Sari la conținut

marius_vararu

Membru
  • Număr conținut

    301
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius_vararu

  1. Urmasul lui Transalp nu cred ca poate fi deoarece are motor de 1000 cmc , deci este in alta clasa . Transalp este la clasa medie .
  2. Pentru ca nu este Africa Twin ci CRF1000L , varianta stradala pentru cea de Dakar si inlocuitoarea lui Africa Twin ca tehnica de marketing . Ca vezi doamne daca lumea stie ca tine locul legendarei motociclete Africa Twin o sa aiba vanzari mult mai mari .
  3. Eu credeam ca te-ai referit la dimensiuni si design si ca nu ai observat bolovanul .
  4. Are careva de vanzare suport de bagaje pentru F3 ? Chiar si home-made .
  5. Pe unde pot gasii in Braila piese de Minsk ? Gen segmenti , garnituri , fisa bujie , etc . Am gasit la tara la ai mei prin vecini un Minsk pt fratimu si as vrea sa il fac ca sa calareasca dealurile pe acolo .
  6. Salutare , cat va consuma Minsk-ul ?
  7. Salutare , am citit tot topicul despre Jawa 350 ,in teorie imi place , imi convine si as vrea sa ma alatur si eu grupui vostru . Dar , exista un dar , este cineva de prin Constanta sau din apropiere care poate sa mi-l dea o tura sa vad cum se simte ? Tin sa mentionez ca am mai avut motociclete , deci stiu cum sta treaba , nu va da-ti motoru pe mana unuia care deabea a luat A-ul . ) Va multumesc anticipat . Cheers
  8. Cortul pe care il prezinti tu face parte din categoria mizeriilor ieftine chinezesti , mai bine fa rost de inca ceva bani si cauta un cort bun , ala no sa te tina mult si in caz de ceva apa de sus trebuie sa il acoperi neaparat cu ceva 100% impermeabil , ceva celofan , etc . uite niste corturi bune ( si la oferta ) : Cort 1 si Cort 2
  9. Pai , avand in vedere poza si cum arata , acea aripa obtureaza fluxul de aer care intra in radiator . Nu l-a blocat complet , dar l-a diminuat si acest lucru conduce la infierbantarea motorului intr-un timp mai scurt , folosit in aceleasi conditii cu aripa originala .
  10. marius_vararu

    Din ce cauza?

    Eu cred ca s-a intamplat acest lucru deoarece a coborat cateva trepte de viteza si astfel roata la turatia maxima a motorului tot nu se invarte conform vitezei pe care o are motocicleta si astfel sare dupa asfalt . Am vazut chestia asta intr-un filmulet facut de Ducati pentru a promova un sistem de ultima generatie pe SS prin care se evita aceasta greseala patinand nustiu ce pe la transmisie sau ambreaj .
  11. duce mai , stai linistit , ce sunt 4.000 km ....o sa vezi ca ii faci repede .
  12. in totalitate deacord cu tine ))) , duc doru la varadero ))
  13. pret nou la hornet : 2200 Euro !!!
  14. De vanzare una bucata HORNET , marius_vararu@yahoo.com LINK
  15. care are sm sau enduro de vanzare , cel putin 400 cc si este dispus sa accepte un schimb cu o honda hornet 600 din 2001 ???
  16. da ba , dar dupaia am observat ca atunci cand lanseaza motorul imi solicit mult coloana in zona lombara
×
×
  • Creează nouă...