Sari la conținut

Intalnire de gradul 3 in Vama


Hellryder
 Share

Postări Recomandate

Tot respectul pentru Calu' care in ciuda vicisitudinilor a ajuns cu Jawasaki in Vama... fara suruburi... fara carburator.... fara site in tobe... fara frane, dar A AJUNS in Vama, si se distreaza de minune! Ce va transmite prin aceasta poza? Pai mesajul e clar: Noroc! :banana:

 

Ry.

post-13-1119219950_thumb.jpg

Editat de Hellryder
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frumos te-ai sarbatorit...te astept la etrusco, dupa colt (sa-ti dau o bericica...eu eram prea beat sa-ti dau un telefon - nu mai zic sms-eu)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mah hai ca la dus n a fost chiar greu asa da intoarcerea a fost de coma ceva de gradu trei s a incins motoru la un moment dat si s a oprit si cum io nu aveam rabdare sa raceasca da i pedale numarate au fost 305 pana sa scoata fum pe tevi .

mai departe a mers ceva si de la cernavoda ii datea rateuri grele binenteles exasperare la greu si cu 5 km inainte de autostrada am ramas fara benzinaaaa in schimb era juma de kil de apa in rezervor !!!!!!! ca alimentasem de la petrom .....

si am inceput sa imping .....pana la popas lesinasem pe soarele ala unde un tip tare de treaba mia dat un kil de benzina si ulei

am luat o eu pe autostrada negandindu ma ca nu exista benzinarie (trebuia sa merg inainte n u stanga ) si s a terminat gazu. iar am inceput sa imping ..... de nervi..

si dai ... si dai .... si am ajuns in dreptul benzinariei km31 dar era un camp pana acolo

dau rezervoru jos de pe motor am lasat o acolo pe banda de urgenta si am luat o pe camp spre benzinarie nu va zic ce fata a facut benzinaru cand i am explicat ce faceam cu rezervoru dupa mine . in fine imi baga omu benzina si o iau pe camp inapoi ....

a pornit nea caisa de 350 da erau bujiile ude si altele nu aveam . am mers pana in bucuresti numai cu a treia cu 80 . iar langa bloc s a rupt cablu de ambreiaj ... super aventura :what: :banana: :lol: :finger: :finger:

Editat de calu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Petrom -> NEVER!! :banana:

 

Lukoil -> EuroLuk 98 e OK

 

Rompetrol -> la nevoie...

 

Shell - > NEVER NEVER NEVER!!! :what: :lol: :finger:

 

OMV -> merge... e mai sigur cu aia de 100

 

MOL -> N-am avut probleme pana acum, am incredere

 

 

 

Cam astea sunt cele importante, e bine de retinut pe viitor!

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hely merci pentru ciocolata mah ca am halit o cand impingeam fieru

Sa fii sanatos mah! :banana: A fost de ziua ta, ca tot uitasem!

 

Apropo, eu am facut vreo 6 ore jumate pana in Bucuresti, ca a durat 2 ore si ceva traversarea cu bacul pe la Ostrov! :what:

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu, am ajuns exact cand pleca bacul, si cum eram cu niste prieteni cu masina nu m-am putut urca nici pe al doilea pentru ca nu aveau ei loc... asa ca am asteptat... si am asteptat... si a durat doua ore.

 

Ca sa nu mai zic ca am avut si un incident acolo, ca pe langa coada care se forma la imbarcare se bagau in fata diversi smecheri cu tupeu. Eu m-am gasit sa ma asez cu motocicleta in fata unuia cu un Passat negru si sa ii spun ca nu se urca pe bacul ala fara sa stea la coada decat daca trece peste mine... si tipul a luat-o destul de in serios, a inceput sa ma impinga usor-usor in cobur pana cand era sa ma dea pe jos. Atunci am scos aparatul foto si i-am facut poze, i-am spus ca sunt de la presa si ca o sa iasa haios de tot, de mentionat ca tipul era in uniforma Politiei de Frontiera... s-a calmat foarte repede si nu m-a mai impins... s-a urcat pana la urma pe unde s-ar fi urcat si daca statea la coada. Dar vreo 2-3 tot au mai scapat pe langa. Incredibil ce sta romanul sa i se cace in gura niste unii cu tupeu! Stateau toti si claxonau, unu nu iesea sa faca ceva concret!

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce fata a facut benzinaru cand i am explicat ce faceam cu rezervoru dupa mine
:what:

Si eu vreau sa vad asa ceva ... motociclist cu rezervoru' la alimentat :banana:

Oricum, faina aventura ai avut. Cred ca totusi te-ai simtit bine, macar n-o s-o uiti prea repede.

 

PS: eu bag numai OMV S100 si n-am avut probleme pana acum ... e drept ca e scumpa. De la Petrom, Rompetrol, Lukoil niciodata, de la Shell la nevoie, MOL ocazional.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eram cu Kawa cand am alimentat de la Shell.. acu cativa ani buni. Am facut plinul. Nu am apucat sa merg 100 km cand a inceput motorul sa faca urat de tot. L-am dus la un prietten, a desfacut carb-urile si am scos APA din ele, si am mai scos 0,4 l (masurati) de apa dintr-un rezervor de vreo 20l umplut cu faimoasa benzina Shell! NO MORE!!! :banana:

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu niciodata nu am avut probleme cu benzina de la Agip. Este foarte buna si eu sunt foarte multumit. Pun de la ei si la masina si la motocicleta. Nu am avut probleme niciodata. Daca sunt in oras numai de acolo cumpar. Ocazional cumpar din alta parte sau daca sunt in afara localitatii.

In tomna benzinaria Agip de unde cumpar eu a intrata in revizie, renovare...au schimbat rezervoarele. Am fost nevoit cam doua luni sa cumpar benzina din alta parte, iar ce-a mai buna mi s-a parut ce-a de la Moll.

La Petrom insa...numai apa si cred ca o mai amesteca uneori si cu gazolina...pe bune. Am luat odata din Filiasi si mirosea ca niba...la fel ca atunci cand ii bagam gazolina, doar ca eu ii bagam o gazolina foarte buna si era alta mancare de pesti.

Asa ca NU CUMPARATI NICIODATA de la PETROM. Daca este nevoie urgent nu bagati mai mult de 2 litri...ca sa ajungeti (poate) la alta mai buna.

 

Numa' bine! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...