nichos_miki Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 toti pasionatii de cascadorii pe scooter........aratati'va...sa fim si noi o gasca sa impartim pareri sa ne invatam unul pe celalalt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 toti pasionatii de cascadorii pe scooter........aratati'va...sa fim si noi o gasca sa impartim pareri sa ne invatam unul pe celalalt.... Aratale tu cata :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 cum merg mai mult pe o roata? o singura data am incercat sa ma ridic si atunci ma oprit un politai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad-sr Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 mai mult de atat ce vreti...il stiti ...e cel mai bun pe scuter... gustafsson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 Aratale tu cata :X cinei cata? spunei sa ne arate ce stie ca dara de aia am deschis acest topic cum merg mai mult pe o roata? o singura data am incercat sa ma ridic si atunci ma oprit un politai salve....cauta si tu omule un loc unde stii ca nu intalnesti gabori.....dute in cv parcare..si baga mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 cinei cata? spunei sa ne arate ce stie ca dara de aia am deschis acest topic salve....cauta si tu omule un loc unde stii ca nu intalnesti gabori.....dute in cv parcare..si baga mare the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Ba da urate sunt scuterele astea fara bord,pt nimic in lumea asta nu as demonta bordu la SR meu.E una din chestiile care imi place cel mai mult la el :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Ba da urate sunt scuterele astea fara bord,pt nimic in lumea asta nu as demonta bordu la SR meu.E una din chestiile care imi place cel mai mult la el :X Nu sti cei fain.. ! esti frate cu gilerica??:> =)) Editat Mai 26, 2008 de mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Ba da urate sunt scuterele astea fara bord,pt nimic in lumea asta nu as demonta bordu la SR meu.E una din chestiile care imi place cel mai mult la el :X fa ce vrei frate..nu ti-a cerut nimeni parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Nu o spun ca sa va ofensez...dar mi se pare urat tare cu ghidonu ala asa,dar banuiesc ca are un rol,voi facand cascadorii cu ele,poate nu stiu e mai bine cu ghidon asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 pfai de capu meu....pei daca ma ridic eu pe o roata ori o ia scuterul in alta directie numai in fata nu , ori cad pe spate......nu ma asculta firar blana lui a'dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 deocamdata nu stiu decat wheelie .. si ala scurt. da nu pot sa imi dau seama cum sa ma ridic pe roata din fata. am incercat sa strang frana fata tare dar nu vrea sa se ridice deloc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) cum merg mai mult pe o roata? ... Cu talent... Prima data se invata bine mersul pe ambele roti. Editat Mai 26, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 deocamdata nu stiu decat wheelie .. si ala scurt. da nu pot sa imi dau seama cum sa ma ridic pe roata din fata. Strange frana fata tare si lasa-te spre fata. Nu sta pur si simplu pe el. Ai grija insa ca risti sa-ti cada in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 Nu o spun ca sa va ofensez...dar mi se pare urat tare cu ghidonu ala asa,dar banuiesc ca are un rol,voi facand cascadorii cu ele,poate nu stiu e mai bine cu ghidon asa. mi se pare cv normal sa demontezi bordu si toate care nu tre pe moto daca vrei sa faci stunt..........nu face expo de frumusete...ca daca scapi motoru te costa mai mult supa decat carnea......dschide si u un topic specia pt scootere cu bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ...... frate cred ca ai pus aceasi poza de 6 ori , altele numai ai ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu cand am vazut titlul topicului credeam ca e vorba de batai pe strada, in mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 ...... frate cred ca ai pus aceasi poza de 6 ori , altele numai ai ??? Lasă-l frate.Se bucură Âşi el. Eu m-am ridicat pe o roată si nu puteam sa-l țin in echilibru.Era sa cad da am revenit repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 cu bicicleta fac si wheelie si stopie !!!! cu scuteru nu am incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Nu o spun ca sa va ofensez...dar mi se pare urat tare cu ghidonu ala asa,dar banuiesc ca are un rol,voi facand cascadorii cu ele,poate nu stiu e mai bine cu ghidon asa. da asta iti place? deocamdata nu stiu decat wheelie .. si ala scurt. da nu pot sa imi dau seama cum sa ma ridic pe roata din fata.am incercat sa strang frana fata tare dar nu vrea sa se ridice deloc, ii mai dificil un pic tre sa ai frnae foarte bune sa emrgi cu ceva viteza sa pisti putin frana spate incat sa se lasa toata gretatea pe ghidon si p urma rapid frana fata stransa bine numa ai grija sa nu zbori in cap sau sa nuti rupi furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu nu reusesc ca speedfightu meu ii mai greu cum are motor de 100 si suspensia sa imuiat...tre sa pun una mai rigida si at voi putea face si eu wheelie, ca asa ma duc numa 1 metru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 eu nu reusesc ca speedfightu meu ii mai greu cum are motor de 100 si suspensia sa imuiat...tre sa pun una mai rigida si at voi putea face si eu wheelie, ca asa ma duc numa 1 metru... a mea se ridica de o ia dracu de cand am set si toate alea se ridica fara sa trag de coarne...pur si simplu zaang zaaang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 ...... frate cred ca ai pus aceasi poza de 6 ori , altele numai ai ??? te deranjeaza fratiutz.......nai vazut ce titlu are topicu......nush ce faci intre noi....teai rataci....si nu pot pune alte poze ca ii futut forumu asta si nu poti pune orice poza......cu stima si respect.........asfalt uscat da asta iti place? ii mai dificil un pic tre sa ai frnae foarte bune sa emrgi cu ceva viteza sa pisti putin frana spate incat sa se lasa toata gretatea pe ghidon si p urma rapid frana fata stransa bine numa ai grija sa nu zbori in cap sau sa nuti rupi furca super ti lai facut domnu......ce fel de pipa ai?....si how much teo costat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 te deranjeaza fratiutz.......nai vazut ce titlu are topicu......nush ce faci intre noi....teai rataci....si nu pot pune alte poze ca ii futut forumu asta si nu poti pune orice poza......cu stima si respect.........asfalt uscat lol , te`am ranit la sentiment de scrii asa dezordonat ??? cum adik m`am ratacit ?? ce gluma mai e si asta ??? eu zic sa`ti bagi mintile in cap ca nu`i bine ce faci ..... futut cred ca esti tu , ca forumu nu are nimic ...eu cred ca ai facut si tu o "schema" fara sa vrei si acuma o bagi pe forum de 10 ori sa ne arati tu ca esti mare stunter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate