marius_vararu Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 sincer.....parca nu , da na , la 125 poate nu se simte diferenta , da la capacitate mai mare poate so fi simtind , la fel ca si benzina de 100 sau 101 sau 99+ , la varadero nu se simte nici cea mai mica diferenta (eu unu , nu am simtit nimic) Mesaj completat salutare ma friends ), ce mai faceti , pe unde ati mai umblat , ce isprave ati mai facut ? la noi la braila a crescut apa , deci a inundat o parte drumuri dunarea , si asta ce inseamna ? facem baie ....cu...motorul ce sa intaplat : filmarea a iesit bine iar motorul a avut putin de suferit , adica : 1. s-au afumat bujiile , dar au scapat , is iridium si am crezut ca le-am facut praf , dar nu 2. a intrat apa la filtrul de aer si am crezut ca am futut motorul , dar l-am desfuc in spate la primarie , juma de motor si l-am rezolvat (multam lui chivu pe aceasta cale) 3. motorul fiind cald , si in contact cu apa , a facut condens baia de ulei si a ajuns apa in ulei si a facut o crusta , nu cred ca are ceva grav , o sa schimb si uleiul mai incolo. si daca sa tot filmat , de ce sa nu sheruiesc ) luati de aici : varadero prin apa sau aici se da chivu prin apa si tot chivu , tot cu varadero si am mai facut si alte filmari dar cu o zi dau 2 in urma: asta si asta astai ultima Mesaj completat voi la cat tineti relantiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 eu il tin la 1500 Mesaj completat sa mai ridicam topicul sus am avut un concediu de 2 saptamani si am tras o plimbare prin tara si am taiat-o spre mare pe la Harsova 2 mai portul din mangalia plaja corbu cetatea de la enisala dunavatu de jos unde asflatul se termina in delta mausoleum de la Adamclisi cetatea de la Adamclisi Mesaj completat in prima saptamana din concediu am plecat spre mare si am luat-o pe e85 bacau-urziceni, mi-am facut si consumul 3,35% 90-100km/h...am stat prin mangalia...vreo 2 zile si am plecat spre delta si am ales traseul navodari-corbu-vadu-istria(cetatea)-enisala-murghiol si m-am dus din nou la mare si spre casa mi-am ales alt traseu mangalia-negru voda-adamclisi-ostrov-calarasi-slobozia-buzau-bacau drumul a fost ok in mare parte bun mai rau pe negru voda-calarasi dar au si portiuni bune, asfalt proaspat iar motocicleta s-a descurcat bine chiar daca a plouat tot drumul Mesaj completat in a doua saptamana am ales muntele... in drum spre bicaz(piatra neamt) barajul de la bicaz lacul de la bicaz spre vatra dornei pasul prislop maramures-borsa inchisoarea din sighet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 frumoase poze , si eu am fost cu ai mei in concediu , dar de data asta nu a fost nimic special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 salut baieti ... vand si eu varadero 125 istoria lui o gasiti prin threat`ul asta :-P momentan : 29.000 km kit lantz DID schimbat, cauciucuri ok , toba arrow , parbriz Kappa , top case nu am mai mers cu ea de 1 an de zile, se poate vedea in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 frumoase poze , si eu am fost cu ai mei in concediu , dar de data asta nu a fost nimic special salut! ms...am facut cam 4000km in 2 sapt, am mai fost si prin apuseni gilau-marisel-huedin, am mai fost la pesterea ursilor, sighisoara, defileul muresului, sovata(praid) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 bravo , te-ai plimbat serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 bravo , te-ai plimbat serios salut marius!...iti recomand soveja-lepsa din muntii vrancei daca nu ai fost...am fost in weekend, drumul de la panciu la soveja ii bun, asfalt proaspat doar ca de la soveja la lepsa(14km) ii mai rau un fel de forestier cu bucati de asfalt, oricum zona este frumoasa muzeul de la soveja cascada putna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 aha , multzam de recomandare , dar momentan stau cam prost cu benzina .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 nasol... ii aproape de tine soveja-lepsa cat de cat...faci vreo 400km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 pan la urma am iesit si eu la o plimbare , da prin dobrogea si cu inca doi , mai multe detalii si poze gasiti AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) pan la urma am iesit si eu la o plimbare , da prin dobrogea si cu inca doi , mai multe detalii si poze gasiti AICI nu-i rau...trebuia sa tragi si o tura pan la corbu sa faci o baie in mare eu mi-am vandut motocicleta... o recomand tuturor celor care isi doresc o motocicleta fiabila cu care sa se plimbe prin tara indiferent de drumuri Editat Septembrie 3, 2010 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 sa stii ca ai foarte mare dreptate in legatura cu varadero , si apropo , in oras se descurca bestial , mult mai bine ca alte motociclete , si pe langa asta , nu am avut nici macar o data probleme cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 sa stii ca ai foarte mare dreptate in legatura cu varadero , si apropo , in oras se descurca bestial , mult mai bine ca alte motociclete , si pe langa asta , nu am avut nici macar o data probleme cu ea anul trecut am facut doar 6000km, anul asta am facut 12000km din martie pana in august si nu am avut nici o problema tehnica sau electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Ai reusit sa o dai repede? Cat? am dat-o cu 1850, dar am dat pe ea aprox 2500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Ai reusit sa o dai repede? Cat?Ca ma tot gandesc sa trec si io la ceva mai mare.Am inceput sa fac turele cu pasager si incep conservarii sa se urce pe mine. Mezinul Varadero intr-adevar e un motor foarte sanatos si tocmai de aia am o strangere de inima in a-l vinde. Stii ca dai un motor ce merge ceas chiar daca e mic si te trezesti mai apoi cu un shtift mai mare la care tot repari. Of, daca il faceau de 250 sau 400... cred ca nu il schimbam cu anii. sa stii ca asa e , si la a mea o sa ii vina timpul sa o dau ( in iarna asta sau in primavara ), dar sa mor eu daca as vrea sa o dau macar 0,001% daca ar avea putere mai mare .....la varadeo asta e singura ei problema , e de 125 , 15 cai , la un moment dat deliram eu , ce-ar fi daca ias pune un motor mai mare , oare o merge , oare o incapea , etc etc etc , deh .... nu vroaim sa o vand deloc Editat Septembrie 8, 2010 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 nici eu nu am vrut sa o dau...mi-a placut tot la ea, preferam sa o pastrez si sa-mi iau alta pe langa, dar am zis ca as incerca si un Vstrom... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 sa imi spui si mie toate parerile/impresiile tale despre v-strom daca e sa iti iei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Septembrie 10, 2010 Share Postat Septembrie 10, 2010 sa imi spui si mie toate parerile/impresiile tale despre v-strom daca e sa iti iei nu stiu ce-mi iau pan' la urma, oricum tot un enduro-touring as vrea Vstrom650/1000, varadero 1000, transalp 650, caponord...ma uitam si la Kawasaki Versys... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secara.florin Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 Salutare, sunt si eu nou posesor de honda varadero 125 ... vacuta mea chiar isi face treaba sunt multumit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ygrek Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare, sunt si eu nou posesor de honda varadero 125 ... vacuta mea chiar isi face treaba sunt multumit ! felicitari sa te bucuri de ea si cat mai multi kilometri fara incidente / accidente !!! orice nelamurie poti sa-i intrebi pe baieti pe forum aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 de vrei poti sa dai add la : marius_vararu@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
secara.florin Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Cine stie de unde sa cumpar o toba sport ,de firma second hand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor Emanuel Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 Salut ma numesc Victor din jud bc si nu chiar de foarte curand sunt detinatorul unei honda varadero .Va astept sa mai discutam cam tarziu m-am gasit si eu sa scriu dar asta e . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 nu neaparat de scris tarziu , dar nu prea se vorbeste pe topicul asta , daca ai ceva nedumeriri , nu ezita sa intrebi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate