cpm Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 salutare La sfarsitul lui August are loc intalnirea motociclistilor in Bucuresti De data asta se tine chiar in Bucuresti undeva in spatele casei Scanteia imi doresc ca in acest an sa facem o gasca mare si sa mergem si noi acolo dar nu asa in grup ca e mai bine, cred cae mai bine sa stim cu ocazia asta cati scuteristi vor sa vina ,si daca intradevar sunt hotarati sa vina sa se anunte aici si sa vedem daca se tin de cuvant si pana la urma cati ne vom aduna daca aveti alte propuneri Bagati MARE (bineinteles nu trebuie sa tineti cont de ceea ce imi doresc eu ,trebuie sa vreti si voi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul_Speedfight Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Hai sa ne strangem si mergem.........!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 eu ma duc cu motociclishtii de ce trebuie sa se adune x scuterishti ca sa mearga impreuna???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Cu scuteru nu ma tine sa ma duc pana in bucuresti....deci nu o sa ma vedeti pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEXANDRU RS 50 Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 DE ACORD , oricum mai discutam p forum pina atunci!NUMAI BINE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
everlast Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 si io daca iao carnetul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 22, 2005 Autor Share Postat Iulie 22, 2005 si io daca iao carnetul! 207484[/snapback] Haideti sa vedem cati din cei care au scris pana acum ca vin ,vor veni cu adevarat. sa fim cat mai multi la parada, sa ne vada soferii si pe noi si poate se asigura de doua ori inainte sa ia un viraj,sa vada ca intradevar suntem multi si e timpul sa se obisnuiasca cu noi in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil_florin Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 vorba lu ciprian sa vedem cati vin din cei care s au laudat dar pana atunci conduceti cu grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 am precizat " daca" iau carnetul ca sar putea sa nici nu intru in examen pana in august marti duc dosarul la programare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 am precizat " daca" iau carnetul ca sar putea sa nici nu intru in examen pana in august marti duc dosarul la programare! 208095[/snapback] BAFFFFFTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaialain Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 care ati vazut sacs madas prin bucuresti? care ati vazut contactatima pe mes la mihaialain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate