elm Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Domnilor, Rezervorul de Jupiter5 se potriveste fara modificari pe Jupiter3? Pentru ca eu am un rezervor ce seamana cu ala de Jupi5 dar nu se potrivesc decit suruburile din spate, nu si urechile din fata. Mi-a recomandat cineva sa schimb bucsele de prindere de pe cadru, dar chiar nu cred ca merita osteneala Este posibil sa fie cuumva de Planeta5? Am vazut una odata si mi s-a parut mai mica decit Jupiter... Am inteles ca la un moment dat a fost pus un rezervor lacrima. Alea se potrivesc (tot fara modificari)? Pentru ca trebuie dreasa problema din cite inteleg eu, apropo de RAR, cit mai fara gauri si suduri home-made. In concluzie, in functie de ce ma sfatuiti, caut sa cumpar rezervor de Jupiter5 sau de'l lacrima (functie de care se potriveste si de care se gaseste). Mersi si numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 intre modelele de ij..rezervoarele...cred ca toate sunt interschimbabile...acum problema tine si de gust..daca iti place cum sade..sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 Am mai aflat ceva: cica la jupiter 3 merge numai rezervor de jupiter 2. Asa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 daca vrei rezervor de Jupi 5/Planeta 5 vand eu. EU zic ca ar merge, ce mm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) Domnilor, Rezervorul de Jupiter5 se potriveste fara modificari pe Jupiter3? Pentru ca eu am un rezervor ce seamana cu ala de Jupi5 dar nu se potrivesc decit suruburile din spate, nu si urechile din fata. Mi-a recomandat cineva sa schimb bucsele de prindere de pe cadru, dar chiar nu cred ca merita osteneala Este posibil sa fie cuumva de Planeta5? Am vazut una odata si mi s-a parut mai mica decit Jupiter... Am inteles ca la un moment dat a fost pus un rezervor lacrima. Alea se potrivesc (tot fara modificari)? Pentru ca trebuie dreasa problema din cite inteleg eu, apropo de RAR, cit mai fara gauri si suduri home-made. In concluzie, in functie de ce ma sfatuiti, caut sa cumpar rezervor de Jupiter5 sau de'l lacrima (functie de care se potriveste si de care se gaseste). Mersi si numai bine... Pe Jupiter 3 merge cel de Festival, "lacrima" ' are aceleasi prinderi langa furca. dar si celelalte... Editat Iunie 9, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 daca vrei rezervor de Jupi 5/Planeta 5 vand eu. EU zic ca ar merge, ce mm. Tovarasi, nu stiu ce sa va zic, rezerv'ul meu e clar de Ij, design de 5, dar nu se pupa cu cadrul in partea frontala. Atunci Aleko, da-mi te rog, un pret pentru rezervorul de Jupiter 5. Cum toata lumea sustine ca pe Jupiter merg toate rezerv'urile de Jupiter, sint clar interesat de cel de 5 (cum motoreta mea e apropiata ca design de Jupiter4 tre sa schimb prea mult ca sa pot pune un rezerv lacrima, oricum greu de gasit; iar ala de Jupi 5 e chiar frumusel ). Numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Domnilor, Rezervorul de Jupiter5 se potriveste fara modificari pe Jupiter3? Pentru ca eu am un rezervor ce seamana cu ala de Jupi5 dar nu se potrivesc decit suruburile din spate, nu si urechile din fata. Mi-a recomandat cineva sa schimb bucsele de prindere de pe cadru, dar chiar nu cred ca merita osteneala Este posibil sa fie cuumva de Planeta5? Am vazut una odata si mi s-a parut mai mica decit Jupiter... Am inteles ca la un moment dat a fost pus un rezervor lacrima. Alea se potrivesc (tot fara modificari)? Pentru ca trebuie dreasa problema din cite inteleg eu, apropo de RAR, cit mai fara gauri si suduri home-made. In concluzie, in functie de ce ma sfatuiti, caut sa cumpar rezervor de Jupiter5 sau de'l lacrima (functie de care se potriveste si de care se gaseste). Mersi si numai bine... [/quote Am un rezervor dar nu stiu de la ce model de Jupiter cred ca 3.Daca esti interesat pun foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maritud77 Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Eu aseara am pus rezervoru de la planeta mea pe un jupiter 5 Âşi s-a potrivit. @Aleko cât costă rezervoru'? că mă interesează Âşi pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 [/quoteAm un rezervor dar nu stiu de la ce model de Jupiter cred ca 3.Daca esti interesat pun foto. Chiar te rog, sincer sa fiu nu am idee cum arata un rezerv de jupi3, iar cu ala aninat ma cam indoiesc,, ca voi trece de RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Chiar te rog, sincer sa fiu nu am idee cum arata un rezerv de jupi3, iar cu ala aninat ma cam indoiesc,, ca voi trece de RAR [/quote Pun maine poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Chiar te rog, sincer sa fiu nu am idee cum arata un rezerv de jupi3, iar cu ala aninat ma cam indoiesc,, ca voi trece de RAR [/quote Pun maine poza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 Hmmm, nu stiu daca sa-i spun butucanos sau frumusel In partea lateral-spate nu avea dracii din'acelea de plastic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Hmmm, nu stiu daca sa-i spun butucanos sau frumusel In partea lateral-spate nu avea dracii din'acelea de plastic? Pe tablele respective se pune un ornament de cauciuc s-ar putea sa am. Asa-i el butucanos din nastere La ITP nu cred ca fac figuri pt rezervor eu acum 2 ani am facut la Simson cu rezervor de Jupiter si sa fata modificata. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 Ahaaaaa, deci nu e dracu asa de negru... Pentru ca cel mai simpatic rezervor pe care l-am vazut e ala de 5. "Sta" mai bine si decit cel lacrima. Numa' sa gasesc o solutie sa-l fixez PS: Pune totusi un pret pentru rezervorul de Jupi3 (as reveni si la aspectul original, pe de alta parte) Mersi si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ahaaaaa, deci nu e dracu asa de negru... Pentru ca cel mai simpatic rezervor pe care l-am vazut e ala de 5. "Sta" mai bine si decit cel lacrima. Numa' sa gasesc o solutie sa-l fixez PS: Pune totusi un pret pentru rezervorul de Jupi3 (as reveni si la aspectul original, pe de alta parte) Mersi si numai bine! 20 RON + transportul.Pune adresa daca doresti si te rog sa nu uiti codul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 pt rezervorul de Ij Jupiter5/Ij Planeta 5 portocaliu cu embleme, cauciuce laterale si buson original 30Ron+taxe postale Poza e aici, e rezervorul ala rosu. /index.php?...70202&st=10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elm Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 20 RON + transportul.Pune adresa daca doresti si te rog sa nu uiti codul Doresc I-ti dau pm PS: care cod sa nu uit? pt rezervorul de Ij Jupiter5/Ij Planeta 5 portocaliu cu embleme, cauciuce laterale si buson original 30Ron+taxe postalePoza e aici, e rezervorul ala rosu. /index.php?...70202&st=10 Pai din pacate tot din'ala am si eu. E mai frumos ca ala de 3, dar nu se potriveste decit pe jumatate. Mersi oricum... Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate