bhairava Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 oana are 4 in linie, deci n-ar fi semnificativ .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 ba io tot cred ca hayabusu e cel mai tare ... cate supape are hayabusu mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 ba io tot cred ca hayabusu e cel mai tare ... cate supape are hayabusu mah? 200519[/snapback] Cu sau fara alea de la cauciucuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 oricum n-are cat VN750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 ba io tot cred ca hayabusu e cel mai tare ... cate supape are hayabusu mah? 200519[/snapback] hayabusa are 4 sup / cil dar de ce crezi ca hayabusa e cea mai tare ??? iti dau un singur exemplu: y2k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 hai mah ca n-are 4 supape, pe cilindru, le are pe laterale.... tocmai d-aia V2 rulez ca le are in cap... :lolo: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate