uzunu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/ E irelevant cum am dat de ea (printr-un google, dar nu mai conteaza). Cert e ca, daca as fi fost femeie, m-as fi udat toata Am cautat toate drumurile pe care le-am facut pe forestiere si pe toate le-am gasit. Incredibil de detaliata. Iar instrumentul de masurat pare foarte precis. Numai bun de facut roadbook. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/ E irelevant cum am dat de ea (printr-un google, dar nu mai conteaza). Cert e ca, daca as fi fost femeie, m-as fi udat toata Am cautat toate drumurile pe care le-am facut pe forestiere si pe toate le-am gasit. Incredibil de detaliata. Iar instrumentul de masurat pare foarte precis. Numai bun de facut roadbook. Da, e Ok, vad ca iti dau o varianta si nr. de km, dar nu prea ai alte informatii- tipul drumului-macadam sau asfalt, relief, etc. Tot hartile montane sau zonale pe hârtie ramân cele mai bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 http://www.bursatransporturilor.webro.info...utiera-romania/ E irelevant cum am dat de ea (printr-un google, dar nu mai conteaza). Cert e ca, daca as fi fost femeie, m-as fi udat toata Am cautat toate drumurile pe care le-am facut pe forestiere si pe toate le-am gasit. Incredibil de detaliata. Iar instrumentul de masurat pare foarte precis. Numai bun de facut roadbook. @ uzunu : Sper sa nu te superi sau sa ma intelegi gresit (apreciez ca ai deschis un topic pentru a ne impartasi tuturor ce ai gasit) dar singurul lucru care merita la preluarea asta dupa www.map24.com este faptul ca iti indica distantele intre localitati. Eu raman fidel in continuare atlasului rutier de la Cartographia. Xeroxez paginile care ma intereseaza si plec. L-am cumparat dupa ce am citit un topic tot la aceasta sectiune, fiind recomandat de mai multi enduristi. Are toate drumurile forestiere trecute in el, asa ca il recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 este harta de la map24.com e cea mai buna - se poate downloada si folosi pe desktop (merge mai repede) - iti calculeaza traseul (ca la gps) - ca browser recomand IE sa firefox 2 (firefox 3 merge aiure) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) @ uzunu :Sper sa nu te superi sau sa ma intelegi gresit (apreciez ca ai deschis un topic pentru a ne impartasi tuturor ce ai gasit) dar singurul lucru care merita la preluarea asta dupa www.map24.com este faptul ca iti indica distantele intre localitati. Eu raman fidel in continuare atlasului rutier de la Cartographia. Xeroxez paginile care ma intereseaza si plec. L-am cumparat dupa ce am citit un topic tot la aceasta sectiune, fiind recomandat de mai multi enduristi. Are toate drumurile forestiere trecute in el, asa ca il recomand. Nu as avea de ce sa ma supar, insa pana sa imi spuneti voi, habar n-aveam de map24.com. Cartographia mi-l voi cumpara si eu, dar pana acum ma descurcam cu un scan dupa o harta rutiera mai veche a Romanicii si wikimapia. Ca idee, un coleg de serviciu si-a pus aplicatia pe telefon si o rula lejer pe 3G. Presupun ca, de la map24.com, se poate incarca toata harta pe un card, astfel aproape orice harta clasica devenind doar accesoriu. Editat Iunie 3, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Cartographia ? De unde, va rog ? Detalii de editura, an, pret, daca se poate .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Am luat-o azi, de la Diverta, 60 de lei. For the record, drumul pe care l-am facut cu niste baieti de pe aici de la Azuga la Sacele nu-i trecut. Si niste harti ale Carpatilor: http://harti.mielu.ro/ Editat Iunie 4, 2008 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate