axi Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ok si eu o SA MAI VIN CU INCA CATIVA PRIETENI...NE VEDEM LA 11 LA CATREDALA SI VORBIM:).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 nu provocam nici o durere...familia chiar ne-a rugat sa facem asta......marti la ora 11 toata lumea calare pe motoare in fatza la catedrala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 o sa fie dureros... pentru toata lumea va spun din experienta ca nu o sa va lasati de moto, amintirea se va estompa si o sa faceti ce a-ti facut acum1 sapt. putini sunt cei care o sa inteleaga ceva din moartea lui, dar daca se va salva macar o viata, inseamna ceva... R.I.P. prietene necunoscut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freddy99 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Pacat de el avea toata viata inainte, Odihneste-te in pace ! incerc sa ajung si eu maine la inmormantare dar vin cu masina ca nu mai am motor de strada sau daca ma duce cineva...cipri,andu care puteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ne vedem la catedrala... ora 11! am inteles bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 puneti poze si filamri de la inmormantare ! am fost ff multi si a fost ok ! dumnezeu sa-l odihneaca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 axi vad ca ai reusit sa pui poze de sambata ...bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 puneti poze si video k sau facut la greu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 daniele.... nu merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 imi pare rau ..am ramas impresionata de iubita lui si de parinti...si de faptul ca putina lume care`l cunostea a avut taria sa vina.si eu am vb cu mai multi prieteni de-ai nostri care pur si simplu nu au putut face asta psihic...e dureros intr`adevar ...si baieti,ce ati facut voi cu motoarele in cimitir...cu siguranta ca v-a auzit de acolo de unde era sufletul lui si s-a bucurat pt ca ati facut asta pt el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 imi pare rau ..am ramas impresionata de iubita lui si de parinti...si de faptul ca putina lume care`l cunostea a avut taria sa vina.si eu am vb cu mai multi prieteni de-ai nostri care pur si simplu nu au putut face asta psihic...e dureros intr`adevar ...si baieti,ce ati facut voi cu motoarele in cimitir...cu siguranta ca v-a auzit de acolo de unde era sufletul lui si s-a bucurat pt ca ati facut asta pt el... sigur ne-a auzit:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 imi pare rau ..am ramas impresionata de iubita lui si de parinti...si de faptul ca putina lume care`l cunostea a avut taria sa vina.si eu am vb cu mai multi prieteni de-ai nostri care pur si simplu nu au putut face asta psihic...e dureros intr`adevar ...si baieti,ce ati facut voi cu motoarele in cimitir...cu siguranta ca v-a auzit de acolo de unde era sufletul lui si s-a bucurat pt ca ati facut asta pt el... Ne-a auzit si ne-a vazut de sus ! acum e un inger ! mi dor de plimbarile cu milca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sake Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 In primul rand DUMNEZEU SA TE AIBA IN GRIJA DANI!! Buna tuturor, eu sunt verisoara lui Dani, am citit tot ce ati scris despre el si vreau sa va mutumesc in numele familiei ca ati fost langa la inmormantare........... Asi dori si eu pozele si filmuletele in care apare si dani ....asta este tot ce ne-a mai ramas de la el ...( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 o sa pun la topicul "Turul judetului - 10 mai" pozele de care am facut rost in care apare si Milca in ultimele ore din viata. o sa le puteti descarca de acolo. Numai sa ma lase serverul asta sa le incarc, ca pana acum a tot facut nazuri cu pozele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sake Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Multumesc frumos Kenno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Dumnezeu sa-l pazeasca si sa ne astepte si pe noi ca vom veni langa el toti o data si o data. Chiar de ziua mamei mele 10 mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 nu merge nicicum sa incarc pozele...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parazzitu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 vad ca tot nu merge.. in timp o sa mai incerc, dar pana atunci, cei ce vreti pozele, trimiteti-mi un e-mail pe PM si o sa va trimit pozele in mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wiskasul Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Conduceti cu grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pissu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA, DANY ! Ai lasat atata durere in urma ta ! Stiu ca plangi acolo unde esti si ca-ti pare rau ca ne-ai lasat... NU TE VOM UITA NICIODATA! Va multumesc tuturor pentru gandurile frumoase si pentru ca ati fost alaturi de familia lui. Sunt matusa lui Dany, sora tatalui sau. Ati facut un gest extraordinar la inmormantare si nu avem cuvinte sa va multumim. Un singur lucru as putea sa va spun: e superba viata de biker... DAR NU AVEM DRUMURI IN ROMANIA PENTRU ASA CEVA ! Aveti grija fratilor ! Luati aminte din nenorocirea noastra. Ati vazut parintii si logodnica lui Dany ! Ganditi-va la familia voastra si, mai ales, la voi, la tineretea voastra ! E pacat,... mare pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Dumnezeu sa-l odihneasca! am citit niste cuvinte care m-au indurerat... aveti grija de voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crisan Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 DUMNEZEU SA TE AIBA IN PAZA, DANY ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniells Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 a fost cel mai bun prieten biker eram zi de zi aproape cu el ....nici acum nu imi vina sa cred k s-a dus ! azi am vr sa merg pana la el sa ii propun ceva si intre timp am realizat k sa dus ! mare pacat ! mi dor de tine Milca si eu te astept in continuare la o tura ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate