guzz Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Stie cineva cum se reseteaza sistemul de injectie fara tester . Am inteles ca daca desfaci injectoarele trebuie resetata injectia cum s-ar face fara tester . multam mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Stie cineva cum se reseteaza sistemul de injectie fara tester . Am inteles ca daca desfaci injectoarele trebuie resetata injectia cum s-ar face fara tester . multam mult! Nu trebuie re setata. Daca pui alte injectoare o re setezi daca le pui pe alea ale ei nu trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 la motociclete fata de masini sistemele de injectie sunt destul de primitive, iar daca vrei sa schimbi nu uita sa-i scoti borna la bat; mai nasol e ci anumiti senzory care trebuiesc initializati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 Tocmai asta e ca a fost desfacuta si asamblata in tara , motocicleta merge excelent { este cea de la avatar } , dar am niste usoare intreruperi pe relantiu , nu mereu si cateodata , este ca o cadere de turatie foarte scurta , am toate consumabilele la zi . La fel si turometrul intre 4-5000 are o cadere de ture 4-500 rot fara sa dea in nas sau sa scada efectiv turatia motorului . Stie cineva daca cei de la Daytona twins de pe Splai mai au service-ul sau daca cei de la United motors au tester . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Aia de la UM ar trebui sa aiba un Axone 2000, ca unealta in sine e universala, dar s-ar putea sa n-aiba interfata pentru Guzzi, sau sa nu stie s-o foloseasca, sau sa n-aiba acces la ultimele update-uri ale hartilor de injectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate