Vaca_Nebuna Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Salut. Trebuie sa spun cuiva dar n-am cui De cand mi-au intrat banii de concediu (adica de vreo saptamana) ma tot holb sa gasesc ceva... Ma gandeam sa ma duc si 400 de km sa iau ceva frumos... Dar... azi la pranz vad anuntz cu o Yamaha XJ 600 S din 93 la mine in oras la un pretz nesimtzit de mic ) M-am carat de la lucru, am gasit omu si am luat motorul ) Pret 1000 de euro )))))))))) E drept ca are 60K de km la bord dar motorul arata, merge si suna super ) Si orice´ar fi, la banii astia nu comentez... Plus verificare tehnica pana in 2007, suporturi cu tot cu 2 gentzi, manual de reparatie, o casca ponosita si alte cele ) Sunt HAPPY, chiar daca a plouat, normal, si eu nu m-am mai urcat pe motor asa mare.... Dar am ajuns intregi... Poze cand o sa fac o sa postez... Dau o bere prin posta la totzi )) Pa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 S-o stapanesti sanatos! La multe K de Km fara probleme! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 Pret 1000 de euro )))))))))) 196554[/snapback] vreau si eu doua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 AM mai zis-o... Sunt ocazii si trebuie sa fii pe faza... Acuma sincer, nu mai am bani sa iau inca una Daca mai apare ceva postez aici, ok? Multzam de urari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 baga poza rapid sa vada ochiu' Sa-ti traiasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Bravo man!!! Sper ca ai comparat seriile de pe motor cu cele din cartea de identitate, ai ascultat motorul bine, te-ai uitat la pinion si lant + placute frana. Si cel mai important : la cadru, sa nu aiba suduri ascunse. Eu am facut asta cand mi-am cumparat motorul. M-am uitat la toate cele de mai sus ca ... nu se stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 11, 2005 Autor Share Postat Iulie 11, 2005 Domn' sef, m-am uitat ce sa zic Seriile erau ok, placutzele de frana le schimbase omu recent, motorul suna rotund, cadrul iara nu avea urme de modificari... Carenele (e semi-carenata) aratau vopsite, dar, sa fim seriosi ) Acuma am deja 200 de km si pot sa zic ca e ok. Cea mai buna garantzie mi-au dat-o baietzii de la TĂźV, ca il are nou facut in aprilie si de atunci nici 200 de km facutzi ) Nu vreau sa spun cum a fost cu cricul central pana am renuntzat la metoda politzistului (fortza) si am inceput sa gandesc... LOOL Deci, cum spuneam, ocazii apar... De ex.: Text: 4Takt,Drehzahl bis 19000,geiler Sound,E-Starter,leichter Sturzschaden,Motor läuft,Zustand sieheBild FZR 250, 25 kW, 21 tkm, Bj./EZ 3/94, weiĂ/rot, TĂV 6/06, GaFzg., Sommerfzg.. Hersteller: Yamaha Bj./EZ: 1994 Laufleistung: 21.000 km Leistung: 25 kW Farbe: weiss Preis: 800,00 EUR FP Ort: D-645.. BĂźttelborn (ca. 197 km - de NĂźrnberg) (Karte anzeigen / Routenplaner) Kontakt: Telefon 06157/ 929742 Handy 0176/ 24115661 Email kmoor@web.de Daca va intereseaza sunatzi si vedetzi daca mai e valabil. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Deci 1000€ fara vama din Romania? Cumparata direct din Germania? Ca pare cam suspect sa fie 800€ in Germania si 1000 inmatriculata in Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Am luat anuntzul si l-am postat... Deci 800 in Germania... Ma mai holb si mai pun daca mai vad, tot asa... Nu sunt intermediar, deci trebuie sa va descurcatzi.... Daca pot ajut, dar nu pe bani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaca_Nebuna Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Cele mai beton anunturi sunt cu motociclete care stau de ceva vreme... Daca aveti cum sa le luati e cea mai buna afacere... De ex. (datele sunt private, trebe abonament): Angebot vom: 12.07.2005 (private Anzeige) Text: VF750F, 66 kW, 38 tkm, Bj./EZ 8/85, Aus ZeitgrĂźnden, steht seit zwei Jahren, ohne TĂźv, abgemeldet, springt nicht an, , VHB 250,-. Hersteller: Honda Bj./EZ: 1985 Laufleistung: 38.000 km Leistung: 66 kW Preis: 250,00 EUR Ort: D-76751 Jockgrim (Karte anzeigen / Routenplaner) Kontakt: Telefon 07271/ o bere si un corn LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate