scaf Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 salut ! ieri mi-a facut figuri rusoaica! (dar am ajuns acasa cu bine !... )..dar iaca care e problema : - pe pistonul din dreapta ... imi da rateuri ... (platina ok !, bujie ok !) - am scos fisa si am pus-o pe masa (tot pe bujie !..dar fara pipa)...si imi da scantee dar f f. slaba in intensitate ..iar dintr-o data o da puternica .. (deacolo si explozia in teava de esapament..la acumularea de gaz ...)..intrebarea mea ...daca este din condesator sau din bobina ??? TNX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 10, 2005 Share Postat Iunie 10, 2005 daca e condensatorul nasol se impusca platina si atat. din ce spui ru pot sa fie 2 defecte: 1 - si cel mai probabil = fisa nasoala. o schimbi chiar daca la ochi pare ok. Poti sa verifici asta punand in locul ei fisa de pe partea aialalta (care zici ca mere ok). daca da scanteie corect cu ea atunci e clar. 2 - bobina nasoala - daca cu fisa buna nu da scanteie atunci singurul lucru care ramane e bobina pe partea respectiva, asta presupunand ca firul care alimenteaza bobina nu e intrerupt/slabit/facut din bucati inadite, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Poate sa fie de vina si condensatorul. Fara condensator nu merge pt ca scanteia este foarte slaba. Daca s-a stricat deodata nu a avut timp sa se impuste platina, asa ca ar fi bine sa-l verifici eventual schimband condensatoarele intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 convins ca este bobina ..am cumparat una (si acu' o tin ca bibelou ...dar sunt convins ca intr-o zi o sa-mi foloseasca!) ...dar ce sa vezi ?...era din platina !!! ... in momentul in care o verificam era ok ! ...dar, de abia dupa ce am demontat capacul din dreapta ..am constat ca bratul platinei era rupt !... ...si acu' ca draq am dereglat avansul si nu prea merge ok !... (face usoare pufnituri ! (pe pistonul din dreapta) )..da-l reglez "io" (desi n-am comparator .. )!... ieri m-a chinuit prin faptul ca mergea ba ok ba intr-un piston (desi avea scantee ok!..)..am schimbat vreo 3 bujii dar nu era de acolo ... am mai mesterit-o ...pana a luat-o K-lumea ...(nu stiu din ce a fost ...probabil vre-un contact nasol...desi le-am curatat pe toate ... ) asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate