dragosgeo Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 am fost in we la un prieten in Ramnicu Valcea si mi-a aratat in garaj cateva motoare pe care le are. am vazut printre ele un Moto Guzzi Scura super echipat. cica e serie limitata, cu chestii Ohlins pe el. ARATA BESTIAL!!! nu am putut sa ma dau cu el, dar mi-a spus ca vrea sa-l vanda, ca nu se mai da cu el. motoru e din 2002, luat din showroom si inmatriculat acu pe numele lui. are 1100cm3 si 91CP. s-a dat cineva cu asa ceva? nu am bani sa-l iau, dar i-am promis ca daca aflu ceva, ii spun. cere in jur de 7000eur pe el, negociabil. uite si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 daca nu ma insel m-am urcat pe unu gen asta la o expozitie. mi s-a parut f greu motoru. adica, spre deosebire de bandit de exemplu asta chiar isi arata kilogramele. in rest nu stiu nimic de aratat arata intr'un mare stil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) ce mult seamana la spate cu busa Editat Mai 27, 2008 de zapacitul_anului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 Am mers eu pe asa ceva. Vreo 300m in sus, 300m in jos pe strada Un v2 de cruiser. Arata impresionant motocicleta, mi-ar fi placut sa am asa ceva. E un motor cu personalitate destuld e rar in romania. Dar dupa ce m-am rugat de proprietar saptamani in sir si in sfarsit m-a lasat la o tura, i l-am adus indarat dupa nici un kilometru. E ca un tank pe 2 roti. Extrem de greu, manevrabilitate foarte dubioasa, foarte naravasa din cauza cardanului. Nu mai imi place. chiar sunt curios sa ma dau si io acu cu ea. pana acum am fost mai pe enduro cumva. oricum, se pare ca pretenu meu e hotarat sa o vanda si poate mi-o lasa mie in curte pe perioada maritisului. e un motor mai rar si probabil destul de greu de maritat. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Iulie 16, 2008 Autor Share Postat Iulie 16, 2008 chiar sunt curios sa ma dau si io acu cu ea. pana acum am fost mai pe enduro cumva.oricum, se pare ca pretenu meu e hotarat sa o vanda si poate mi-o lasa mie in curte pe perioada maritisului. e un motor mai rar si probabil destul de greu de maritat. bafta! am motoru in curte. prima parere, e deosebit! m-am dat de cateva ori cu el, dar e cam greoi pt mine si in plus, nu sunt obisnuit cu tinuta lui de drum. vestea buna e ca pretu acu e altul. dupa niste sfaturi de la mine, pretenul a decis sa il lase mai jos la pret, in jur de 5.000eur. e un pret bun pentru cine isi doreste asa ceva. o sa vin cu el la arc diseara sa il mai arat la niste prieteni, poate iese ceva rapid. nu am chef sa stau prea mult cu el in curte... cine are chef sa-l vada, dati-mi un semn. dragos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 deosebita motoreta pretenului tau . am vazut-o ieri la arc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Iulie 23, 2008 Autor Share Postat Iulie 23, 2008 deosebita motoreta pretenului tau .am vazut-o ieri la arc . da, e super misto, dar nu prea cautata. sper ca cineva sa o placa si s-o ia. de facut, face toti banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosgeo Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) am fost in we la un prieten in Ramnicu Valcea si mi-a aratat in garaj cateva motoare pe care le are. am vazut printre ele un Moto Guzzi Scura super echipat. cica e serie limitata, cu chestii Ohlins pe el. ARATA BESTIAL!!! nu am putut sa ma dau cu el, dar mi-a spus ca vrea sa-l vanda, ca nu se mai da cu el. motoru e din 2002, luat din showroom si inmatriculat acu pe numele lui. are 1100cm3 si 91CP. s-a dat cineva cu asa ceva? nu am bani sa-l iau, dar i-am promis ca daca aflu ceva, ii spun. cere in jur de 7000eur pe el, negociabil. uite si poze cineva interesat? se vinde rapid! pret discutabil!!!! 4500 eur discutabil? Editat Octombrie 15, 2008 de dragosgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Un punct de reper: http://www.universmoto.ro/article--Test_Mo...ort--10246.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 moto guzzi nu prea e cunoscut la noi in tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 Mi se pare ca motorul nu e suficient de puternic pentru un V2 atat ca CP cat si ca cuplu. Si ar mai fi probleme cu incalzirea la genunchi. Oricum e ceva exclusivist pentru Romania. Bafta la vanzare, ca totusi de asta e topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate