samolapraga Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 din motive de ramoleala.... (a mea)... amanam plecarea pentru duminica dimineata cu intoarcerea planificata pentru luni seara.... injuraturile de la participanti le astept pe privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilica Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 sal eu sunt al treilea membru al echipei care va merge pe transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 as vrea si eu sa intreb pe cei ce au mai fost: pierdem ceva, sau riscam daca o scurtam, imediat dupa obarsia lotrului si o luam spre cisnadie? ca vad ca pe harta e drum....stie careva cum este pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilica Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 am fost eu pe la cisnadie si e rezonabil drumul si nu cred ca scurtam doar ca mergem pe drumuri mai ptin circulate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Vasilica!!!!!! Pe asta de unde ai mai scos-o mey? Tudose! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasilica Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 hai ca e super marfa numele si uite am intrat si eu pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 buuuueeeeyyyy! ce credeti ca-i aici.. bar de negri ?! ia mutati offtopic-areala pe privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 detalii despre Transalpina aici. Eu am facut drumul cu masina anul trecut. S-ar putea sa dati de zapada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Am incercat eu sa urc spre pasul urdele acum vreo 3-4 saptamani si nu se putea din cauza zapezii care nu se topise inca.Daca nu aveti motoare enduro si gume adecvate, nu veti trece, sunt adevarate grohotisuri cu pietre mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 na ca scrise si un om trecut pe acolo cred. intr-adevar gumele sunt necesare cred si eu si din acelasi motiv stau in dubiu daca sa ma alatur pe viitor . probabil peste doua weekend-uri as fi liber ...deocamdata nu stiu nimic sigur. gumele neadaptate fac drumul un adevarat chin. o stiu din proprie experienta. am cazut un pic la viteze mici e drept. oricum, tre sa avem grija iar daca nu putem, ne intoarcem. ce ziceti? castravete, pregatesti pt un alt weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Mdeci , este oficial , maine 26.06 , la ora 9:00 plecarea din Lujerului ( Vis a vis de MegaImage Militari ). Prezenti samo(aprilia pegaso 650) si je(yamaha tenere 660). A ramas in picioare primul traseu, fara prea multe abateri. Cine mai doreste , care mai pofteste ... este invitat calduros sa ni se alature.( daca este cineva de pe traseu .. sa sune - 0722 801 051 ) Fotografii si impresii la intoarcere luni seara . Sa ne ajute Dumnezeu, sa fie frumos ... si fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Am ajuns cu bine .. povestiri si fotografii , maine de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 asteptam pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Mboon ... sa incepem cu inceputul ... rog putina rabdare pentru fotografii .. ca's destule .. . din pacate nu suficiente ... pentru cate lucruri si locuri frumoase am vazut , ar fi trebuit sa facem poze din 50 in 50 de metrii. Povestea incepe asa ... Duminica 9 :30 am reusit sa plecam din Militari, spre iesirea din Bucuresti unde am alimentat la Petrom ( Plinul 1 ) - unde , exact la semaforul de iesire , Samo a ramas fara capsa de la cablul de ambreiaj ... ne'am invartit noi pe acolo sperand ca rezolvam intr'un fel sau chip .. dar nu a fost nici o sansa favorabila .. pana cand.. am dat o fuga pana in targul vitan .. si am cumparat de acolo 2xcabluri de Java .. care au mers de minune . DSCF7056.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 ... lucrare de mare finete ... DSCF7057.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 am mers pe Pitesti, RmValcea (Plinul 2) , Horezu, Novaci Aici , la intrare spre Ranca DSCF7060.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 peisaje ... DSCF7061.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 drumul pana la Ranca a fost bunicel , serpentine faine ... asfalt cat de cat ... dupa care a inceput urcusul ... cu serpentine de piatra ... frumos .. ce sa mai .. la prima oprire pe munte .. am constatat ... ca mancarea se facuse tot una .. cu trusa de scule .. spray-ul de lant.. sticla de vin .. si aparatul foto -> a trebuit sa renunt la ceva alimente .. sau mai bine zis ce mai ramasese din ele .. DSCF7063.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 .. peisaj deosebit de frumos .. cand o sa mai trecem pe acolo .. o sa facem mai multe fotografii .. DSCF7064.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 .... DSCF7065.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 indicatii pretioase ... DSCF7067.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 am mai urcat noi ce am mai urcat ... si a inceput coborarea .. pe cataroaie ... incet incet ... am reusit ... sa ajungem intre dealuri ... nu fara incidente ( eu pe versant .. nu stiu ce s'a intamplat exact ... dar cert este ca am ajuns pe o parte .. printre cataroaie - nu am patit absolut nimic doar caprita ce s'a resimtit "estetic". Am ajuns la o raspantie de drumuri .. unde nu stiam pe unde sa o apucam .. incepusem sa ne dam cu presupusul .. care pe unde o ia.. si pana la urma , ajunsesem la concluzia ca drumul din stanga o duce spre Petrosani unde ne'am hotarat totusi pe moment sa ajungem ca sa realimentam .. sa mancam si eventual sa ne intoarcem sa luam drumul de unde il lasasem. Dar nu a fost sa fie asa , drumul din dreapta era continuarea fireasca a traseului, urmand sa aflam asta de la oamenii de la stana care au fost mai mult decat amabili cu noi , super de treaba .. si super branza ce am luat .. yum yum. Eu unul am fost foarte demoralizat la respectiva rascruce .. oboseala mare , cazatura respectiva .. dar .. dupa stana .. drumul a fost mai usor si am reusit sa ne gasim energia necesara pentru terminarea traversarii .... DSCF7068.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 ... ce era in partea dreapta ... DSCF7069.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 ... eu .. obosit .. si cu psihicul la pamant ... DSCF7070.bmp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate