CzCustoms Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am o nedumerire. daca imi iau un hoinar de 50cc pot sa il conduc acum pe strada??/ adica cu A1 . si daca da unde ma duc sa iau A1. la orice scoala de soferi?? care mai aveti A1 sau care stit cum pot sa il iau.. pls raspundeti.. si cam cat ma duce (LEi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 A1 il iei cam de la orice scoala de soferi. Dar daca e de 50 poti sa-l conduci fara permis. Iti trebuie doar adeverinta ca ai participat la un curs de legislatie, dar nu prea are nimeni. So, da-i bataie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adventix Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 am o nedumerire. daca imi iau un hoinar de 50cc pot sa il conduc acum pe strada??/ adica cu A1 . si daca da unde ma duc sa iau A1. la orice scoala de soferi?? care mai aveti A1 sau care stit cum pot sa il iau.. pls raspundeti.. si cam cat ma duce (LEi). il poti conduce cu dovada ca ai facut cursuri de legislatie si il inmatriculezi la primarie , la fel ca la orice scuter de 50 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 pai am adeverinta de legislatie. dar trebuie sa il inscriu la primarie ca sa il pot conduce. zic eu. si daca in actelel lui nu scrie moped ... mi-l inregistreaza aia la primarie???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ion_47 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 La Hoinar mi se pare că ai nevoie, totuÂşi, de A1, că pentru a conduce fără tre' să fie Âşi motocicleta sub o anumită putere. Adică, Hoinarul este de 50, da' e prea puternic. Nu zic sigur, dar aÂşa mi s-a zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 In talon scrie 50 cm3 nu 49.2 - 49.9, etc ... Scrie 50, se inmatriculeaza la militie si iti trebuie permis! Corectati-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 te corectez eu, e pana la 50cm3 inclusiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Ok! Merci de info Nu stiam exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Mie mi-au zis ca scrie 50 cmc nu 49 si ceva si imi trebuie permis si inmatriculata la politie. El are 49,6 dar datorita certificatelor vechi,unde se scria la capacitate 50 pentru ca atunci nu se facea diferenta intre 49,6 si 50 datorita faptului ca tot iti trebuia permis, au ramas cu capacitatea asta chiar daca este eronata. Eu m-am dus cu niste hartii scoase de la ei de pe site unde scria capacitatea si mi-a zis aia de la primarie ca ce sa faca ea cu hartiile,sa conving politia intai(ca in Romania asa merge,pe convingere). Intre timp am facut 16 ani,am luat A1 si mi-am luat alta, a fost cea mai buna solutie. Oricum,pe camp e f bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 man...la noi in giurgiu se fac acte de scutere la coltul strazii...asa ca nu cred ca e vreo problema cu inscriu la primarie...te duci la unii care se ocupa cu scutere iti fac o chitanta si cam aia e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate