Ratonyx Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 apropo mai vine cineva diseara? Io nu prea o sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cors Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 sal la toata lumea maine se intampla ceva? chiar si pe frigul si ploile anuntate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 (editat) la intrare in parc la brancoveanu..?.... vin si eu cu un prieten daca e.... eu am un dr..si el are un savage.... poate mai aflu ceva pana diseara pe forum.... am mai vazut acolo motoare .... am cautat o data cu prietenul meu ..am cautat locul ..bercenarilor... cica acolo e la metrou.... dar nu am vazut ceva constant...si nu am stiut ce sa cred... eu stau langa metrou brancoveanu spre big...o statie.... sper sa mai gasesc doritori pt diseara pe forum... Editat Septembrie 25, 2008 de Cristi_from_hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 CHOPPER ACADEMY organizeaza pe 11 Octombrie END OF SEASON PARTY la APASU BAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Salut, sunt Claudiu, stau pe Tohani (2 pasi de Piata Norilor) si am un CBR 600F Sport 2001 rosu. Poate ne vedem saptamana viitoare ca, cica, se indreapta vremea. ID Messenger Dracushor2k3 tel 0724.211.337 Jos cu ploile, sus cu asfaltul uscat. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cors Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 azi pe la 18 15 sunt cativa din tineretului la intrarea principala din parc si apoi plimbarica finalizata cu ceai cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 cum o fo ieri, ca io n-am reusit sa ajung? ne vedem saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cors Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 cam racoare dar am reusit sa ne incalzim cu cateva sprinturi si multe bauturi calde pe final. am fost 3 motociclete. ne vedem joi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
life_is_random33 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 salut.. m-am mutat si eu de curand in zona tineretului .. eu stau pe cuza voda .. vizavi de un restaurant .. motor urmeaza sa imi iau la primavara-vara ... cand va mai intalniti la un suc .. o cafea .. ceva ... pot sa vin si eu ? cu ratb normal oricum ... e cineva cu un monster prin zona ? ... tot il vad parcat in fata blocului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Eu sunt disponibil incepand cu ora 19 astazi (02.10). Ramane tot in fata la parcul Tineretului sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 da, la 19.00, la intrarea in parcul tineretului (aia de la sincai). @life_is_random33: esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 deci ne vom strange multi de data asta,nu?cel putin 3-4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 Vin si eu maine. Ramane ora 19? O sa vin pe motor desi arata rau ca m-a dat unu pe jos saptamana trecuta. Povestea clasica, "nu te-am vazut". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 deci ne vom strange multi de data asta,nu?cel putin 3-4 de ce, vrei sa fie mai multi carora sa le dai suav cu flit ca sa te duci sa vezi un meci? @dracushor: nu conteaza cum arata mobra, esti binevenit oricum, cred ca-ti dai seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 lol. buna replica. deci ceva efectiv la joia tineretului diseara, va fi prezent? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 da, ceva efectiv va fi prezent ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 N-am ajuns, in acest moment ma aflu inca la un client care are un server crapat. Sigur ma prinde ora 2 pe aici. Sper totusi ca v-ati distrat bine si fara mine Ramane pe joia viitoare sau la actiunile de weekend - Intampinare mirela la Aeroport maine seara ori End of season party. Bafta si Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pcflorin Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Sal. Mi-am luat si eu A-ul saptamana asta, asa ca am inceput sa imi caut motor. Cum sunt la inceput ma gandeam la ceva gen 250 cc, si anume un kawa zzr. Am fost am vazut motorul, dar cum nu prea ma pricep mi-ar prinde bine un ajutor. Poate cineva sa ma ajute sa imi spuna daca motoul respectiv isi merita banii?? Motorul este undeva pe la intersectia Giulesti cu Constructorilor; e din 93, 46.000 km, 1300 euro. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Sal. Mi-am luat si eu A-ul saptamana asta, asa ca am inceput sa imi caut motor. Cum sunt la inceput ma gandeam la ceva gen 250 cc, si anume un kawa zzr. Am fost am vazut motorul, dar cum nu prea ma pricep mi-ar prinde bine un ajutor. Poate cineva sa ma ajute sa imi spuna daca motoul respectiv isi merita banii?? Motorul este undeva pe la intersectia Giulesti cu Constructorilor; e din 93, 46.000 km, 1300 euro. Multumesc anticipat. Indicat ar fi sa incerci sa cumperi un motor ceva mai nou. Daca asta nu e o optiune, ar trebui sa mergi cu motorul la un mecanic/service pentru o parere avizata despre starea motorului. Aici gasesti ceva indicatii despre ce si cum se verifica la o mobra inainte de a o cumpara. Bafta! Bre, da aici nu mai scrie nimeni? Nu se mai lauda nimeni ca vine maine la intalnirea de la parc, ca face, ca drege, ca .. astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Cam moarta zona asta de Bucuresti. Doarme lumea, doarme, motoarele la iernat, deja ? Eu sper sa vin joia asta (adica maine). Joia trecuta am ajuns acasa abia vineri, la 9 dimineata. Maine fac un drum sa asigurator sa vad daca e complet dosarul si poate aflu si cat au de gand sa ma despagubeasca. Daca e de bine dau de Ramane la 7 ? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 salutare .ma putetzi striga "razvan" si detzin Honda hornet alb o sa vin si eu la intilnire ,dar ceva mai tirziu ,o sa ajung pe la 19 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 si io deseara la parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Yeeee, toata lumea diseara la parc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Cam moarta zona asta de Bucuresti. Doarme lumea, doarme, motoarele la iernat, deja ? Eu sper sa vin joia asta (adica maine). Joia trecuta am ajuns acasa abia vineri, la 9 dimineata. Maine fac un drum sa asigurator sa vad daca e complet dosarul si poate aflu si cat au de gand sa ma despagubeasca. Daca e de bine dau de Ramane la 7 ? Asfalt uscat! ai venit si saptamina asta , o sa vii si saptamina viitoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Tind sa cred ca in timpul saptamanii oricat m-as stradui n-am nici o sansa. Sapt viitoare n-o sa ma mai straduiesc, poate am noroc(si ajung). Cu Alliantz-ul am sunat azi si dosarul a plecat de la "agentul constatator" la "agentul lichidator" - cica sapt viitoare ar trebui sa am un raspuns. Razvane unde zici ca stai? Bafta si Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate