Sari la conținut

Ce Parere Aveti Despre Scuterul Gopop Zip ?


cosx25
 Share

Postări Recomandate

Al meu face asa doar cand e rece motorul si e normal sa faca pentru ca are soc automat. Daca si dupa ce se incalzeste motorul (dupa vreo 3km) iti face la fel atunci are o problema.

Pretul e bun, mai trebuie sa dai cateva zeci de lei la un mecanic ca sa-ti scoti toate limitarile.

Ca idee, eu am renuntat la garantie si imi fac singur reviziile. :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 80
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

eu lam luat din Metro cu 2400 RON ......mia dat doar CIV-ul motorului.. atat .. eu am 930 km si am prins maxim 48

 

si inca ceva ...:cand accelerez parca dupa o sec de la plecare vrea sa se inece iar apoi isi da drumu? din ce cauza?

 

Acum a aparut iara gopop zip la Real cu 25 mill + casca, dar ce costa casca 3 mill :lol:

Cand era cu 22 mill nu dadea casca. Daca mam grabit, am crezut ca nu mai vine oferte cu scutere ieftine, :laugh: si acum avea mai multe, si alte culori, si cu tot cu acte (cred), al meu e galben dar e frumos si asta, dar mai bine era un negru, un gri sau visiniu, asta e, graba... dar de unde era sa stiu...

 

Al meu cand merg cu el si deodata ii dau gas brusc si il iau brusc are senzatia de a se opri, si chiar se opreste cateodata daca e relanteul mic, si alta problema ca daca fac relanteul mic nu prea mai porneste la buton cand e rece motorul, ia mai greu, asa trebuie sa fie sau e al meu mai cu probleme :kiss: si inca ceva, asa trebuie sa fie la astea in 4 timpi frana de motor asa brusca, parca as pune frana pe spate :D, nu prea stiu cum e cu 4 timpi ca e primul scuter in 4 timpi si nici nu am in zona sau la prieteni in 4 timpi sa stiu cum face la ei, doar un piaggio lyberty dar parca e mai diferit ca al meu la cum merge. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

al meu este culoarea visinie...........si altceva :am auzit pe altii ca au cumparat scuter gopop cu alarma si pornire de la telecomanda in pretul lui...oare a fost mai scump...sau promotii?

 

Cred ca a fost mai demult, ca nici cand a fost 30 mill nu avea alarma, dar dadea casca :lol: la 22 mill nu mai dadea, acum la 25 mill iara da :laugh: , cel putin asa este la mine in oras la magazinul real, la metro da casca separat :kiss: restul nu stiu. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am zis ca l-am luat...l-am vazut ieri seara. Mi-a sarit in ochi frana pe tambur pe fata :kiss:

 

Fie nu ai vazut bine, fie vorbesti despre altceva. GoPop Zip nu are tambur ci disc pe fata.

Si, ca sa fiu sincer, nu am vazut absolut nici un scuter nou cu tambur pe fata....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posibil sa nu fie GoPop..dar in mod sigur e SCUTER !!! si NOU!!! Pentru ca nu esti din buc, mentionez ca Auchan e un supermarket gen Cora,Carrefour,etc

Stai tu linistit, ca am mai multe locuinte, printre care una si in Buc. Si stiu fff bine ce e Auchan, locuinta din Buc este in Titan... :kiss:

Dar repet: ma indoiesc sa existe scuter (cu motor termic) care sa aibe frana pe fata pe tambur ! Te rog eu, cand ai timp, mai treci odata pe la magazin si uita-te mai bine (nu de alta, dar m-ai facut curios).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De Peugeot Ludix ai auzit? Si e de 2 ori mai scump ca GoPoponetzul.

Mai, sunt realmente uimit sa vad ca se mai vand scutere cu motor termic (noi) si sunt dotate cu frana tip tambur pe fata, eu nu vazusem tambur fata decat la first-bike, tipul ala de bicicleta cu motor.

Dar, asa cum am mai spus, nu am pretentia ca le stiu pe toate... :kiss:

Editat de Marinaru68
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei na, pai discul nu are treaba cu apa sau noroiul (bine, in anumite limite, ca daca bagi te apuci sa indesi gunoi intentionat, e posibil sa ai succes si sa blochezi pistonasul).

Unii spun ca tamburul ar fi mai usor de construit, dar nu sunt chiar sigur de chestia asta, este vorba numai de o tehnologie mai veche si cei ce au apucat sa faca frana tip tambur merg inca pe ea, dar incet incet cred ca va iesi din fabricatie. Insa e ca la tuburile CRT - inca se mai fabrica desi este clar ca LCD-urile le vor scoate la pensie cat de curand.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu stiam ca o frana pe tambut este mai eficienta decat una pe disc .... in sensu ca opreste mai repede roata ...are o suprafata de contact mai mare.... dezavantajele sunt ca nu disipa caldura si ca e mai greu de "dozat" fata de o frana pe disc :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei na, pai discul nu are treaba cu apa sau noroiul (bine, in anumite limite, ca daca bagi te apuci sa indesi gunoi intentionat, e posibil sa ai succes si sa blochezi pistonasul).

incearca sa franezi cu frana fata disc un scuter mergand in ploaie...atunci cand merg pe ploaie ma bucur ca am si o frana tambur pe spate,pt ca aia disc se inmoaie ca......apa de ploaie.... :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incearca sa franezi cu frana fata disc un scuter mergand in ploaie...atunci cand merg pe ploaie ma bucur ca am si o frana tambur pe spate,pt ca aia disc se inmoaie ca......apa de ploaie.... :blbl:

Dezkreatore, departe de mine in a-ti contesta experienta (esti un tip pe care-l apreciez mult pt ce a facut) numai ca ... da-mi voie ca de data asta sa nu fiu total de acord cu tine. Hai sa nu intram acum in amanunte (mai ales ca suntem cam off-topic pe threadu asta despre GoPop Zip) si poate vom discuta alta data, cu argumente pro si contra :burnout:

Editat de Marinaru68
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La cerere, revin cu poze...

 

Da se vede frana pe tambur, dar nu e gopop :blbl: dar arata cam la fel chiar mai bine decat Gopop FIGHTER in fata. Si asa ieftine sunt si casca si cutie, ciudat :P

Mai multa incredere am intr-un gopop, e Baotian restul imitati dupa Baotian. ;)

 

Am deconectat firul roz dar nam 1000 km dar nu il fortez, si vad ca se tureaza mai mult motorul acum, inca nu am mers cu el sa vad diferenta, oare nu se creaza daune ca am deconectat firul roz :angryfire:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu se intampla nimic daca ai deconectat firul roz

e important sa scoti si limitarea din variator daca ea exista. Daca nu, se tureaza motorlul prea mult de unde rezulta un consum mai mare si o uzura mai rapida.

 

Ok. Mersi :P

La variator nu umblu deocamdata ca inca nu am fost la revizie, si nu stiu sigur daca ma duc, sa dau 1 mill aiurea treaba care o pot face si eu, si cand te duci la ei la garantie spune ca azi nu poate incerc maine si posibilitatea de a ramane la ei scuterul ptr un fleac, asa cred ca ma lipsesc de garantia loc. Vad ca piese se gasesc si nu sunt f scumpe.

 

Azi cand am dat carena jos din fata (motivul ca mi-a sarit mufa de la releul de semnalizare) am vazut o mufa cu o alta mufa care avrea un fir bucla, ce e mai si ala, de la alarma :angryfire:

 

 

 

Stie cineva de ce cand depasc viteza de 40-50 are niste vibrati repetate des cam asa cum maresc viteza cum se simpt mai tare, are nevoie ceva are ceva scuterul sau asa trebuie sa fie?

Am mai vb cu cineva si mia zis ca asa este si la alte scutere, o fi saiba de la vaiator cumva sau e alta limitare?

Cine a mai delimitat un scuter GoPOP Zip sau alt scuter dar tot gopop sau asemanator inafara de firul roz ce a mai scos ?

 

Ca la topicul delimitari nu gasesc nimic de scuter gopop.

 

Nu am mai fost la revizie cu el la 1000 km am schimbat singur uleiul, am pus Motul Scooter Expert 4T, e bun oare ptr acest scuter sau sa iau repsol data care vine?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ulei poti sa pui si Floriol, ca e scuterul merge. Repsol nu e chiar genial, eu folosesc ca am primit moca 1,5l. Valvoline 10W40 seminstetic ar fi numa' bun.

Vibratiile alea suna a limitare de turatie, le ai si dupa scoaterea firului roz?

 

Da si dupa scoaterea firului roz. Dar de cand am pus ulei motul parca sunt mai fine oricum si scuterul merge mai fin si prinde viteza mai repede, inainte aveam Mobil 1 extra 4T.

Valvoline nu prea gasesc ptr moto, numai ptr masini adica nu specifica dar nare 4T pe ele si sunt multe tipuri si nu stiu de care sa iau. O sa mai caut.

Cred ca saiba de la variator inca nu am umblat acolo ca... e cam putin frica sa umblu in el... o sa umbla cand sunt mai pregatit :D La celalal vechi umblam la alti am umblat dar la asta nu stiu am auzit multe despre ele ca sunt cam cu probleme si daca modific ceva sa nu am probleme :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am desfacut azi cutia de la transmisie, variatorul nu lam scos, dar mam uitat si nu vad vre-o saiba, si am bagat o cheie in spate la variator si am rupt 2 bucatele mici din variator, e grav, vad ca merge bine deocamdata

Atunci sa fie numai firul roz limitarea, la acceleratie nu vad nimic, doar carburator dar acolo nu stiu.

El ia 65 poate si mai mult dar nu lam lasa ca mie cam frica din cauza vibratilor care apar, :D

Chiar nimeni nu stie ce e cu vibratile astea? :(

In cutie am gasit si firul roz (e negru) si acolo era si mecanismul de limitare :kali: deci acolo e bagat panarama :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...