chill0ut Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Uite ca si io stau la Tineretului (pe Serban Voda). Deci sunteti cu 1 in plus acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 pai vino joi sa chill out Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 pai vino joi sa chill out okeeeey! joi in parcarea din fata parcului la 19, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_tro Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 inca odata pt serban voda ..kawa zxr 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Maine la 19.00 ne vedem la intrarea in parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panicos Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 salutari. m-am mutat si eu recent in tineretului. pe pridvorului, la intersectia cu mihai bravu. la multe intalniri si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 salutari. m-am mutat si eu recent in tineretului. pe pridvorului, la intersectia cu mihai bravu. la multe intalniri si asfalt uscat. atunci suntem vecini..sa vii joi la intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 vin , dar unde este intalnirea mai exact? in parcare vi-a-vis de gheorghe sincai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 yup, chiar la intrarea mare in parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 sa imi fie cu iertare daca va VIOLEZ teritoriul, dar ma gandesc ca poate cineva din zona voastra ar vrea sa isi ia o motoreta super tare ....click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 click pe semnatura mea si inca odata sorry pentru reclama Cum vine asta "nelimitata". E un fel de "fara numar, fara numar"? Si ce o face sa ajunga la 350 km/h? Cauciucurile noi? Alarma? "Sorry" pentru offtopic la offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ame-moto Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Mai sunt si alte fete motoriste prin zona? Eu stau pe langa Parcul Carol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) da, sunt uelcam Editat August 20, 2008 de cats Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Cum vine asta "nelimitata". E un fel de "fara numar, fara numar"?Si ce o face sa ajunga la 350 km/h? Cauciucurile noi? Alarma? "Sorry" pentru offtopic la offtopic. nelimitata inseamna nelimitata ....dar nu te chinui sa intelegi ca am dubii ca nu ai sa reusesti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) dar nu te chinui sa intelegi ca am dubii ca nu ai sa reusesti Iti multumesc pentru incredere, dar nu ai avut dreptate. Chiar nu am reusit. Daca te referi la faptul ca a fost intr-o zi limitata, cuvantul pe care il cauti e "delimitata". Si nu "nelimitata". Dar nu stiu cum te-ar ajuta asta sa vinzi o mobra care prin cei 350km/h reali se recomanda singura. Editat August 20, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 bagam un karting joia asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 bagam un karting joia asta? idei putine da` fixe bagam, bagam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Mai bine o etapa de CN acolo in spate la Palatul Copiilor, pe circuitul de masinute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcflorin Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut. Ma numesc Florin si sunt nou pe acest forum, ca de altfel si intr-ale motocicletelor. De curand am inceput si eu scoala de soferi pt A (am 3 sedinte la activ). Dc nu va e cu suparare cand va intalniti la intrare in parc as vrea sa vin si eu. Stau in cartier prin spatele Bd. Dimitrie Cantemir. Sa auzim de bine si asfalt uscat cum se spune pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 @mihaio07: ce-i aia CN? @pcflorin: bine ai venit si esti binevenit si la intalnirea de la parc. joia de la 7 la 8, la intrarea mare, adica aia de la sincai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 bagam un karting joia asta? mergem, facem, dregem, astea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 @mihaio07: ce-i aia CN? Campionat national, bre. Daca s-a putut la Caransebes pe dalele alea, se poate si la Palatul Copiilor. E un fel de Amckart acolo. Si in spate mai e si un "circuit" de motocross. Facem o etapa de supermoto cu tot ce-i trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Campionat national, bre. Daca s-a putut la Caransebes pe dalele alea, se poate si la Palatul Copiilor. E un fel de Amckart acolo. Si in spate mai e si un "circuit" de motocross. Facem o etapa de supermoto cu tot ce-i trebuie. reising, dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Campionat national, bre. Daca s-a putut la Caransebes pe dalele alea, se poate si la Palatul Copiilor. E un fel de Amckart acolo. Si in spate mai e si un "circuit" de motocross. Facem o etapa de supermoto cu tot ce-i trebuie. Bre, da numa' reiseri p-aci! Ar fi trebuit sa specifici ca e vorba de circuitele de automodelism, ca sa nu ne trezim cu ratoni echipati de scandal si cu carene de circuit care dau ture prin parc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate