Jardi Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Comunitatile moto Arges, Dimbovita si Vilcea, si-au unit eforturile intr-o actiune de donatii la casele de copii din orasele noastre. Prima actiune avand loc la Pitesti de Craciun : /index.php?showtopic=161715 A doua actiune a avut loc la Gaesti de Pasti : /index.php?showtopic=200869 Si a treia la Vilcea de 1 Iunie Ziua Copilului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Unde a fost actiunea, in fata la service-ul Citroen, e cumva un service moto ? Acolo sunt niste baieti nemaipomeniti, jos palaria! Cand mi-am luat moto am trecut pe la ei pentru niste ajustari minore si n-au vrut sa-mi ia nici un ban. Tot acolo am vazut si un Goldwing ! Felicitari inca odata initiatorilor si gazdelor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Unde a fost actiunea, in fata la service-ul Citroen, e cumva un service moto ? Acolo sunt niste baieti nemaipomeniti, jos palaria! Cand mi-am luat moto am trecut pe la ei pentru niste ajustari minore si n-au vrut sa-mi ia nici un ban. Tot acolo am vazut si un Goldwing ! Felicitari inca odata initiatorilor si gazdelor ... Nu man, peste drum de Citroen au cei din clubul din Vilcea cuibusorul lor, acolo a fost locul de intalnire, casa de copii a fost undeva in oras in Vilcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Nu man, peste drum de Citroen au cei din clubul din Vilcea cuibusorul lor, acolo a fost locul de intalnire, casa de copii a fost undeva in oras in Vilcea. in masura in care imi recuperez aparatul o sa postez si eu niste poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 felicitari si din partea mea...pt ca se fac si in Valcea actiuni de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDDevill Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cam tarziu pentru postul asta ,nu prea am timp sa intru pe forum .... Toata stima si respectu fata de cei ce au luat parte la acest act caritabil ... Asfalt uscat , limita de viteza ca la mine la avatar si drum Bun!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rosalynda_1 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 poze Valcea 1 iunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jderu_tgv Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 in masura in care imi recuperez aparatul o sa postez si eu niste poze! In aceasta masura, poate astazi ne vedem sa iti dau aparatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy_vk Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Vand Ymaha YZF R6 modell 2004-2005 10000 km imatriculata in tara 86 KW 600 cc culoare Rosso pret.......? contactatima motoru are ful casco pe 1 an e impecabil in plus are si ceva acesori superbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Vand Ymaha YZF R6 modell 2004-2005 10000 km imatriculata in tara 86 KW 600 cc culoare Rosso pret.......? contactatima motoru are ful casco pe 1 an e impecabil in plus are si ceva acesori superbe Ai gresit topicul man.Aici se saluta actiunea caritabila specificata de topic si se cere implicare morala si financiara daca se doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Ai gresit topicul man.Aici se saluta actiunea caritabila specificata de topic si se cere implicare morala si financiara daca se doreste. poate vrea omu sa doneze banii luati pe motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 frumos de apreciat gestu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Vand Ymaha YZF R6 modell 2004-2005 10000 km imatriculata in tara 86 KW 600 cc culoare Rosso pret.......? contactatima motoru are ful casco pe 1 an e impecabil in plus are si ceva acesori superbe frate .... nu aici se posteaza asta ..... fara misto .... tu ai citit posturile de mai sus ? oamenii astia au facut ceva frumos pentru niste copii .... vinde-ti motoru altundeva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) Probabil vrea s-o vanda apoi sa doneze banii pentru copiii, cum a mai zis cineva mai sus, ce-aveti cu el ? :) Ignorati-l ... Editat Iunie 11, 2008 de danny120669 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 poate vrea omu sa doneze banii luati pe motor! Ar fi prea multa modestie fara sa ne divulge si noua treaba asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Am pus pe blog-ul meu un articol despre evenimentul asta. Stiu ca mai sunt motociclisti cu blog-uri. Scrie-ti si voi cate ceva si puneti link-ul in status pe messenger. In felul asta o sa afle mai multi oameni despre actiunile umanitare ale motociclistilor si aveti continut nou plus vizitatori pe blog . Daca scriem despre eveniment pe cateva blog-uri si link-urile se afla in statusul de messenger a 10-20 de oameni, e o promovare mai buna decat un articol intr-un ziar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Am pus pe blog-ul meu un articol despre evenimentul asta. Stiu ca mai sunt motociclisti cu blog-uri. Scrie-ti si voi cate ceva si puneti link-ul in status pe messenger. In felul asta o sa afle mai multi oameni despre actiunile umanitare ale motociclistilor si aveti continut nou plus vizitatori pe blog . Daca scriem despre eveniment pe cateva blog-uri si link-urile se afla in statusul de messenger a 10-20 de oameni, e o promovare mai buna decat un articol intr-un ziar. organizatorii cred ca au vrut sa aduca putina fericire in sufletele copiilor si mai putin au fost interesati sa faca mediatic evenimentul. pacat ca o parte din copii habar nu aveau ce se intampla si nici acum nu realizeaza.... din cauza problemelor de sanatate pe cere le au Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate