cria_p Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 gand la gand,fetelor; dar credeti ca avem doritori? * pai nu stiu..., fiind o lume predominanta de barbati, m-am gandit ca ar fi mai mari sanse, dar cred ca trebuie sa mergem la un salon d-ala de cosmetica ptr. barbati ...stii unul unde sa faca si schimb de ulei mai ieftin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 * pai nu stiu..., fiind o lume predominanta de barbati, m-am gandit ca ar fi mai mari sanse, dar cred ca trebuie sa mergem la un salon d-ala de cosmetica ptr. barbati ...stii unul unde sa faca si schimb de ulei mai ieftin? sunt 4 femei la unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 9, 2008 Autor Share Postat Iunie 9, 2008 sunt 4 femei la unu * ma refeream strict la lumea moto. iar demografia se modifica continuu, stai linistit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 * ma refeream strict la lumea moto.iar demografia se modifica continuu, stai linistit! pai atunci sun 8 la 1 ) ne bagam noro , ne udam cu buretele pt femei? le spalam mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Iaca si de la mine cateva. maine parte a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maktub Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 mii de scuze dar nu se vedea nici poza ta nici acolo unde scrie membra )) probabil netu meu sau serverul slab ... in orice caz am crezut ca esti vreunu care a iesit la agatat nu-i problema, stai linistit. oricum pe moto sunt confundata cu un baiat tinand cont ca am parul scurt si, din pacate cerceii nu se vad prin casca:-) pai ai cerut sa se unde barbatii si nu a facut-o , io ma udam , daca nu ai zis ) pai eu am zis ca vreau concurs de barbati uzi dar nu ma auzit nimeni oricum, ma bucur ca aici m-am facut auzita/citita si cine stie............poate se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 La inceput s-au incalzit cauciucurile, incet-inceeeet (concurul de mers incet): apoi s-au intrecut "adevaratii": Trancanici si Kilo, o demonstratie de zile mari sub un cer dezlantuit (nimeni n-a fst ranit.... ) ...s-au ars cteva cauciucuri, mititei, fripturi si alte ..."bunatati" Excelent.Cam atat ar fi de zis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eCostin Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Un filmulet puteti gasi aici: http://www.ecostin.com/burnout-day-2008-7-...-la-prisma.html M-a lasat telefonul si nu am mai prins si fetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 pai atunci sun 8 la 1 ) ne bagam noro , ne udam cu buretele pt femei? le spalam mobrele? OARE NE BAGAM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate