atillas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 deci in week..ne dam la breaza..hai sa ne vedem cu bine si sper sa imi inchei motorul ca dupa tura de la sb e varza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 salutari daca aveti nevoie de ceva pe perioada concursului...nu ezitati sa ma contactati! O sa incerc sa ajung de vineri seara in Breaza! Va ajut cu cea mai mare placere! Cornelia garanteaza, nu-i asa??? Daca aveti probleme tehnice...am atelier cu absolut orice va pofteste inima! aparate de sudura(electric, argon, puncte), strung....scule! Locuri de parcare pt. 10 motoare! Ca si locatie...langa Liceul Militar, vis-a-vis de BCR! Daca aveti ceva probleme cu "oficialitatile" orasului...se rezolva! sambata dimineata sper sa am motor sa pot veni la start! dar...din pacate nu pot participa datorita unor probleme "tehnice" cu mana dreapta! 0723355896 Stefan Multa bafta concurentilor! Sper sa va distrati la Breaza! Oricum...daca totul merge ok....in viitorul apropiat....se va construi circuit la Breaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 stefan..bine de stiut..fraiele le-am luat eu cu adelina in ceea ce priveste organizarea..multumim de ajutor si te asteptam la o bericioaica in tabara la prensiunea floare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 i am in!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 care cum e vremea si starea noroiului? am facut rost de un gps dar nue garmin si mai mult ca sigur ca nu e compatibil..e lowrance.... ne da-ti coordonatele punctelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 eu zic ca ploua hai sa aveti dixtractie! Eu maine car mobila si voi va dati. Asa o fi si pe lumea ailalta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 mama cat namol... am fost la bai, la breaza, la namol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 cum a fost? ce-am pierdut? vreau poze!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 traseul belea si pe hobby si pe profi..foarte greu ptr unii,greu ptr altii..ca de obicei amidon la hobby a rupt tot..a fost anuntat oficial ca nu mai are voie la hobby ...duminca dupa ploaie la greu toata noaptea,la iesirea in platoul de start ..era o ceata de nu vedeai la 20 de m..s-a plecat in gasca la distractie ptr ca a fost namol la greu..toata lumea a fost multumita de cheful cu povesti enduro de langa gratarul pe care cu onor l-am dirijat fiind secondat de nini.. in rest lumea s-a simtit super bine..iar daca nu era ploaie era totul perfect..BRAVO VALI,ALISTAIR,SEBA,ILIE(RANIT MORTAL LA UN DEGET)..SI PARTICIPANTILOR.. poze o gramada pun maine ca sunt prea obosit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 super marfa organizarea....si traseul super numai ca in prima zi mi-a cedat ambreiaju iar in a 2-a zi ghidonu..in rest toate bune si frumoase )) Stef te astept sa-mi faci si mie la valcea o salata deaia cu sos )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 cateva poze de la breaza .. astept si alte poze http://picasaweb.google.com/borosescu/Breaza1315Iun08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 un singur regret:duminica nu a fost chip sa facem traseele pregatite de baietii de la motomania datorita ploii si a milioanelor de tone de noroi. in rest,super,chiar si duminica.cei ce ne-am dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 poze din tabara ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Super atmosfera! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Bravo baieti! Va mai asteptam la Breaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 sunt ceva poze si de pe traseu .. .. postati-le si pe alea va rog !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sensv Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Bravo baieti! Va mai asteptam la Breaza! Supertare, pentru mine care nu m-am mai dat la ''concursuri'' pana acum. Felicitari organizatorilor ! La mai multe ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 traseele ca traseele..da friptura,friptura cum a fost...???ca am facut 15 kile si nu a mai ramas nimic in cratita aia cu ceapa si coniac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silenti Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Foarte frumos, felicitari organizatorilor. Pentru mine a fost prima iesire enduro si m-am indragostit Totusi, niste poze de pe traseu sa am si eu cu sa ma dau mare pe la prieteni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 traseele ca traseele..da friptura,friptura cum a fost...???ca am facut 15 kile si nu a mai ramas nimic in cratita aia cu ceapa si coniac.. acum spui ca era coniac in cratita aia ?:| .. mi se parea mie un gust dubios .. dar am zis ca asa tre sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 multumim pentru aprecieri. ne-am dat toata silinta. vremea a stricat tot. puteti sa iesiti pe trasee, ca sa le faceti pe vreme buna... merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 acum spui ca era coniac in cratita aia ?:| .. mi se parea mie un gust dubios .. dar am zis ca asa tre sa fie gustul dubios era de la namolul pe care l-ati inghitit toata ziua...dar nici o problema ..se spala cu bericioaica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 multumim pentru aprecieri.ne-am dat toata silinta. vremea a stricat tot. puteti sa iesiti pe trasee, ca sa le faceti pe vreme buna... merita. vreau si eu pozeeeeeee... probabil la voi au ajuns cele mai multe gustul dubios era de la namolul pe care l-ati inghitit toata ziua...dar nici o problema ..se spala cu bericioaica.. bun si noroiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acladdesign Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) se pare ca nu numai noi am avut parte de noroi motocross reghin Editat Iunie 18, 2008 de acladdesign Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 traseele ca traseele..da friptura,friptura cum a fost...???ca am facut 15 kile si nu a mai ramas nimic in cratita aia cu ceapa si coniac.. a fost maarfaa! mi-au mirosit mainile a ceapa 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate