yzulyka Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Luci..non taken Cat despre ciobanesc...DA, hai sa zicem ca a castigat batalia, dar tot eu am castigat razboiul, plecand acasa cu nadragii-ntregi. Daca tot veni vorba de frica si lupte psihologice...ma declar de pe acum infrant in fata bivolilor. Daca de ceva imi este frica in lumea asta, acel ceva poarta coarne, e negru si uneori mai da si lapte. Patrick stie ce vorbesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 12, 2011 Autor Share Postat Iunie 12, 2011 dupamasa o plimbare scurta. si o libelula : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alf69 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Ce o fii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Ce o fii? bigfoot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 amicul ardelean se tine de nazbatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 (editat) Un weekend pe asfalt...in secuime. Alone Editat Iunie 20, 2011 de yzulyka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Fiind dusmanul meu numarul 1..bivolul nu are sex. Singura lui trasatura e ca vrea sa ma omoare. Eu atat stiu Si de regula, cam toti bivolii pe care ii cheama Bumba, nu ma au la suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 3, 2011 Autor Share Postat Iulie 3, 2011 Iar am fost la biserica...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 Foarte faine pozele Peter. Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 5, 2011 Autor Share Postat Iulie 5, 2011 Foarte faine pozele Peter. Felicitari ! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Iulie 16, 2011 Share Postat Iulie 16, 2011 Poze din excursia pe Transalpina, de acum o saptamana: Lacul Oasa by robotwolf, on Flickr Manastirea Oasa by robotwolf, on Flickr Inspre Pasul Tartarau by robotwolf, on Flickr Intalnirea posesorilor de Suzuki SV la Obarsia Lotrului by robotwolf, on Flickr Lotrul la Obarsie by robotwolf, on Flickr VGT_DM_2011_23 by robotwolf, on Flickr VGT_DM_2011_24 by robotwolf, on Flickr Fetita de la stana by robotwolf, on Flickr Dl. ruler by robotwolf, on Flickr Povesti de Stromeri by robotwolf, on Flickr Urcarea spre Urdele by robotwolf, on Flickr Ranca by robotwolf, on Flickr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 Imagini si un scurt rezumat din ultima iesire: /index.php?/topic/515195-schumy-e-plecat-cu-moto/page__view__findpost__p__2907916 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 25, 2011 Autor Share Postat Iulie 25, 2011 (editat) relax in weekend . fluturas verde cu dungi gri si pete maro. UTIL: cand vedeti asa nori strangetiv-a cortul si plecati ...altfel 10 cm de apa in cort,si somn...se poate stoarce sacul de dormit si la 2 noaptea ,in caz ca nu vreti sa pescuiti sau sa va dati cu caiacul in cort. Editat Iulie 25, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 Week-end-ul trecut unii au fost la Intalnirea Transalpistilor la Rachitele, altii la BMW Camp. Eu am facut o plimbare prin Mt. Trascau. Traseul a fost: Cluj - Turda - Teius - Galda de Jos - Intregalde - Mogos - Bucium - Abrud. Si intoarcerea pe V. Ampoiului - Sard - Ighiu - Galda de Jos. Poze: Piatra Cetii by robotwolf, on Flickr Cheile Galdei by robotwolf, on Flickr Cheile Galdei by robotwolf, on Flickr Cheile Intregalde by robotwolf, on Flickr Biserica Intregalde by robotwolf, on Flickr Intregalde by robotwolf, on Flickr Intregalde by robotwolf, on Flickr Ghioncani by robotwolf, on Flickr Mogos by robotwolf, on Flickr Rascruce Mogos by robotwolf, on Flickr Bucium Sasa by robotwolf, on Flickr Izbita by robotwolf, on Flickr Biserica Bucium Sat by robotwolf, on Flickr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 cand vedeti asa nori strangetiv-a cortul si plecati ...altfel 10 cm de apa in cort,si somn...se poate stoarce sacul de dormit si la 2 noaptea ,in caz ca nu vreti sa pescuiti sau sa va dati cu caiacul in cort. Doriti cort inprumut? Faine poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 De azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 De azi: iar ai fost la belis ....pune si tu poze din excursia din vekend sau nu ai mai mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Mitza! Nu e frumos sa fi rau Din poze....cred ca cele pe asfalt sunt de pe Dangau - Belis....iar restul din zona Belis-Dealu Negru....deci, da! iarasi Belis. Asta daca nu ma insala memoria! ca nu am mai mers de mult pe drumul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Asa-i(Kirk) si nu, nu am mai mers in weekend nicaieri din lipsa de doritori. Is satul pana peste cap de Belis, dar cu benzina din rezervor si plecare la 4-5 dupamiaza mi s-a parut o optiune ok, mai ales ca, Capus - Rasca e un drum superb pentru plimbare moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 Pe Capus - Rasca mi-am facut si eu "ucenicia" datului "racing" pe vaca mea, cu cauciucuri de strada (Pirelli MT90). Asta pana intr-o zi cand am dat bot in bot cu un SUV (tot "racing" mergea si el) si m-a sters cu oglinda pe umar intr-o curba. De atunci m-am linistit si mi-am pus crampoane, ca nah, cu astea te inclini mai putin pe asfalt Atunci mi-am dat seama ca ulciorul a mers de prea multe ori la apa. Noah ce sa zic! Drumul e superb de plimbat asa intr-o dupa masa in loc de stat acasa, mai ales daca mergi singur. Dupa cum observi, astazi sunt pacifist si nu te intreb daca o fost praf pe drum Si nu te mira ca nu ai avut cu cine sa mergi in tura aia, ca anul asta pe forum, a fost cam slabutz la capitolul ... iesiri. Untill next time.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 23, 2011 Share Postat August 23, 2011 (editat) Si nu te mira ca nu ai avut cu cine sa mergi in tura aia, ca anul asta pe forum, a fost cam slabutz la capitolul ... iesiri. Untill next time.... Este criza si sunt prea mari distantele pt uniii :bounce:altii au stat pe tusa din motive de plasticuri dar mna incearca sa recupereze numai ca nu prea au cu cine Editat August 23, 2011 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat August 25, 2011 Autor Share Postat August 25, 2011 Eu am iesit weekend de weekend cu motocicleta si am facut zeci de km traking ,dar nu am chemat pe nimeni sa nu imi speriati goangele .... oricum nu va tineati dupa mine ,si nici nu ati fi avut rabdare ... pozele vorbesc : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klentzi Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 Splendid.... Frumos hobby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 @ Lakopeter: cu toate ca m-am spovedit de 2 zile pt nunta si teoretic nu tre' sa iau numele Domnului in desert, nu ma pot abtine: Peter, bata-le Mnezo' de ganganii...notiunea de FEMEIE iti spune ceva? Io zic sa iei masuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat August 26, 2011 Share Postat August 26, 2011 @ Lakopeter: cu toate ca m-am spovedit de 2 zile pt nunta si teoretic nu tre' sa iau numele Domnului in desert, nu ma pot abtine: Peter, bata-le Mnezo' de ganganii...notiunea de FEMEIE iti spune ceva? Io zic sa iei masuri ! Vai domn' parinte, ce urat vorbesti! Lasa-l pe om cu goangele lui. Oricum e un hobby mai interesant decat statul peforum sau pe "feisbuc". P.S. Nu inteleg de ce trebuie sa te spovedesti inainte de nunta. Oricum e degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate