit motoreta pentru plecarea in Grecia in Thassos , ulei , placute, filtre...iar pe drum am observat ca in momentul in care bag mana in gaz dupa 7000 ture imi patineaza ambreiajul. Sa fie din cauza uleiului sau s-o fi dus discul? Motoreta e CBR 600F4i-2001 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cati km are motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 27.000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ce ulei ai pus? a patit un prieten tot asa cu Castrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 Am pus Motul 10W40 5100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 de la 7000 la cat patineaza ambreiajul? inainte nu facea asa? de cati km o ai tu si stii ce "istorie" are? oricum nu te impacienta prea tare un set de discuri de ambreiaj sunt pana in 100E pt motoreta ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex66 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cred ca s-a dus ambreiajul. Faptul ca-ti patineaza de cand ai schimbat uleiul e o pura coincidenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) inainte ai avut tot motul? de ex eu am pus dupa motorex, motul(nu mi a placut revenit la motorex.da asta alta treaba).....ca si la prima trecere de la un ulei la altul se auzea un fel de rontzait..la ambreiaj.......de ex mergeam cu a 5 la 100km/h si cand acceleram se auzea kestia aia...si parca aveam si un fel de semipatinaj.....asta numai o perioada de 500 km dup aia a disparut, acum cand am pus motorex face aceeasi kestie..dar a disparut iar dupa aprox 500 km, incearca sa mergi pe o marca de ulei ..daca ai avut acelasi tip de ulei cam e dus ambreiajul..faza e ca eu am acusi 40 000 si nu am probleme ..adik sa patineze in ture cand tragi brusc de acceler..dar daca i ai dat pe o roata din ambreiaj. ..e klar ca`s discurile Editat Mai 5, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Chestia ca pe o roata nu m-am dat cu ea niciodata.. Inainte tot Motul am avut si nu facea asa! Pana la urma cred ca e discul.....Aveti idee de unde sa-mi iau disc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 http://www.louis.de/_40afabb62db9e44a4d52d...tnr_gr=10043800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate