IonutNFS Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am cautat Filtru De Aer Sport Pentru motor in 4t , mai exact ptr un scarabeo de 50 in 4t si nu am gasit , un prieten mi-a zis el k are si mil da gratis da cica dak il pun numerge , cica l-a pus la altu cu motor in 4t si nui mai tragea asa tare !! acuma intreb si eu sunt ptr motoare i 4t si dak da ce sa le fac sa mearga bine ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Dupa ce pui filtru de aer sport, trebuie reglat din nou carburatorul pentru noua configuratie...Un filtru sport da bine cu un motor de 70cc si o toba sport.Si daca pui si un carburator mai mare, il faci sa propulseze Insa pentru motoarele in 4t e o investitie cam mare pe care ar trebuii sa o faci.Si numai filtrul nu o sa iti faca simtita modificarea performantelor. Dar daca vrei neaparat si nu ai de unde sa iti procuri te pot ajuta eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 si eu am 4t si am inteles k trage putin mai bine cu filtru sport si reglat bine dar ma cam sperie faptu k nu mai filtreaza asa bine aeru si tot prafu intra la motor..... e dubioasa treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Dupa ce pui filtru de aer sport, trebuie reglat din nou carburatorul pentru noua configuratie...Un filtru sport da bine cu un motor de 70cc si o toba sport.Si daca pui si un carburator mai mare, il faci sa propulseze Insa pentru motoarele in 4t e o investitie cam mare pe care ar trebuii sa o faci.Si numai filtrul nu o sa iti faca simtita modificarea performantelor. Dar daca vrei neaparat si nu ai de unde sa iti procuri te pot ajuta eu. pai filtru de aer sport am , chestia e k nu jtiu cum sa reglez carburatorul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Nu-l reglezi, trebuie toata ziua jiglor marit. Crede-ma, sunt patit chiar foarte rau cu faza asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Nu-l reglezi, trebuie toata ziua jiglor marit. Crede-ma, sunt patit chiar foarte rau cu faza asta. si dupa ce ii maresc jiglorul mere bine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Da... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Vand eu un filtru sport TNT tuning folosit foarte putin, e si ieftin. ID: cosx_laurx Vand eu un filtru sport TNT tuning folosit foarte putin, e si ieftin.ID: cosx_laurx nu il mai am, sorry, sa dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 am un amic care si-a pus filtru sport pe un go pop si nu a marit nici un jiglor, ce tot aveti cu jiglorul asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ma sport cu burete merge pe carb stock, dar filtru doar din plasa are nevoie de jigler mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) asa am patit eu ..anul trecut i`am pus un filtru conic (plasa cu sarma)... si mergea bine, tragea mai tare fara nici un reglaj la carb, anu asta i`am pus un filtru conic(plasa cu sarma) doar ca era power filter si isi tragea prea mult aer a trebuit sa`i dau un avans de benzina sau sa micsorez debitul de aer din surubul de aer depinde foarte mult de filtru , oricum nu va luati power filter ca va blestemati zilele ) Editat Iunie 7, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Tiptil, el si-o fi pus, dar asta nu insemna ca-i merge bine troasca. ba ii merge bine, dar are aceleasi performante, doar se aude mai gros si cand inchide gazul brusc se aude ca o turbina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ba ii merge bine, dar are aceleasi performante, doar se aude mai gros si cand inchide gazul brusc se aude ca o turbina si cred ca o sa-i termine mai repede segmentii si o sa curete des carburatorul...ca filtrele astea nu prea filtreaza....pe moment ai impresia ca merge bine dar rezultatele adevarate le afli mai tarziu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 oricum si cu filtru normal l-a segmentat dupa 3000 km ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 oricum si cu filtru normal l-a segmentat dupa 3000 km ) nu ai facut bine rodajul, de aia ai facut doar 3000km. eu deabia acum segmentez motoru..17000 de km si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 nu ai facut bine rodajul, de aia ai facut doar 3000km.eu deabia acum segmentez motoru..17000 de km si ceva. citeste mai bine cand postezi , nu e vorba de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tica Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 oricum si cu filtru normal l-a segmentat dupa 3000 km ) Am facut 8600km cu el si n-am schimbat numai cureau:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Voi vreti sa scoateti performante dintr-un motor de 50 cmc??? Mai bine dat de permis (cine nu are) si va luati ceva mai mare. Diferenta intre 50 si 125 este foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boditza Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Voi vreti sa scoateti performante dintr-un motor de 50 cmc???Mai bine dat de permis (cine nu are) si va luati ceva mai mare. Diferenta intre 50 si 125 este foarte mare. mai ales sa fie si 2t ala de 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate