vintze Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Eu nu am spus asta. Solutia din pacate pana la o corecta educare rutiera nu prea exista. Ati putea sa faceti o petitie si sa o inaintati celor in drept, petitie in care specificati modificari ce vreti aduse codului rutier, regulamentului etc. Dar e doar o sugestie.. pentru asta trebuie sa se puna toti mobristii de acord ceea ce mi se pare desul de greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) pai cred ca toata lumea e de acord cu initiativele " interzis sa mai calcati motociclisti, interzis sa nu va mai uitati stanga-dreapta, interzis sa mai beti pana va pisati pe voi de betivi notorii si dupa aia sa va urcati la volan" Ce alta lege ai mai putea da? Legile deja exista dar ele nu sunt aplicate. Nici de 4 roti nici de 2 roti. Paziti-va singuri pielea ca e scumpa rau. Editat Iunie 4, 2008 de melciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Puteti spre exemplu cere modificarea claselor de amenda la anumite contraventii, modificarea legii privind infractiunile DIN CULPA sa nu se mai dea cu suspendare ci cu executare etc. Va garantez eu ca daca cineva in tara asta face 3 zile de puscarie ca a dat peste unu pe trecere sau l-a ranit in accident se schimba treaba radical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate