Vizitator montecristo Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 mai fain o sa fie... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fachir_87 Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 montecristo, vezi cum arata motoru asta!!!!??? asa sa-l faci ca de nu, blestemul continua ))) lasa-l man, nu-l mai necaji..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 O stire buna daca vreti despre colegul Paul. A reusit sa mearga singur la baie, pe picioare, lucid etc, asta avand in vedere ca in ultima perioada starea lui nu a fost tocmai roz. Adica momentele in care e lucid sunt destul de rare si de durata nu prea mare. Daca vreti detalii in particular, din respect pt el si pt familia lui nu o sa scriu mai multe aici. Sa speram ca macar acum in luna sarbatorilor starea lui sa se imbunatateasca putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 Am vorbit si eu recent cu fratele sau si a zis ca este acasa,este bine,umbla,vorbeste lucid si se recupereaza.Am sa trec pe la el zilele urmatoare.Multa sanatate lui Paulica si recuperare maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Am vorbit si eu recent cu fratele sau si a zis ca este acasa,este bine,umbla,vorbeste lucid si se recupereaza.Am sa trec pe la el zilele urmatoare.Multa sanatate lui Paulica si recuperare maxima. Tu ori vrei sa ne ridici moralul, ori faci misto, ori esti dezinformat. Ne-am dori cu totii ca Paul sa fie acasa, din pacate Paul este in spital cu mama sa internat intr-o rezerva, si nu sunt semne ca ar merge acasa prea curand, eventual pe perioada sarbatorilor. Mama mea merge in fiecare zi la spital cate 4 ore in sectia unde e Paul internat , deci sa intalnesc zilnic, povesteste cu maica-sa si cu el ( cand are cu cine, adica in momentele cand e lucid ). Din pacate starea lui nu prea are nimic tangent cu ce ai scris tu mai sus, cu toate ca am vrea cu totii asta. Dar nu mai zic nimic, sa fim feriti cu totii de asemenea situatii. Daca l-ai vedea si auzi, daca te-ai uita la mama lui in ochi nu cred ca ai mai scrie ce ai scris mai sus. Poate ti-o fi zis frate-sau asta, satul de intrebari si macinat destul de subiectul asta dificil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 Tu ori vrei sa ne ridici moralul, ori faci misto, ori esti dezinformat. Ne-am dori cu totii ca Paul sa fie acasa, din pacate Paul este in spital cu mama sa internat intr-o rezerva, si nu sunt semne ca ar merge acasa prea curand, eventual pe perioada sarbatorilor. Mama mea merge in fiecare zi la spital cate 4 ore in sectia unde e Paul internat , deci sa intalnesc zilnic, povesteste cu maica-sa si cu el ( cand are cu cine, adica in momentele cand e lucid ). Din pacate starea lui nu prea are nimic tangent cu ce ai scris tu mai sus, cu toate ca am vrea cu totii asta.Dar nu mai zic nimic, sa fim feriti cu totii de asemenea situatii. Daca l-ai vedea si auzi, daca te-ai uita la mama lui in ochi nu cred ca ai mai scrie ce ai scris mai sus. Poate ti-o fi zis frate-sau asta, satul de intrebari si macinat destul de subiectul asta dificil. Deci nu mai inteleg nimic Una zici tu,alta fratesu'.Exact ce am zis eu mai sus mi-a zis si el.A mai zis ca este lucid,se poate vorbi cu el,dar are mici ezitari in retrospectiva evenimentelor.Daca el minte atunci mint si eu.La fel si Adita care este vecin cu el a zis ca este acasa,dar el stia asta de 2 saptamani cel putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giurcanu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 vinerea trecuta am fost la el si era in spital , si nu era intr-o stare prea buna , sa speram ca va fi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Cea mai naspa stire fratilor nu stiu cati stiti,sau cati l-ati cunoscut pe Karcsi era un rocker din generatia noastra.A decedat in accidentul de la Sarmasag.Nu imi vine sa cred http://www.dailymotion.com/video/x85nuk_ac...asag_shortfilms R.I.P. Karcsi Editat Ianuarie 26, 2009 de exores Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Februarie 2, 2009 Autor Share Postat Februarie 2, 2009 Am fost la Paul acasa si este bine omul nostru,mai are 2 saptamani de recuperare sus in bradet si nu dupa mult timp mai intra in operatie cu bratul problema ii face ceva transplant dupa care speram sa sa isi recupereze bratul.In rest este ok vorbeste bine si nu mai are probleme cu memoria.La bratul problema poate sa isi miste cateva degete usor,ceea ce cred ca este imbucurator fata de pronosticurile care se dadeau.Deci ar fi speranta sa isi recupereze mana dupa operatia ce urmeaza. Multa sanatate Paule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dita_lim Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 R.I.P. Macku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradg Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 (editat) Macu..... a trecut in nefiinta! O sa-mi amintesc de tine mereu..... din pacate.... NU VEI STII ASTA! DOAMNE ....AI MARE GRIJA DE CE-A RAMAS DIN FAMILIA LUI! R.I.P. :blink: Editat Aprilie 5, 2009 de motoradg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabimes Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demonrider Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BOGDAN M Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 NU MAI AM CUVINTE, DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE MARIUS, AI FOST UN BAIAT DE NOTA 10, FOARTE TRAGIC, SINCERE CONDOLEANTEI FAMILIEI INDOLIATE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetwise Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Daca nu is prea indiscret, puteti sa ziceti cum s-a intamplat? Imi pare rau pentru el. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Mac-ule vei ramane in inimile noastre ... Sper ca ai ajuns inntr-un loc cu verdeata ... Odihnestete in pace .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tiamat Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Sincere condoleante familiei. Macule, vei ramane in amintirea noastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kon_robi Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 R.I.P Marius ... ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace.... sincere condoleante ... !! Asfalt uscat si in Rai !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristydan11 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Aprilie 5, 2009 Autor Share Postat Aprilie 5, 2009 R.I.P Makule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad_boy Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 R.I.P. Mack Nu l-am cunoscut personal dar dupa posturile lasate de el, era un om de treaba. Condoleante familiei si celor apropiati. P.S. Cineva sa explice imprejurarile accidentului si pentru cei neinformati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut5 Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate