PERL Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare !!! Am un drum joi catre '''meleagurile natale'' si anume:bucuresti-pitesti-curtea de arges-transfagarasan-sibiu-deva-petrosani. Dintr-o """mare greseala""" are cineva drum in aceeasi directie sau prin acele zone ?? Plecarea joi dimineata 7-8...... Numai bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Transfagarasanul este inca inchis, sus se schiaza bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigHead Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare !!! Am un drum joi catre '''meleagurile natale'' si anume:bucuresti-pitesti-curtea de arges-transfagarasan-sibiu-deva-petrosani. Dintr-o """mare greseala""" are cineva drum in aceeasi directie sau prin acele zone ?? Plecarea joi dimineata 7-8...... Numai bine !!! Am auzt ca la Bilea Lac se ajunge numai cu telecabina. Mai ziceau ceva de risc de avalansa 3 pe scara de la 1 la 5. Tu esti sigur ca este deschis transfagarasanul acum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare !!! Am un drum joi catre '''meleagurile natale'' si anume:bucuresti-pitesti-curtea de arges-transfagarasan-sibiu-deva-petrosani. Dintr-o """mare greseala""" are cineva drum in aceeasi directie sau prin acele zone ?? Plecarea joi dimineata 7-8...... Numai bine !!! Ca sa te asiguri, uite: http://www.balea.ro/ Suna la Balea Cascada si intreaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Salutare !!! Am un drum joi catre '''meleagurile natale'' si anume:bucuresti-pitesti-curtea de arges-transfagarasan-sibiu-deva-petrosani. Dintr-o """mare greseala""" are cineva drum in aceeasi directie sau prin acele zone ?? Plecarea joi dimineata 7-8...... Numai bine !!! din pacate ieri era deshis pana la km 104...adica mai mergi cativa metri mai incolo de cabana capra..o sa ai surprinderea de a vedea atata zapada acuma...(mai asteapta o luna si te insotesc:) ) numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 SALUTARE !! multam de informatii....... atunci o iau pe Dunare... se baga cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) SALUTARE !! multam de informatii....... atunci o iau pe Dunare... se baga cineva?? Mai intelept... cam asa arata drumul de la Balea... si da, aia e o avalansa care a ajuns pe drum... PS: Poza e trimisa de un prieten salvamontist. Editat Mai 20, 2008 de Mave Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PERL Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 MERCI !!! deci buc.-giurgiu -drobeta.........ramane:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate