stoeanp Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 adevarul e ca am gasit-o exact dupa bugetul meu auster . numa' 4mil. juma. de acum incepe munca de trasformare intr-un, sper, frumos chooper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 sa va intzelegetzi bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 "Numa' 4 milioane juma'"?Tare sunt curios sa vad si eu cum arata.La banii astia nu cred ca va incepe munca de transformare ci de constructie.Oricum bafta si spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 adevarul e ca, e stat de 5 ani sub un shopru, de aratat, arata destul de jalnic, dar macar e al meu si dupa primele estimari, e bine. trebe ceva munca la el. pozele o sa vina in cel mai scurt timp. multumesc de urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horny_Devil Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Daca-l modifici frumos, il dai cu 400 euro? Hai, acu nu te supara, just for fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Spor la treaba shi felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 nu cred ca o sa vand vreun motor prea curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NinjaMan Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Sa-l stapanesti sanatos sa il customizezi asa cum iti doresti si sa te poarte acolo unde numai gandul poate ajunge!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Ma bucur pt tine... sa-ti traiasca si sa te lase sa traiesti! Nu stiu de unde l-ai luat, dar macar nu a fost un neserios ca ala din Iasi... Spor la lucru! Daca ai nevoie de ajutor la el, te pot ajuta cu sfaturi, munca, numere de tel etc... Vaslui e aproape de Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate