constantin57 Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) Nu va suparati ca va intreb ,dar nu am inteles un lucru? ”La 10m sfoara trebuie sa fie cu 10cm spre interior.„,Fata de ce trebuie sa fie inclinata spre interior (ce ati luat ca etalon)? Pe o pista betonata (asfaltata) plana, cu o sfoara tragi o linie dreapta de vreo 12m asezi moto cu rotile pe ea .Mai tragi o linie paralela cu prima din mijlocul rotii atasului. Aceasta linie este etalonul. Puteti merge si la un service auto unde se fac unghiurile la roti !! Editat Noiembrie 19, 2009 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 Pe o pista betonata (asfaltata) plana, cu o sfoara tragi o linie dreapta de vreo 12m asezi moto cu rotile pe ea .Mai tragi o linie paralela cu prima din mijlocul rotii atasului. Aceasta linie este etalonul. Puteti merge si la un service auto unde se fac unghiurile la roti !! Multumesc,acum am inteles.(de la mijlocul roti atasului) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Pe o pista betonata (asfaltata) plana, cu o sfoara tragi o linie dreapta de vreo 12m asezi moto cu rotile pe ea .Mai tragi o linie paralela cu prima din mijlocul rotii atasului. Aceasta linie este etalonul. Puteti merge si la un service auto unde se fac unghiurile la roti !! Am vrut sa modific postul dar pina m-am foit eu nu a mai mers . Voiam sa spun ca linia de la atas sa fie trasa de la marginea exteroara balonului rotii atasului si tot de acolo pleaca si sfoara care ne arata inclinatia spre interior a rotii atasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 19, 2009 Autor Share Postat Decembrie 19, 2009 Hai cu topicul , contribuiti cu poze din iesirile pe zapada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Nu sa vazut distractia si bucuria zapezi , uite cum ma joc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian zcm Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 Nu sa vazut distractia si bucuria zapezi , uite cum ma joc eu. ...ai bre?si....cat iei pe ,,cursa''? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 cumpar atas de talie mica vreau sa il pun pe un Ij chrystyanyty@yahoo.com o723165275 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Plimbare cu nipra+atas 25.12.09 Timisoara-Buzias-Timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 drumul ala e o otreapa. ceea ce inseamna ca e perfect pentru o niprogena, nu?? ahaahaah am sa-i ciordesc aluia cu avionul o elice, imi place prea mult. si mai iau si fabrica de la Margina acasa, aia imi place si mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Faine poze,pacat ca no prea tinut vremea cu tine.Daca faci plimbari spre Deta-Moravita da-mi de stire ,sa-l scot si pe al meu la aer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 adica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 drumul ala e o otreapa. ceea ce inseamna ca e perfect pentru o niprogena, nu?? ahaahaah am sa-i ciordesc aluia cu avionul o elice, imi place prea mult. si mai iau si fabrica de la Margina acasa, aia imi place si mai mult. vremea o fost beton 15 grade, ploaie asa numa de ochi lumii nu sa udat nici viziera la casca de piata din dotare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 adica... adica...vrei sa spui Faget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 26, 2009 Autor Share Postat Decembrie 26, 2009 (editat) 1 Li-2 , copie sovietice de DC 3/ C 40, si ceea ce pare un DC 3, dsi nu stiam sa mai existe in Romania netopit. Unul nu e intr-un muzeu, ce sa mai vorbim apt de zbor... Editat Decembrie 26, 2009 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Acum cateva zile am primit un mail cu urmatoarul continut: Stimati prieteni si colaboratori, doresc sa va anunt pe aceasta cale ca intrunirea Europeana Ural de anul acesta (2010) va avea loc de pe 10 pana pe 12 Septembrie in castelul Piberstein Austria. In calitate de dealeri Ural in Romania noi vom incerca sa organizam o excursie cu atasele la aceasta intrunire, si va invitam sa va alaturati grupului. Vom reveni cu mai multe detalii mai aproape de eveniment, aceasta este doar o informare ca sa va notati datele in calendar. Din cate stiu poate participa orice boxer solo sau cu atas. Daca-i cineva interesat voi revenii cu noi detalii, atunci cand am sa le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 1 Li-2 , copie sovietice de DC 3/ C 40, si ceea ce pare un DC 3, dsi nu stiam sa mai existe in Romania netopit. Unul nu e intr-un muzeu, ce sa mai vorbim apt de zbor... e aceeasi ragalie in poze, se pare ca a fost rejuvenat cu o pensula si doua cutii de vopsea Mesaj completat Acum cateva zile am primit un mail cu urmatoarul continut:Stimati prieteni si colaboratori, doresc sa va anunt pe aceasta cale ca intrunirea Europeana Ural de anul acesta (2010) va avea loc de pe 10 pana pe 12 Septembrie in castelul Piberstein Austria. In calitate de dealeri Ural in Romania noi vom incerca sa organizam o excursie cu atasele la aceasta intrunire, si va invitam sa va alaturati grupului. Vom reveni cu mai multe detalii mai aproape de eveniment, aceasta este doar o informare ca sa va notati datele in calendar. Din cate stiu poate participa orice boxer solo sau cu atas. Daca-i cineva interesat voi revenii cu noi detalii, atunci cand am sa le am. As merge, numai ca e asa cale lunga pana atunci, cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 Visit My Website Visit My Website Visit My Website Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 ... Aha... oare cate grade "clipoceau" in atas, dar afara? Dar daca era mai frig, mai functiona senzorul de pozitie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Inteleg ca ai trecut prin Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Ianuarie 28, 2010 Share Postat Ianuarie 28, 2010 Inteleg ca ai trecut prin Bacau? Binenteles! ...se poate observa intrarea in oras...nu prea era trafic... ( e o padure mare la marginea satului, asa ii spune Bacau...) Si grade nu trebuie multe nici afara , nici in atas... Cand am sa trec prin Bacau , sigur o sa fiu vazut....ca asa mi se intampla cand depasesc granitele judetului.... aud ecouri cu un nipru verde cu nr de Cluj , care a fost vazut la incredibila distantza de 150km de capitala de judet... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 SALUTARI DOMNILOR VIN SI EU CU O INTREBARE PENTRU DOMNII ATASISTI..... SUNT DETINATORUL UNUI BMW K750sport DAR IN ACTE NU SUNT EU PROPRIETAR ,SI M-AM GANDIT DACA CUMPAR UN ATAJ SI IL PUN PE BMW APOI FAC RAR,AUTENTIFICAREA SI APOI ACTELE PE NUMELE MEU....E POSIBIL ASA CEVA???> SAU CARE SUNT POSIBILITATILE DE A TRECE BMW-ul PE NUMELE MEU CU ATAS (mi_as dorii ff>mult sa pun un ataj la bmw) VA ROG SA MA AJUTATI CU SFATURI CUM TREBUIE PROCEDAT. ASTEPT PARERI AVIZATE DE LA CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASA CEVA,EVENTUAL SI COSTURILE AFERENTE.... VA MULTUMESC ANTICIPAT CU STIMA THEO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 29, 2010 Share Postat Ianuarie 29, 2010 Binenteles! ...se poate observa intrarea in oras...nu prea era trafic... ( e o padure mare la marginea satului, asa ii spune Bacau...) Si grade nu trebuie multe nici afara , nici in atas... Cand am sa trec prin Bacau , sigur o sa fiu vazut....ca asa mi se intampla cand depasesc granitele judetului.... aud ecouri cu un nipru verde cu nr de Cluj , care a fost vazut la incredibila distantza de 150km de capitala de judet... eram sigur ca are sa-ti placa in Bacau Drobule. Da' nu te-au amendat jandarmii ca te-ai dat cu mobra prin parcul central? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheelsandspeed Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 SALUTARI DOMNILORVIN SI EU CU O INTREBARE PENTRU DOMNII ATASISTI..... SUNT DETINATORUL UNUI BMW K750sport DAR IN ACTE NU SUNT EU PROPRIETAR ,SI M-AM GANDIT DACA CUMPAR UN ATAJ SI IL PUN PE BMW APOI FAC RAR,AUTENTIFICAREA SI APOI ACTELE PE NUMELE MEU....E POSIBIL ASA CEVA???> SAU CARE SUNT POSIBILITATILE DE A TRECE BMW-ul PE NUMELE MEU CU ATAS (mi_as dorii ff>mult sa pun un ataj la bmw) VA ROG SA MA AJUTATI CU SFATURI CUM TREBUIE PROCEDAT. ASTEPT PARERI AVIZATE DE LA CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASA CEVA,EVENTUAL SI COSTURILE AFERENTE.... VA MULTUMESC ANTICIPAT CU STIMA THEO Salutare! Asadar iata ce a fost la mine anu trecut. Am luat un MZ 250, oricum nu mai era original cind l-am luat, in feb sau mart 2008. in primavara acelui an am facut identificare si omologare, undeva la 2,5 mil lei vechi. Apoi in 2009 cumparat atas de Jupiter 3, in stare ok si apucat de facut prinderi ca MZ-u meu nu avea asa ceva. Iese bine treaba, fac teste de mers cu atas, pun si cablu de frina la el, si instalatie electrica, TOT. Merg la RAR in oct 2009 si fac omologare atrizanala. A fost cam 3,5 mil lei vechi, am facut in prealabil cintarire la tot ansamblul ( la o firma care are cintar si e autorizata sa elibereze bon de cintar ), apoi am mers la RAR. Ideea este ca acolo, banuiesc, au gasit in hirtzogaria lor ceva numit MZ ES 250 cu atas ( 1962 ). Cum al meu era trecut in acte ca fiind din 1962 cred ca au banuit ca e tipul ala. Asadar asta a fost. Amu cu BMW nu stiu care o fi treaba. Trebuie mers si intrebat la RAR-ul tau din oars ce si cum, sa nu te apuci de lucru degeaba, timp si bani. Sper sa reusesti cumva sa il faci cu atas, in real si in acte, si sa te numeri printre putinii posesori de asa ceva. Oricum nu suntem prea multi, sper ca ai observat. Daca ai vreo pila sau ceva asemanator la RAR, nu ar strica sa USE IT. Sper sa mearga bine proiectul. Astept vesti pozitive. wheelsandspeed@yahoo.com PS: Mersi de Up-ul de la vinzare de Honda Africa Twin...am decis ca nu o mai vind. E prea buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Ianuarie 31, 2010 Share Postat Ianuarie 31, 2010 SALUTARI DOMNILORVIN SI EU CU O INTREBARE PENTRU DOMNII ATASISTI..... SUNT DETINATORUL UNUI BMW K750sport DAR IN ACTE NU SUNT EU PROPRIETAR ,SI M-AM GANDIT DACA CUMPAR UN ATAJ SI IL PUN PE BMW APOI FAC RAR,AUTENTIFICAREA SI APOI ACTELE PE NUMELE MEU....E POSIBIL ASA CEVA???> SAU CARE SUNT POSIBILITATILE DE A TRECE BMW-ul PE NUMELE MEU CU ATAS (mi_as dorii ff>mult sa pun un ataj la bmw) VA ROG SA MA AJUTATI CU SFATURI CUM TREBUIE PROCEDAT. ASTEPT PARERI AVIZATE DE LA CINEVA CARE A TRECUT PRIN ASA CEVA,EVENTUAL SI COSTURILE AFERENTE.... VA MULTUMESC ANTICIPAT CU STIMA THEO uite un atas pt tine. http://www.okazii.ro/catalog/37688808/Stei...eta-epoca-.html dar e cam piperat pretu.dar totus e un inceput de drum sa iti cauti atas.succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate