Sari la conținut

Carpatica Rally Raid 2008


Postări Recomandate

Buna sa va fie inima domnilor!

 

Cativa de pe aici ma cunosc deja dar pt marea majoritatea sunt cea care reprezinta clubul SPEED RACING Timisoara.

 

Imi imaginez zambetele prietenilor mei( sper ca nu indraznesc prea mult) Ionut si Lutas care stiu ca de un an de zile ma chinui sa intru pe acest forum. Ei uite ca la batranete, m-am desteptat si eu, si cu ingaduinta dumneavoastra o sa va tin la curent cu noutatile in ceea ce priveste participarea clubului SPEED RACING in competitii nationale si internationale dar si cu cele legate de evenimentul Carpatica Rally Raid 2008.

 

In ceea ce priveste clubul va anunt ca ma simt onorata sa am in componenta lui baieti de valoare cum ar fi:

 

Razvan Irimescu ( Quad)

Sebastian Bodea ( Quad)

Radu Furdui ( atv, quad, auto 4x4 - in functie de genul de competitii la care participa)

Ovidiu Dabija (atv)

Cristian Bogeanu ( atv)

Dinu Iovi ( atv)

Alin Tiuca ( quad)

Ovidiu Domide( auto 4x4)

Daniel Nistor ( auto 4x4) ... si ramura de incepatori

 

Carpatica Rally Raid 2008 - a doua editie, cu traseu de la Timisoara - Satu Mare, etapa inscrisa si in Calendarul Federatiei de Moto se va tine in perioada 25 -28 septembrie. O sa revin cu amanunte concrete pe masura rezolvarii lor.

 

 

Un week-end minunat tuturor!

Editat de missy-4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

RĂZVAN IRIMESCU Âşi SEBASTIAN BODEA reprezentând POLARIS SPEED RACING ROMĂNIA pe podiumul învingătorilor

 

Participarea la prima etapă a campionatului național Tot Teren al României, Banat Rally Raid, etapă desfăÂşurată la TimiÂşoara în perioada 28-31 mai 2008 a însemnat un nou succes pentru echipa POLARIS SPEED RACING ROMĂNIA, susținută de către 2Actives, Banat Nova Âşi Bega Grup. La această etapă dificilă, după aproximativ 1000 km de probă specială, desfăÂşurată pe drumuri forestiere Âşi macadamuri, cu o reprezentare semnificativă, Polaris Speed Racing România a luat startul cu: 5 sportivi la clasa Quad ( RĂZVAN IRIMESCU, SEBASTIAN BODEA, ALEX PAULINER, PAUL LUPĂU Âşi ADRIAN DIB; 1 sportiv la clasa ATV ( ALIN TIUCĂ) Âşi un echipaj auto(OVIDIU DOMIDE Âşi DANIEL NISTOR).

După o întrecere dificilă în care a fost pusă la încercare tenacitatea Âşi priceperea piloților dar Âşi performanța vehicolelor, RĂZVAN IRIMESCU (multiplu campion național Âşi participant de senzație la Dakar Series- Central Europe Rally 2008) a reuÂşit să câÂştige premiul cel mare atât la clasa Quad cât Âşi în clasamentul general. Locul 2 la aceleaÂşi categorii a fost câÂştigat de către SEBASTIAN BODEA (multiplu premiant al sportului motorizat românesc). Ambii sportivi au concurat pe un Polaris Outlow 525.

 

Desi nu este unul din sportivii clubului meu, dar este prietenul nostru de suflet, Ioan Lutas (KTM SM) a castigat locul I la clasa moto. Si la aceasta competitie, Lutas a dovedid eleganta si prestanta, un concurent curat pentru care placerea si gustul adrealinei de pe "capra" condimenteaza savoarea succesului.

 

Cu toate că ghinionul tehnic ne-a însoțit Âşi de data aceasta, echipajul Domide - Nistor ( Nissan Patrol) fiind nevoit să părăsească competiția, iar pilotul Alin Tiucă a suferit un accident uÂşor pe una din etapele de legătură, Polaris Speed Racing are motive de bucurie Âşi în acelaÂşi timp motivație pentru a reuÂşi mai multe la următoarea etapă ce se va desfăÂşura la Baia Mare (Eurocarpatica Baja) în perioada 27 -29 iunie.

Editat de missy-4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

25 - 28 septembrie 2008

 

Timp de patru zile „CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAĂA” Âşi „SALONUL CARPATICA” 2008 EDIĂIA A II-A va deveni un punct de referință pentru lumea auto Âşi moto Âşi deasemenea pentru pasionații sportului cu motor din zona de Vest Âşi Nord-Vest din Romania.

 

Fiind considerat cel mai atractiv eveniment auto-moto al regiunii, a atras în rândul organizatorilor Âşi AGENĂIA NAĂIONALĂ ANTIDROG (ANA), reprezentată de CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ÂŞI CONSILIERE TIMIÂŞ aceasta considerând evenimentul ca fiind unul cu impact social major. Din pespectiva politicii promovate de către ANA se doreÂşte responsabilizarea conducătorilor auto, conÂştientizarea lor Âşi a publicului larg cu privire la riscurile asociate consumului de alcool Âşi droguri. Pentru ca acțiunile ANA să aibă un impact cât mai mare în comunitate asociem adesea evenimente mai puțin convenționale punând accentul pe creativitatea Âşi valorizarea abilităților personale. În acest mod mesajul nostru cu caracter preventiv ALEGE VIAĂA se bucură de o mai mare receptivitate atât în rândul celor direct implicați în eveniment cât Âşi în rândul publicului.

 

Din aceste motive evenimentul a atras atenția autorităților locale Âşi a altor organizații guvernamentale Âşi neguvernamentale, în calitate de factori responsabili în rezolvarea problemelor societății noastre în ceea ce priveÂşte traficul rutier, a celor angrenați în trafic, beneficiind de sprijinul autorităților locale, cum ar fi Consiliul Județean TimiÂş, Primăria Municipiului TimiÂşoara, al Inspectoratului Județean de Poliție, al Jandarmeriei, dar Âşi al autorităților locale din județele Arad, Bihor Âşi Satu Mare.

 

„CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAĂA” Âşi „SALONUL CARPATICA” 2008 EDIĂIA A II-A se prezintă ca o carte de vizită atât pentru sportul cu motor Bănățean cât Âşi pentru oraÂşul TimiÂşoara. Prin programul extrem de atractiv pentru publicul vizat, dar Âşi prin locația centrală oferită de colaborarea Clubului POLARIS SPEED RACING cu SC TIMCO SA transformă Halele TIMCO în una din cele mai atractive Âşi spectaculoase din TimiÂşoara.

 

Amploarea evenimentului reprezintă, fără îndoială, o motivație puternică atât pentru vizitatorii Âşi amatorii de senzații, iubitori consacrați ai sportului cu motor, cât Âşi pentru numeroase firme de renume în calitate de expozante la SALONUL CARPATICA 2008 din cadrul CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAĂA” 2008.

 

La SALONUL CARPATICA sunt invitati

• Dealeri de autovehicule;

• Dealeri de Motociclete, Atv-uri Âşi Quad-uri;

• Dealeri de vehicule utilitare uÂşoare;

• Producători Âşi distribuitori de echipamente pentru autovehicule;

• Distribuitori de echipamente de tuning auto Âşi moto,echipamente sportive;

• Producători Âşi distribuitori de echipamente Âşi accesorii pentru motociclete, Atv-uri Âşi Quad-uri Âşi utilaje pentru acestea;

• Firme de servicii si produse auto/moto;

• Firme care asigură următoarele servcii: organisme de credit, asigurări, informatică Âşi logistică;

• Presă;

• Organisme oficiale.

 

 

Ăinând cont Âşi de faptul că evenimentul va avea un ecou la nivel național prin sprijinul oferit de Autoritățile Locale Âşi Județene dar Âşi a mediilor de promovare de la nivel național si estimăm că impactul prezenței dumneavoastră la această manifestare va fi cel scontat.

 

Regulamentul Particular al cursei va fi gata in curand, iar dupa ce vom primi aprobarea federatiilor o sa-l facem cunoscut tuturor.

 

Concursul debutează în data de 25.09.2008, în TimiÂşoara , cu ocazia verificărilor administrative Âşi tehnice. La această etapă pot participa sportivi dar Âşi amatori cu autoturisme de teren, motociclete, quad-uri Âşi atv-uri preparate conform regulamentelor tehnice internaționale specifice pentru raliuri Tot Teren Âşi prevăzute în regulamentul particular al cursei. Startul festiv la Carpatica Rally Raid - Alege viața 2008, va fi dat de personalități ale lumii mondene, invitate la eveniment. Dupa 3 zile de concurs, la Satu Mare, unde este SOSIREA, vor fi premiați câÂştigătorii concursurilor într -un cadru festiv.

 

Traseul va avea o lungime de 700 km din care 550 km reprezintă lungimea Probelor Speciale care se desfăÂşoară pe drumuri nemodernizate Âşi închise circulației publice (drumuri forestiere, agricole, etc).

 

Vor fi trei premieri diferite:

1 pentru amatorii inscriÂşi în etapa TimiÂşoara-TimiÂşoara, în 26.08

1 pentru amatorii înscriÂşi în etapa Satu Mare–Satu Mare în 28.08

1 pentru sportivii care au efectuat întreg traseul TimiÂşoara- Satu Mare.

 

Ultimele două premieri vor avea loc la Satu Mare, într-un cadru organizat.

Pe traseu vor fi amenajate locuri speciale pentru presă unde vor fi postate bannere cu logo-urile partenerilor media, organizatorilor Âşi ale sponsorilor. Se vor face sampling-uri de băuturi Âşi produse alimentare în toate punctele de plecare / sosire Âşi pe traseu în punctele “cheie”.

 

Taxe de inscriere

 

Pentru concurenții licențiați Âşi debutanți

• Taxa de participare este de 200 Euro/concurent Âşi include:

 

- 3 nopți de cazare la hotel 3 stele cu parcare pazită (2 nopți la TM Âşi una la SM)

- 3 mic dejunuri

- 2 energizante pe zi Âşi o sticlă de 1l apă minerală

- cokteil festiv de deschidere oficială

- cina festivă

- amenajarea traseelor, parcului tehnic Âşi a bivuacului

- diplome Âşi cupe

- materiale promoționale

- festivitate de premiere

- CD – filmări Âşi poze ale evenimentului la final de competiție

 

Pentru amatorii participanți doar la etapele locale: TimiÂşoara(26.09) Âşi Satu Mare (28.09)

 

• Taxa de participare este de 50 Euro/concurent Âşi include

- 2 energizante pe zi Âşi o sticlă de 1l apă minerală

- cokteil festiv de deschidere oficială

- cina festivă

- amenajarea traseelor, parcului tehnic Âşi a bivuacului

- diplome Âşi cupe

- materiale promoționale

- festivitate de premiere

- CD – filmări Âşi poze ale evenimentului la final de competiție

 

Pentru asistență tehnică Âşi însoțitori:

 

• Taxa de participare este de 100 Euro/ persoană

- 3 nopți de cazare la hotel 3 stele cu parcare pazită (2 nopți la TM Âşi una la SM)

- 3 mic dejunuri

- 2 energizante pe zi Âşi o sticlă de 1l apă minerală

- cokteil festiv de deschidere oficială

- cina festivă

 

 

Plata taxei (cursul BNR al zilei) se face 50 %, până la data de 01 SEPTEMBRIE 2008

în contul IBAN: RO13RNCB0255073539640001 deschis la BCR sucursala TimiÂşoara, titular cont CS SPEED RACING.

Restul de 50 %, se va achita la secretariatul competiției la validarea înscrierilor.

 

Inscrierea anticipata este necesara pt rezervarea camerelor.

 

Va multumesc si va astept cu drag!

 

 

 

Din nou despre Carpatica la care asteptam confirmarile dvs.

 

Imi cer scuze ca nu anutam inca premiile ( majoritatea celor implicati fiind inca prin concedii nu imi permit sa fac afirmatii nefondate)dar pt cei care ma cunosc stiu ca ma voi stradui sa fie bine pentru toata lumea. Pot sa va asigur insa ca vom face premieri la toate clasele participante.

 

Ca si o noutate avem confirmarea unui RZR, in premiera pt rally raid-ul romanesc.

 

Reamintesc ca, confirmarile voastre anticipate sunt necesare pt rezolvarea optima a cazarii.

 

Va multumesc, o vara frumoasa in continuare si succese la concursurile urmatoare.

 

Buna sa va fie inima!

 

Pentru cei care nu si-au anuntat participarea, va reamintesc ca data de inscriere este pana in 01 septembrie.

 

in taxa de participare va fi asigurata cazarea :

 

- TM - hotel Timisoara (http://www.hoteltimisoara.ro/hotel-timisoara-ro.html) 2 nopti

- SM - motel SELECT (http://www.motelselect.ro/) 1 noapte

- micul dejun

- protocolul de deschidere a evenimentului

- cina festiva

- parcarea

Pentru cei care nu isi anunta participarea in timp util nu pot asigura facilitatile descrise anterior.

 

Best regardes

 

Buna baieti!

 

A intervenit o mica schimbare. Din motive obiective cazarea de la Satu Mare o vom face la hotel Bevedere, foarte aproape de parcul tehnic. Tot acolo va avea loc si cina festiva.

 

Locatia este la fel de buna ca la Select, dar am schimbat pt ca nu as vrea sa va pierd pe la nunta programata in aceeasi data cu sosirea noastra.

 

regulamentul este gata, asteptam aprobarea de la federatii, dupa care o sa-l punem la dispozitia tuturor.

 

Nu termin inainte de a multumi tuturor celor care si-au confirmat inscrierea.

 

Pt orice nelamurire va stau la dispozitie

 

o seara frumoasa si spor la treaba

 

.. si pentru incalzirea pneurilor.. :unsure:

 

 

 

Buna baieti!

 

Intr-ucat nr concurentilor care si-au facut confirmarea de participare a crescut (mult peste asteptarile mele) am fost nevoita sa apelez la mici schimbari organizatorice.

 

Asadar, pe langa camerele rezervate la hotel Timisoara au mai fost rezervate inca 10 camere la hotel 2000 (www.hotel2000.ro) si asta pt ca la hotel Timisoara nu au mai fost locuri.

 

La Satu Mare locatia de cazare a fost mutata la HOTEL AURORA(http://www.aurora-sm.ro/) unde o sa avem loc cu totii. Tot la Restaurantul hotelului va avea loc si cina festiva. Pentru cei care considera ca ar dori sa se odihneasca si duminica noaptea la Satu Mare, am rezervat camere la acelasi hotel ( conditia ar fi sa fiu anuntata).

 

In acest context, as dori sa subliniez ca, cazarea se va face in ordinea confirmarilor. Pentru cei care nu au facut-o pana in prezent si nu o vor face nici pana luni 23 septembrie, taxa de inscriere este de 150 EUR/pers dar fara a avea asigurata cazarea.

 

Va multumesc pt intelegere dar mai ales pt dorinta, bunavointa si respectul de care ati dovada

 

 

www.speed-racing.ro

 

http://www.youtube.com/watch?v=NG-qKusolzk

post-38270-1216883088_thumb.jpg

Fisa_de_inscriere.pdf

Carpatica_Rally_Raid_Alege_Viata_2008.pdf

Editat de missy-4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

 

Nu puteti da tot traseul?

 

Ma intereseaza mai ales partea de la Satu-Mare.

Ca vreau sa merg sa fac si eu niste poze si sa stiu pe unde ar trebuii sa ajung.

 

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Danke!

 

Dupa ce studiez harta, imi aleg n loc pe traseu. :rolleyes:

 

Revin cu ultima cerere!

 

Daca tot am aflat traseul de Vineri si Duminica, nu ne spuneti si traseul de Sambata :cheers: , ca sa fie tabloul complet.

 

Multumesc ! Sarumana!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo Ramona,

 

A doua editie. La cat mai mulllteeeee.

Pacat ca ti-a luat un an sa intri pe forum. Poate aveai mai multe participari la moto daca reuseai in 6-9 luni :grinbandit:

 

Iti tin pumnii !

 

Serios

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si totusi pentru spectatori nu se pot da mai multe detalii?

 

In proba de sambata pe unde anume vor veni dinspre Timisoara concurentii? Unde este un loc spectaculos de unde putem sa-i vedem si sa fie accesibil cu masina/motocicleta de strada?

 

Aceleasi intrebari si pentru duminica, care ar fi locurile pentru spectatori? Am inteles in mare care e traseul, insa nu ar strica o harta sau niste detalii despre cum se ajunge acolo pentru ca nu toti care vor veni sunt din Satu Mare.

 

 

Va multumesc,

Adi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna, in atasament gasiti programul si harta pt evenimentul CARPATICA Rally Raid 2008.

 

Multumesc mult tuturor, si imi cer scuze de pe acum pt toate minusurile acestei competitii. si asta, pt ca suntem inca departe de a organiza curse perfecte.

Si cu toate acestea fara voi si participarea voastra, acest sport nu va putea creste niciodata la valoare meritata.

 

Va astept cu drag.

program.pdf

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumin!

 

Pe viitor trebuie doar sa spuneti si o sa fac tot ce pot sa va ajut cu organizarea sau cu promovarea.

 

Bafta multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna, in atasament gasiti programul si harta pt evenimentul CARPATICA Rally Raid 2008.

 

Multumesc mult tuturor, si imi cer scuze de pe acum pt toate minusurile acestei competitii. si asta, pt ca suntem inca departe de a organiza curse perfecte.

Si cu toate acestea fara voi si participarea voastra, acest sport nu va putea creste niciodata la valoare meritata.

 

Va astept cu drag.

 

Multumim pentru detalii. Se vad foarte bine pe harta traseele de Vineri si Duminica, insa cel de Sambata nu prea. Se poate sa ne atasati chiar poza respectiva in format mare (si nu in pdf)?

 

Multumesc,

Adi

Editat de ekkemu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna sa va fie inima,

 

Imi cer scuze pt intarziere, insa "treburile de strangere si reorganizare la locul de munca" nu sunt tocmai usoare. S-a terminat si editia a DOUA a Carpatica Rally Raid - ALEGE VIATA 2008. Promit ca voi reveni cu amanunte si cu poze, insa mai ingaduiti cateva zile si o sa fiu pe aici.

 

Mai pe scurt povestea ar fi cam asa:

 

Da, am avut bucuria sa am straini la cursa mea, nu e vorba de Peterhansel, Gordon, Coma sau Depres insa e vorba de echipaje unguresti care merg la Dakar de 7 ani de zile ( si totdeauna pe locuri onorabile).

 

Am atasat impresiile lor( o traducere nu prea acamedica, dar pt cine e curios link-ul ar fi :

 

http://www.mudnessracing.hu/index.php?p=contents&cid=322

 

 

Cu adevarat am reusit sa aduc la start mai multe masini decat in ultimii 3 ani, ar fi fost si mai multe daca din pacate 2 incidente majore nu ar fi schimbat situatia: ar fi fost vorba de 2 echipe din slovenia si una din bucuresti, care si-au trimis inscrierea si avansul. La rugamintea de a le trimite banii inapoi au reactionat prompt: NU AU ACCEPTAT. Eu am ramas fara cuvinte.

 

Pt "binevoitori" s-a rezolvat si incidentul cu Directia Apelor. Se pare ca eu, mereu trebuie sa fiu deschizatoare de drumuri in obtinerea autorizatiilor. Probabil ca ma straduiesc mereu ca ele se existe toate la dosar. Aviz urmatorilor organizatori ( desi poate voi sunteti mai iubiti) pe langa cele de anul trecut cand am avut si pb cu Mediu, anul acesta mai trebuie pus la dosar si avizul Directiei Apelor).

 

Un clasament ar suna cam asa:

 

AUTO OPEN

 

1. Peter GEZA / Peter CZEGLEDI 4x4MOTORSPORT (HU)

2. Victor FULICEA /Dragos JINGA Architect Group Team (RO)

3. Sorin TOTH / Bucur MILKOVICI Unlimited Off Road (RO)

4. Carlo MARCHEGIANO / Adrian SZONY Norad Group Team (RO)

5. Gheorghe DEHELEAN / Ferdinand WEBER Norad Group Team

6. Alexandru BUTKA / Istvan CSOMA Gerbog Team (RO)

7. Erik KORDA / Ghyorghy TOTH Garzone ROP (HU)

8. Ovidiu DOMIDE / Daniel NISTOR Polaris Speed Racing (RO)

9. Mihai LEONTE / Iulian LEONTE Leonte Team (RO)

 

OPEN CNRTT

 

1. Victor FULICEA /Dragos JINGA Architect Group Team (RO)

2. Sorin TOTH / Bucur MILKOVICI Unlimited Off Road (RO)

3. Carlo MARCHEGIANO / Adrian SZONY Norad Group Team (RO)

4. Gheorghe DEHELEAN / Ferdinand WEBER Norad Group Team

5. Alexandru BUTKA / Istvan CSOMA Gerbog Team (RO)

6. Ovidiu DOMIDE / Daniel NISTOR Polaris Speed Racing (RO)

7. Mihai LEONTE / Iulian LEONTE Leonte Team (RO)

 

Promo AUTO

 

1. Ovidiu FITI / Casian BACINSCHI Norad Group Team (RO)

2. Zani MAURILIO / Ioana NISTOR Polaris Speed Racing (RO)

3. Dragos ANCA / Adrian VINTA Polaris Speed Racing (RO)

 

Open MOTO

 

1 Q Sebastian BODEA Polaris Speed Racing (RO)

2 M Ioan LUTAS KTM Team (RO)

3 Q Razvan IRIMESCU Polaris Speed Racing (RO)

4 Q Norbert NEMETH Garzone ROP (HU)

5 RZR Radu FURDUI Polaris Speed Racing (RO)

6 ATV Mihaly SZABO SO- MOTO ( RO)

7 ATV Bogdan ANGELESCU So - MOTO ( RO)

8 Q Zoltan GARAMVOLGYI Garzone (HU)

9 RZR Ovidiu DABIJA Polaris Speed Racing (RO)

10 Q Lorint DIB Polaris Speed Racing (RO)

 

Moto

 

1. Ioan LUTAS KTM Team (RO)

 

QUAD

 

1 Q Sebastian BODEA Polaris Speed Racing (RO)

2 Q Razvan IRIMESCU Polaris Speed Racing (RO)

3 Q Norbert NEMETH Garzone ROP (HU)

4 Q Zoltan GARAMVOLGYI Garzone (HU)

5 Q Lorint DIB Polaris Speed Racing (RO)

 

ATV

 

1 ATV Mihaly SZABO SO- MOTO ( RO)

2 ATV Bogdan ANGELESCU So - MOTO ( RO)

 

Ca si noutate pt prima oara intr-un concurs de Rally Raid ( si cred ca nu gresesc foarte mult spunand ca e prima oara in Europa) am introdus experimental ( daca vreti) si cele doua POLARIS RZR la clasa Side by Side. Sa vedem ce ne rezerva viitorul in privinta lor. Noi credem foarte tare in ele, dovada ca nu ne-au dezamagit nici de aceasta data. Pe langa calitatile de vehicole participante la raliu ale au fost dotate si pt asistenta tehnica pe traseu (din punctul meu de vedere un mijloc rapid si sigur de a ajunge in timp util acolo unde este nevoie de asistenta tehnica)

 

Sa nu uit sa mentionez ca la SM s-au mai inscris la start inca 3 echipaje de masini si 10 la clasa moto( care au fost si ei premiati special de catre Profitools - Lutas Ioan, caruia ii multumesc in mod deosebit pt bunatatea, obiectivismul si sinceritatea debordante, pacat insa ca aceste calitati nu sunt contagioase)

 

Pe langa Cupe si diplome, au fost oferite premii de catre 2ACTIVES, Polaris Romania, Sara Motors si BOSH TEMECO.

 

Multumesc tuturor pentru implicare, sprijin si participare.

 

UN multumesc foarte mare inimosilor si pasionatilor GER-BOG Team de la SM, un multumesc pt federatii, arbitri si nu in ultimul rand fratilor Nastor ( SORIN si NELU)

 

Succese domnilor!

 

Fara cuvinte, incercam doar in imagini. Ele vorbesc de la sine:

 

 

impresiile_invitatiilor_straini.doc

P_ter_G_za__Czegl_di_P_terrel.doc

post-38270-1222964479_thumb.jpg

post-38270-1222964497_thumb.jpg

post-38270-1222964517_thumb.jpg

post-38270-1222964537_thumb.jpg

post-38270-1222964560_thumb.jpg

post-38270-1222964583_thumb.jpg

post-38270-1222964602_thumb.jpg

post-38270-1222964622_thumb.jpg

post-38270-1222964642_thumb.jpg

post-38270-1222964670_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...