comos Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Eu zic sa mai astepti putin si daca mai pui 1000 euro itzi iei un Suzuki de 6000 cm sau o honda tot de 600.........si nu se compara. Astea de 125 sunt super scumpe pt ca se sttie ca se adreseaza ceor care au 16 ani si vor motor....daca vor sa plateasca.E enorm de scumpa si e finisata prost, e imbracata in plastic. EU daca as avea lovele k-lumea as lua cagiva mito fara sa ma gandesc.....imi place la nebunie. Mai bine mai stai cu honda aceasta a ta si cand te faci mai mare mai puti ceva euroi si itzi iei ceva k-lumea ca si aia si asta tot 125 are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 suzuki da-la de 6000 vreau si eu de vre-o 2 ori am vazut pe viu derbi de 125 si nu am fost foarte impresionat, dar nici nu e urata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 suzuki da-la de 6000 vreau si eu de vre-o 2 ori am vazut pe viu derbi de 125 si nu am fost foarte impresionat, dar nici nu e urata. Derbi are un design aparte pentru clasa de 125cm3 Ca aspect ii dau un 10 Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speeduletz Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Am vazut ca ati vorbit de derbi...nu e chiar asa de rau finisat dar in ceea ce priveste performantele nu se compara cu un motor de 600:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_RS125 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Am vazut ca ati vorbit de derbi...nu e chiar asa de rau finisat dar in ceea ce priveste performantele nu se compara cu un motor de 600:) Derbiu ii najpa ..cadru ii najpa nu luceste deloc, nu se compara cu rs-u .....apropo speeduletz trebuia mai degraba sa zici k nu se compara cu RS-u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speeduletz Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 bine mario:Pdar nu uiat ce poate sa faca derbi-ul nu poate sa faca rs-ul tau:D > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_RS125 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 bha radule ce poa sa faca ?! oricum la viteza n-ai sanse ata tot k poti sa-l ridic intr-o roata ...dak tu te ridici mai mult k mine nu ii de vina motoru , ci ala care il conduce...tu jti mai bine k maine dar las k mai este timp pana la vara sa-l ridic si yo mult ...oricum poza asta cu noi ii belea TATA LOOOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 bine mario:Pdar nu uiat ce poate sa faca derbi-ul nu poate sa faca rs-ul tau:D > Hopaa...uite cine si-a facut cont ! Eu sunt de parere ca la design GPR-ul ii da clasa de departe RS-ului. Uite cateva poze sneak-peak : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario_RS125 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 bha recunosc k arata fain numa fatza nu prea mi-o place....da faza ii ca stai incomod pe derbi, spre deosebire de RS pe care stai mult mult mai comod !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 hai ma astia cu 125 ,cand ne tragem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 hai ma astia cu 125 ,cand ne tragem? De cate ori sa zic hai sa stabilim o data cand sa mergem toti pe amkart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 De cate ori sa zic hai sa stabilim o data cand sa mergem toti pe amkart crezi ca vin astia de la timisoara pe amckart??propun o intalnire la mijlocu drumului intre bucuresti si timisoara =)) ...am cativa tovarashi la constanta care merg foaaaarte taare vin si ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Derbi-ul asta mi se pare cam fragil, si foarte ingust, zici ca e de 50cc. La design, arata totusi binisor. La performate nu ma pot pronunta pt ca nu cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Derbi-ul asta mi se pare cam fragil, si foarte ingust, zici ca e de 50cc. La design, arata totusi binisor. La performate nu ma pot pronunta pt ca nu cunosc. Daca derbiu-ul arata naspa de mito ce sa mai ziceam Sincer Derbiul arata cel mai bine dintre toate la clasa 125 Este destul de agresiva http://www.motoring.co.za/index.php?fArtic...=918&fSetId=381 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Daca derbiu-ul arata naspa de mito ce sa mai ziceam Sincer Derbiul arata cel mai bine dintre toate la clasa 125 Este destul de agresiva http://www.motoring.co.za/index.php?fArtic...=918&fSetId=381 It's phucking ugly Prea colturoasa, si cum a zis si Hector18 prea ingust Mie mi se pare RS cea mai aratoasa de la clasa 125, mai putin farurile care sunt mai misto la CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 cel mai misto e tzr`u ...pacat ca nu e de 125...japonezi mici si prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 cel mai misto e tzr`u ...pacat ca nu e de 125...japonezi mici si prosti [/quote baga-i un motor d 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Keen Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 cel mai misto e tzr`u ...pacat ca nu e de 125...japonezi mici si prosti Adevarata ca e frumoasa, in general astia de la Yamaha au cele mai frumoase motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 BAh eu zic sa se inchida topicu asta ca eu mi-am luat motor asa ca.....nu mai are rost...sau macar sa se schimbe titlul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Ce frumusete ... http://motor.periodistadigital.com/imgp/20.../bdepmc8003.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Derbiul da clasa la aspect la restu de la clasa de 125 asta e clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Derbiul da clasa la aspect la restu de la clasa de 125 asta e clar! Chiar si la rs'ul 2006? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Chiar si la rs'ul 2006? Parerea mea este ca Rs ul nou este cam copiat dupa Derbi Parerea Mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Parerea mea este ca Rs ul nou este cam copiat dupa Derbi Parerea Mea! Nu este copiat dupa Derbi, aspectul este luat dupa fratele mai mare...RSV!...<hac>parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Derbiul da clasa la aspect la restu de la clasa de 125 asta e clar! eu as zice chiar ba din contra, acum fiecare cu gusturile lui . mie mi se pare prea futurista si incarcata. daca e sa ramanem la sport, imi place mai mult mito sau rs, ca aspect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate