cria_p Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) La inceput s-au incalzit cauciucurile, incet-inceeeet (concurul de mers incet): apoi s-au intrecut "adevaratii": Trancanici si Kilo, o demonstratie de zile mari sub un cer dezlantuit (nimeni n-a fst ranit.... ) ...s-au ars cteva cauciucuri, mititei, fripturi si alte ..."bunatati" Editat Iunie 8, 2008 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ha ha ce tareee pacat ca nu am fost............................................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ha ha ce tareee pacat ca nu am fost............................................. intra pe www.mototube.ro si logheazate parca e o filmare cu burnout day pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) sunt logat acolo.. dar nu am mai intrat de vreo sapt pe acolo.... o sa ma uit acum ms app neatza tuturor Editat Iunie 8, 2008 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Reportaj realitatea: = http://www.realitatea.net/video_388297_mot...ece_295492.html Editat Iunie 8, 2008 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 http://www.realitatea.net/video_388297_mot...ece_295492.html inca un link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 hello...tocmai ce l-am pus eu acum cateva minute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 lol.. scuze !! :| mie mi-a aparut altceva din linkul tau !! :| scz scz :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 lol.. scuze !! :| mie mi-a aparut altceva din linkul tau !! :| scz scz :| zapacitule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Saru'mana pentru poze... :X super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 N-am inteles niciodata ce treaba au tatele cu motoarele dar macar bine ca au adus ceva mai bulanoase ca pe unde te uiti (la alte expo/evenimente) vezi numai rahitice cu pretentii de femei frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 a fost super. si la prins carnatul ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 * aaah! ..da, uitasem de proba de prins carnatu' si de rodeo ce sa zic, eu am vazut numai oameni multumiti p-acolo, ...numai carcotasii pot sa spuna ca nu le-a placut. da' cine-i crede?! si sa nu-i uitam, desigur, pe cei care au asigurat service-ul de roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Deci a fost incredibil... mai ales carnatu', ne-a dat ceva de lucru si de murdarit pe la mustati. A trebuit sa fim o adevarata echipa, sa stim sa atacam carnatu' din mai multe pozitii.... de sus in jos, direct cu fata-n el. O singura data echipa din care-am facut parte a reusit sa-l inhate, insa nu mi-a explicat de tactica a aplicat. ) Vrem pozeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 /index.php?...t&p=1243226 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anarchy Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 foarte tare... nu mai vreau sa aud de carnati 100 d ani... sa nu mai zic de mustar ))) frumoase pozele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Am fost si eu acolo. Am venit de la pitesti sa vad ce si cum. Chiar mi-a placut. A fost o zi care nu a trecut in zadar Dar poate cu timpul o sa vedem si barbati uzi nu numai ........... femei !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Am fost si eu acolo. Am venit de la pitesti sa vad ce si cum. Chiar mi-a placut. A fost o zi care nu a trecut in zadar Dar poate cu timpul o sa vedem si barbati uzi nu numai ........... femei !!! probabil esti gay ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 e fata, bre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 probabil esti gay ... Mai mult ca sigur sunt femeie!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Dar poate cu timpul o sa vedem si barbati uzi nu numai ........... femei !!! * oooo, da! de bureti si apa ma ocup eu, voi sa aduceti suporturile de tricouri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) * oooo, da! de bureti si apa ma ocup eu, voi sa aduceti suporturile de tricouri Dupa o cursa Bucuresti-Prisma2 cu echipament complet la 35*C, nu cred ca mai e nevoie de apa si bureti.... Oricum, faine poze!Felicitari organizatorilor! Editat Iunie 8, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Mai mult ca sigur sunt femeie!!!! pai ai cerut sa se unde barbatii si nu a facut-o , io ma udam , daca nu ai zis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 e fata, bre. Mai mult ca sigur sunt femeie!!!! mii de scuze dar nu se vedea nici poza ta nici acolo unde scrie membra )) probabil netu meu sau serverul slab ... in orice caz am crezut ca esti vreunu care a iesit la agatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dya Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 * oooo, da! de bureti si apa ma ocup eu, voi sa aduceti suporturile de tricouri gand la gand,fetelor; dar credeti ca avem doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate