Ionel Leonard Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Am un CBR900RR sc33,si vreau sa-i reglez suspensia fata (arc,daping,rebound), un pic mai tare.Exista vreo regula?In ce mod se regleaza?Stie cineva cat si cum trebuie reglata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 (editat) http://www.sportrider.com/tech/tires/146_s...ngs/index4.html ia setarile de acolo ...am prieten cu acelasi motor ..le a facut si e f multumit cauta dupa pagina...1,2,.....ca daca dai direct din meniu honda nu o sa mearga..cel putin asa face la mine Editat Mai 31, 2008 de cata_30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Eu la Hornet (600, an 2000) am doar "spring preload" pt spate. Cum afecteaza motocicleta "preload-ul" arcului din spate? Teoria zice ca preload-ul afecteaza doar "ride height" - adica inaltimea seii, insa de la pozitia 1 pana la 7 (cat are Hornetul meu) se simte o diferenta..adica 1 e moale si 7 e tare... Editat Iunie 16, 2009 de vladut50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Un link foarte interesant despre reglarea suspensiilor gasesti aici. Motocicleta nu este modelul tau, dar tipul explica atat de bine, incat nu ai cum sa gresesti. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate