Joe Black Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 http://www.muzicisifaze.com/noutati.php?id=41 CAM TARZIU ... DAR NU CRED SA MAI APARA PE LA NOI ASA CA.... Intrebare: CARE SE BAGA? SPER SA NE VEDEM... Hello me...Meet the real me. And my misfits way of life. A dark black past is my Most valued possession. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 uite aci: /index.php?showtopic=20789 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Si corectam, se scrie Megadeth! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 15, 2005 Autor Share Postat Iunie 15, 2005 uite aci: /index.php?showtopic=20789 CORRECT.... NU SUNT DEMN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 15, 2005 Autor Share Postat Iunie 15, 2005 uite aci: /index.php?showtopic=20789 @MR. SCULLZ --- MERCI, ESTI DRAGUTZ, DAR DACA STAU SI MA UIT BINE PE LA INTALNIRI, EVENIMENTE,ETC. UNDE AR FI TREBUIT SA POSTEZE DOMNIA DVS., NU GASESC ....NU CRED CA ESTE VORBA DE UN REPROS INTELECTUAL...NICI NU VREAU SA MA GANDESC... IAR DACA AM DREPTATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 n-ai dreptate asha ca vineri seara, tre' sa-mi faci cinste!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 @MR. SCULLZ --- MERCI, ESTI DRAGUTZ, DAR DACA STAU SI MA UIT BINE PE LA INTALNIRI, EVENIMENTE,ETC. UNDE AR FI TREBUIT SA POSTEZE DOMNIA DVS., NU GASESC ....NU CRED CA ESTE VORBA DE UN REPROS INTELECTUAL...NICI NU VREAU SA MA GANDESC... IAR DACA AM DREPTATE @Mr. Black, Joe Black... concertu' n-are nici o legatura cu motociclismul (in mintea mea cel putzin), d'aia n-am postat la intalniri, evenimente... io credeam ca acolo se posteaza intalniri, evenimente legate de motocclism In nici uncaz nu era un reprosh intelectual, doar o indicatzie ca sa nu se supere Smokey ca umplem forumu de Megadeth Oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 15, 2005 Autor Share Postat Iunie 15, 2005 @Mr. Black, Joe Black... concertu' intalniri, evenimente(in mintea mea cel putzin), d'aia n-am postat la intalniri, evenimente... io credeam ca acolo se posteaza intalniri, evenimente legate de motocclism Oricum ESTE UN EVENIMENT(PENTRU UNII)...intalniri, evenimente - NU SUNTEM PE FORUMUL "COSMOPOLITAN" SA FACI O INVITATIE LA MACHIAT IN GRUP... ESTE O MICA "INTRUNIRE"... CINE VREA SA NE VEDEM-PARCA ASA SUNA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Potoliti-va mey! http://www.muzicisifaze.com/noutati.php?id=41 Bai nene, cine scrie comentariile pe site-ul asta ca sunt tare de c.a.c.a.t! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Chill...chill and behave...kids! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Il stiu pe unul dintre ei si chiar e "bazat" tipul. Restul, nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate