CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 eu as zice chiar ba din contra, acum fiecare cu gusturile lui . mie mi se pare prea futurista si incarcata. daca e sa ramanem la sport, imi place mai mult mito sau rs, ca aspect. Rs-ul este prea comun Ca si geaca RICH la tigani NO OFFENCE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Rs-ul este prea comun Ca si geaca RICH la tigani NO OFFENCE cbr 125 este mult mai comun si mult mai urat ca harrison la tigani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 cbr 125 este mult mai comun si mult mai urat ca harrison la tigani ,mie imi place sachs xtc racing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 cbr 125 este mult mai comun si mult mai urat ca harrison la tigani Ma horatiu diferenta intre RS si CBR (the most important) este: Rs:par,par,par,paaaaaaaar,paaaaaaaaar,tronc,parrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,paaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr S-a dus motoru CBR: vrum,vrum,vrum,vruuuum,vruuuuuuuuuummmm,vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm,vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm and it goes on and on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Ma horatiu diferenta intre RS si CBR (the most important) este: Rs:par,par,par,paaaaaaaar,paaaaaaaaar,tronc,parrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,paaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr S-a dus motoru CBR: vrum,vrum,vrum,vruuuum,vruuuuuuuuuummmm,vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm,vruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm and it goes on and on nu nu,diferenta e rs paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 170 ,cbr`u vrum vrum 130....a si paaaaar e mai rapid ca vruuuum face suta in 6 secunde .... si mai sunt mici diferente la kg si cauciuce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 nu nu,diferenta e rs paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar 170 ,cbr`u vrum vrum 130....a si paaaaar e mai rapid ca vruuuum face suta in 6 secunde .... si mai sunt mici diferente la kg si cauciuce Ce nu imi place mie la voi este ca ce faceti voi este o ilegalitate mergand cu RS de 34 de cai e ca si cum ai merge cu unu de 500 Frate daca compari RS ul si CBR compara la A1 si ai sa vezi ca nu o sa mai tot va strofocati voi atat amandoua la A1---o lupta destul de stransa Oare in testul acela de ce CBR a facut Mito? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 (editat) Ce nu imi place mie la voi este ca ce faceti voi este o ilegalitate mergand cu RS de 34 de cai e ca si cum ai merge cu unu de 500 Frate daca compari RS ul si CBR compara la A1 si ai sa vezi ca nu o sa mai tot va strofocati voi atat amandoua la A1---o lupta destul de stransa Oare in testul acela de ce CBR a facut Mito? acuma de ce te iei de mine asa ....tu esti ala care sa dus la militian si ia zis sa`mi puna rs`u pe dyno?? ....poate la asta ai dreptate dar la kg si gume n`ai ce zice ....Oricum am un filmuletz cu un cbr ca al tau cu o toba facuta manual si cum suna ala ...FOAAAARTEEE TAAAAARE FRATE! edit : din greseala a facut mito....tineau aia cu cbr`u Editat Martie 17, 2006 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 acuma de ce te iei de mine asa ....tu esti ala care sa dus la militian si ia zis sa`mi puna rs`u pe dyno?? ....poate la asta ai dreptate dar la kg si gume n`ai ce zice ....Oricum am un filmuletz cu un cbr ca al tau cu o toba facuta manual si cum suna ala ...FOAAAARTEEE TAAAAARE FRATE! edit : din greseala a facut mito....tineau aia cu cbr`u Pune si tu filmuletu pe forum pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Pune si tu filmuletu pe forum pls na ca va da tata filmuletu.. http://video.google.com/videoplay?docid=-5...29683&q=cbr+125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Rs-ul este prea comun Ca si geaca RICH la tigani NO OFFENCE Poate e comun datorita faptului ca e cel mai bun ,oricum au inceput sa aiba multi si cbr! Reverse...sachs xtc racing chiar este cel mai bun! Pacat ca nu il gasim si la noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...29683&q=cbr+125 http://www.zippyvideos.com/774279686386054...-0002/*donnycbr http://www.zippyvideos.com/4174685754098356/video-0003/ CBR SOUNDS soundofendurance2.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-5...29683&q=cbr+125 http://www.zippyvideos.com/774279686386054...-0002/*donnycbr http://www.zippyvideos.com/4174685754098356/video-0003/ CBR SOUNDS soundofendurance2.mpg Indeeeeed!!!! very very nice!!!In special ultimul! Cati bani s-or fi bagat in cbr-ul ala.. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Indeeeeed!!!! very very nice!!!In special ultimul! Cati bani s-or fi bagat in cbr-ul ala.. ? Deci eu o sa zic preturile de Europa, dar el este din Indonezia si acolo sunt mult mai ieftine Monopost: 100 euro Parking lights 30 euro Endurance (toba) 200 USD Restul nu mai stiu dar o sa il intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Deci eu o sa zic preturile de Europa, dar el este din Indonezia si acolo sunt mult mai ieftine Monopost: 100 euro Parking lights 30 euro Endurance (toba) 200 USD Restul nu mai stiu dar o sa il intreb Nu este scump avand in vedere cat de frumos iese si cat de mandru trebuie sa te simti dupa aceea ! Te bate si pe tine gandul la asa ceva sau deja ai...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Deja am imi mai trebuie monopost-ul Ati observat ca aici este topic DERBI? Aveam topic DISCUTII GENERALE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Deja am imi mai trebuie monopost-ul Ati observat ca aici este topic DERBI? Aveam topic DISCUTII GENERALE Sorry,no more off-topic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 dar date exacte la derbi??? ceva gen:acceleratie,viteza maxima...si spuneti voi cei care aveti ca sa stim exact.dar varianta nelimitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 26, 2006 Share Postat Iulie 26, 2006 salut am eu un derbi gpr 125 racing....cumparat recent... e super marfa motoru,,,are motoru si cutie de viteze facute d yamaha si au stante p ele cu ''made in japan''! credeti-ma p cuvant! e fabrikat in noiembrie 2005 si am avut bafta cu astea d yamaha p el ,,, am inteles k in 2006 va avea acelasi motor k cel dupa rs ( DERBI si APRLIA fac parte din piaggio) acum e ink limitat la 15 cai si fuge 130 garantat! am un prieten care si l-a delimitat si am mers eu cu el blana (10.000 d ture) cu 160,,,ce sa mai zic,,super multumit d el,,am 2500 d km si nu are absolut nimik,,nici o problema,,,doar ulei si benzina si rodaj si o revizie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 salut am eu un derbi gpr 125 racing....cumparat recent... e super marfa motoru,,,are motoru si cutie de viteze facute d yamaha si au stante p ele cu ''made in japan''! credeti-ma p cuvant! e fabrikat in noiembrie 2005 si am avut bafta cu astea d yamaha p el ,,, am inteles k in 2006 va avea acelasi motor k cel dupa rs ( DERBI si APRLIA fac parte din piaggio) acum e ink limitat la 15 cai si fuge 130 garantat! am un prieten care si l-a delimitat si am mers eu cu el blana (10.000 d ture) cu 160,,,ce sa mai zic,,super multumit d el,,am 2500 d km si nu are absolut nimik,,nici o problema,,,doar ulei si benzina si rodaj si o revizie Adica noul motor va avea powervalve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csmpst Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 si asta are power valve numai k astia de la derbi (yamaha ) il numesc YPVS System (yamaha power valve system),,,chiar acum iti scriu uitandu-ma pe manualul de utilizare deci din 2006,derbi gpr 125 va avea EXACT acelasi motor k si aprilia,,dupa parerea mea nu e un lucru mai bun! una e sa ai motor si cutie facute d yamaha la mama lor acolo in japan si alta e ,,, in fine,,,e mai ieftin pt ei sa puna acelasi motor d p aprilia (stii povestea cu derbi,aprilia,piaggio..motive financiare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Da povestea o stiu si exista powervalve si la varianta NUDE? La cat iti deschide powervalve? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 (editat) si asta are power valve numai k astia de la derbi (yamaha ) il numesc YPVS System (yamaha power valve system),,,chiar acum iti scriu uitandu-ma pe manualul de utilizare deci din 2006,derbi gpr 125 va avea EXACT acelasi motor k si aprilia,,dupa parerea mea nu e un lucru mai bun! una e sa ai motor si cutie facute d yamaha la mama lor acolo in japan si alta e ,,, in fine,,,e mai ieftin pt ei sa puna acelasi motor d p aprilia (stii povestea cu derbi,aprilia,piaggio..motive financiare Din 2007, in paralel cu modelul in 2t, Derbi GPR 125 o sa fie facut si intr-o varianta cu motorizare in 4 t Piaggio, de 11 kW (15 CP) (4 supape, cutie cu 6 rapoarte) - similar celor de pe noile Mulhacen 125 (scrambler), Senda Terra (enduro) si Freexter -naked (vezi stirile din ultimul Univers Moto - nr.8). Uite si-o poza cu Freexter (o sa fie si destul de ieftin, pe la 3.000 iepuroi - la ei in Vest, se-ntelege! Toate bune Editat Iulie 27, 2006 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Am cautat ceva pe google si am gasit modelul 2006 (doar culoarea difera) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 de ce nu iti iei ceva mai mare?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiMaggio Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 Imi bag nasul neinvitat in topic, dar ca posesor de DERBI as cam recomanda alta marca alternativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate