andreigin Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 da exact. pe acolo ma dau cel mai mult. dar ma dau doar din iarna asta. deabea in octombrie mi-a venit sania. dar si prin muntii Semenic si imprejurimi e f tare. si mai ales multa zapada. powder. in cazu asta poate facem o zii impreuna... pe acolo pe la semenic nu am fost ... deci daca oragnizezi ceva io vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skidoo Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 in cazu asta poate facem o zii impreuna... pe acolo pe la semenic nu am fost ... deci daca oragnizezi ceva io vin ! ok. dar acum chiar trebe sa asteptam zapada! am fost sapt asta in Straja si Parang. in Straja e ceva, dar in Parang e trist. pajiste! si cald. cum e cu Red Bull-ul ? se tine in conditiile astea sau se amana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 ok. dar acum chiar trebe sa asteptam zapada! am fost sapt asta in Straja si Parang. in Straja e ceva, dar in Parang e trist. pajiste! si cald. cum e cu Red Bull-ul ? se tine in conditiile astea sau se amana? se tine !!! este zapada destula numai sa stii unde sa cauti ! pe cei care veniti la concurs o sa va astept la ceckpoint !!!! Bafta !!!! A NINS ! maine incepe !!!!! care vreti care puteti sunteti bineveniti !!! Freestile show in piata mare din sibiu incepand cu ora 20 !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Va salut! pentru cei interesati de achizitionarea unei / unor sanii ( zurgalaii sunt din partea casei ) dispunem de zeci de modele noi sau second hand pe stoc. tot pe stoc dispunem de zeci de modele Quad-uri, Atv-uri, Scutere, Biciclete preturi foarte bune! ex. Suzuki Ltz 400 an 2006 - 2600 EURO Polaris Sportsman 800 an 2005 -4750 euro oferim service, piese de schimb, accesorii, echipamente. pentru informatii va rugam sa ne scrieti pe info.atvking@yahoo.com in curand dam drumul si la site persoana de contact: Marius 0721 79 97 95 sau Petru 0745 54 79 74 recomand e-mailul unde va spuneti pasul si noi revenim cu oferta pana atunci poze Editat Decembrie 23, 2009 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 (editat) mai buranul e " alta liga" nu ma bag poze de anul asta.... super tare plimbarea. mie imi fac cu ochiu snowhawk-urile. din ce am vazut pe net par mult mai manevrabile decat snowmobilele insa nu m-am dat pe niciunu. are cineva asa ceva sa ne dea cateva impresii? Editat Decembrie 14, 2011 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlm450 Postat Februarie 7, 2012 Share Postat Februarie 7, 2012 (editat) Buna ziua, am un snowmobil LYNX SAFARI 400 si am nevoie de ceva piese la el, in poza pusa pinioanele si lantul: 40, 41,42. Exista cv dealer de piese pe aici? sau datimi o idee... SANATATE Editat Februarie 7, 2012 de vlm450 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PICAMAR Postat Ianuarie 29, 2013 Share Postat Ianuarie 29, 2013 si cateva poze profesionale, doar ca sa incante ochiul si sa incite spiritul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Martie 18, 2020 Share Postat Martie 18, 2020 (editat) 744.MOV ... Utilajul din dotare motor 500 rotax 2 cilindri 2 timpi , batrinel utilajul , dar zboara , distractie garantata Editat Martie 18, 2020 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate