mertan Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cand merg in treapta 1 sa zic.... ambreiaju e liber si am sa zic 1300 rpm si accelerez pana pe la 2500 parca mi-ar da in nas.... ce poate fie? filtru l-am verificat nu prea e imbaxit, am sa il curat! bujiile inca nu m-am uitat. voi ce spuneti? este un cbr 900 rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 asta in conditiile in care motorul e cald cumva, pana la punctul in care intra ventilatorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 tot timpul.... o fi din carburatoare? eu maine am sa le curat daca o fi de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 tot timpul.... o fi din carburatoare? eu maine am sa le curat daca o fi de acolo Curatate, sincronizate,amestecul carburant reglat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 am sa le curat... si am sa si le sincronizez.... multumesc mult si sa va zic ce am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 am sa le curat... si am sa si le sincronizez.... multumesc mult si sa va zic ce am rezolvat. In afara de curatare ma verifica si nivelul in carburatoare si eventual corecteaza'l. Plus amestecul din suruburile "pilot". Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 si-a dat drumu.... nu mai face figuri. adica nu i-am facut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate