caraivan Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Salut, Am avut probleme cu motorul <variatii de turatie> am dus-o la service Honda pe B-dul Timisoarei si verdictul a fost pompa de benzina stricata.Mi-au dat un pret enorm pentru una noua.De unde as putea cumpara mai ieftina sau second hand sau se mai poate repara? Multumesc anticipat pentru raspuns Radu Editat Iunie 7, 2008 de caraivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut, Am avut probleme cu motorul <variatii de turatie> am dus-o la service Honda pe B-dul Timisoarei si verdictul a fost pompa de benzina stricata.Mi-au dat un pret enorm pentru una noua.De unde as putea cumpara mai ieftina sau second hand sau se mai poate repara? Multumesc anticipat pentru raspuns Radu Depinde ce anume e stricat in ea... Cred insa ca o pompa de FZR1000 te va aranja, ia legatura cu http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...=40601&st=0 , sper sa mai fie de actualitate. Ride Safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caraivan Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) CE TIP DE MOTOR ESTE SC35? DIN CE AN ESTE ? Honda CBR 600 F4I SPORT - 2001 CBR600F Special Edition CBR600FS1 --- PC35 Editat Iunie 7, 2008 de caraivan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caraivan Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 In state e cca 210-220$, aici probabil ca se invarte pe la 700Ron.. Imi pare rau sa aud ca s'a busit pompa, la carburatie merge sa pui benzina pe direct inspre carburatoare, dar sa nu o accelerezi puternic si nu peste 5-6000rpm. Cu carburatoare ajungi acasa, cu injectoare... 700 de RON poate SH ca noua este 650 de euro!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caraivan Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 De prin Italia, Germania, UK nu o gasesc sa o cumpar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caraivan Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 asta spuneam ca am eu la 150 de euro Nu stiu cum arata stiu doar codul care este: 16730-MCJ-000 --- PUMP SUB ASSY FUEL daca este buna ti-o cumpar eu fara discutie. De unde o ai, este SH sau noua? Da-mi si mie nr tau de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caraivan Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 probabil CARAIVAN Pretul este dat de Service Honda --- 639.26 EURO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 am inteles ca honda dar tu ai spus ca cei de la honda au dat pretul . la asta ma refeream ,nu am vrut sa se inteleaga altceva pina la urama la 150 euro e opompa noua sau second? ...MA INTERESEAZA SI PE MINE. daca e second dai o garantie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 iar bikebandit nu trimite in ro iar daca trimitea expeditia in afara SUA este 148,5$ Bikebandit trimite in RO, si chiar cu pretul transportului tot iese la jumate de pret fata de nesimtitii de la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 mrcycles.com trimite in ro..am cumparat io patinele si lantu de distributie cu 150 $ cu tot cu transport...astept sa vina...de vro 2 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Salut, Am avut probleme cu motorul <variatii de turatie> am dus-o la service Honda pe B-dul Timisoarei si verdictul a fost pompa de benzina stricata.Mi-au dat un pret enorm pentru una noua.De unde as putea cumpara mai ieftina sau second hand sau se mai poate repara? Multumesc anticipat pentru raspuns Radu cum au pus ei diagnosticul ca ar fi pompa de benzina de vina???????? de obicei, variatiile de turatie, in special, la ralanti, la motoarele care au injectie de benzina sunt date de uzura cititorului de pozitie al clapetei. pompa de benzina se verifica inseriind pe furtun, intre pompa si rampa comuna un manometru. daca presiunea citita pe manometru este mai mare de 3,5-4 atm in timpul functionarii, pompa e buna. Editat Iunie 16, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate