C666 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 am si eu nevoie de ajutorul cuiva care chiar se pricepe....imi trebuiesc urmatoarele piese..si tinand cont ca este di 1981 nu mai pot face comanda pt ele sau cateva repere care m-ar putea sa ma ajute... bobina de incarcare si frey-ul sper sa fi scris corect...de la electromotor. stiti cumva vreuna uitata printr-un garaj? este un gsx de 1100 74 de kw ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C666 Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 i bobina de incarcare sau releul de incarcare ? sau bobina de inductie ....are oricum doua daca este in 4 cil multumesc pentru atentie oricum! este vorba de bobina care imi incarca bateria si imi da curent pentru scanteie si lumini,am incercat sa o dau la rebobinat dar mi sa spus ca nu merge facuta au mai incercat si altii si dupa ce a fost pusa a ares tot pe acolo...probabil de la turatiile mari ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C666 Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 ADICA ALTERNATORUL K SPUNEI CUM VREI ! poate sa ma ajute cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Am eu unu Sh dar e de kawasaki si mai mult ca sicur nu se potriveste ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C666 Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 trebuie sa spui ce tip de motor are in talon scrie asa; tip motor suzuki gs11 ;cilindree 1074 ;74 kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADVRadu Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Din cate stiu eu se poate bobina, DAR...trebuie cu sarma emailata ceva mai speciala (sa reziste la temperaturile din baia de ulei). Si dupa bobinare trebuie scufundata toata bobina intr-o baie de lac termorezistent (de transformator sau lac de bachelita parca ii zicea) ca sa ai o protectie extra. Am incercat chestia asta cu un prieten cu un gsx din '82 acum vreun an si inca ii merge fara probleme. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C666 Postat Iunie 28, 2008 Autor Share Postat Iunie 28, 2008 ok ...mergii si citeste pe motor seria si apoi scrie o aici imi cer scuze dar am fost plecat si nu am avut net..... dar maine promit sa ma duc si sa scriu seria de pe motor oricum esti demn de tot respectul!!! Din cate stiu eu se poate bobina, DAR...trebuie cu sarma emailata ceva mai speciala (sa reziste la temperaturile din baia de ulei). Si dupa bobinare trebuie scufundata toata bobina intr-o baie de lac termorezistent (de transformator sau lac de bachelita parca ii zicea) ca sa ai o protectie extra.Am incercat chestia asta cu un prieten cu un gsx din '82 acum vreun an si inca ii merge fara probleme. Bafta! ms oricum !vezi daca o vrea de piese prietenul tau ca prefer sa ajut pe cineva care o mai are functionala eu am luat alta mai noua putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate