RIDE TO LIVE Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Sa pun din timp, ca multi au scris anul trcut ca ar fii mers dar am postat prea tirziu. Informatii http://www.europeanbikeweek.com/de/home.asp Merg tot felul de moteare, nu e numai de Harley. Iar acum, la calendar si bifata data plus rezolvat de concediu si...... rabdare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 mergem...ca si anul trecut dealtfel...poate ne vedem pe acolo...bem o bere pe la vreun concert country... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 mergem...ca si anul trecut dealtfel...poate ne vedem pe acolo...bem o bere pe la vreun concert country... Anul trecut am fost incurcat cu mutatul la locuinta noua, sper ca anul asta sa avem si vremea mai buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Anul trecut am fost incurcat cu mutatul la locuinta noua, sper ca anul asta sa avem si vremea mai buna... pai si anul trecut a fost vremea buna...asta facand exceptie de la drumul spre Villah cind ne-a plouat 2 zile...la citiva km de locul intrunirii parca sa inchis usa dupa noi...senin,stele pe cer...fuck noi am indurat frig si ploaie...in rest a fost super...cred ca dasta ne si ducem...motoare din cele mai diverse\modificate,etc...haleala super...muzica la alegere si shopping cum poftesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 pai si anul trecut a fost vremea buna...asta facand exceptie de la drumul spre Villah cind ne-a plouat 2 zile...la citiva km de locul intrunirii parca sa inchis usa dupa noi...senin,stele pe cer...fuck noi am indurat frig si ploaie...in rest a fost super...cred ca dasta ne si ducem...motoare din cele mai diverse\modificate,etc...haleala super...muzica la alegere si shopping cum poftesti... Hmmmm, ai vazut, nu am povestit povesti nemuritoare! Eu am fost in 2006 si dupa ce m-am intors am plutit inca trei luni in al 9-lea cer..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Iulie 31, 2008 Autor Share Postat Iulie 31, 2008 Inca un piiiic......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 de azi incepe "the final countdown" pentru noi (cei din grupul din braila); mai avem o luna pana la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 1, 2008 Autor Share Postat August 1, 2008 de azi incepe "the final countdown" pentru noi (cei din grupul din braila); mai avem o luna pana la plecare De azi am inceput sa caut hotel prin apropiere de Faaker See. Dat-i-mi um semnal sa ne gasim: sz_andrei1968@yahoo.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 sper sa ai noroc, eu am cautat asa de principiu(noi stam la cort, ca ne place), si cel mai apropiat hotel liber era la 30 km distanta. dar vezi ca CJ86HAR cauta partener de camera. vb cu el /index.php?...28875&st=20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 sper sa ai noroc, eu am cautat asa de principiu(noi stam la cort, ca ne place), si cel mai apropiat hotel liber era la 30 km distanta.dar vezi ca CJ86HAR cauta partener de camera. vb cu el /index.php?...28875&st=20 Mersi, am gasit pe Slovenia, la 26 km de Faaker See, camera cu 42 € / noaptea + micul dejun. Si io puteam sa dorm la cort, dar doamna mea vre la Hotel. Nici intre Austria si Slovenia nu mai e granita. Pina atunci mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 nici nu cred ca poate fi vb sa nu stau in zona Villah...vreu sa ma imbat si sa iau pulsul petrecerilor...nu pot scapa de prietena ca sigur imi gaseam o urata pe acolo...macar asa ptr o noapte de betie...concerte de mai multe gen-uri...country,rock,hard,etc...ar fi misto sa ne gasim pe la Arad si sa mergem in "shatra"...dar cum zicea si @azumit noi o sa plecam mai devreme...ca anul trecut nu am avut timp sa intram bine in atmosfera ca a si trebuit sa plecam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 nici nu cred ca poate fi vb sa nu stau in zona Villah...vreu sa ma imbat si sa iau pulsul petrecerilor...nu pot scapa de prietena ca sigur imi gaseam o urata pe acolo...macar asa ptr o noapte de betie...concerte de mai multe gen-uri...country,rock,hard,etc...ar fi misto sa ne gasim pe la Arad si sa mergem in "shatra"...dar cum zicea si @azumit noi o sa plecam mai devreme...ca anul trecut nu am avut timp sa intram bine in atmosfera ca a si trebuit sa plecam... da bem, mancam, plimbam, da place la animale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Merg si din Craiova citeva motoare. Trebuie facute rezervari sau platit biletul de intrare in avans? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 7, 2008 Autor Share Postat August 7, 2008 Merg si din Craiova citeva motoare. Trebuie facute rezervari sau platit biletul de intrare in avans? Haideti! Nu este cu bilet de intrare. E in jurul unui lac intilnirea. Vezi pe forum ce fac clujenii si cei din Braila cu dormitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Merg si din Craiova citeva motoare. Trebuie facute rezervari sau platit biletul de intrare in avans? hai sa-ti dam cateva detalii: intrunirea se tine in jurulk unui lac, inconjurat de o sosea cam de 8 km, pe care sunt tot felul de pensiuni si campinguri; zona 0 "orasul harley" este open, de fapt tot ce este acolo este free acces, platesti doar crapelnita si ce vrei sa cumperi, si crede-ma ca .......ai cateva mii de metri patrati de standuri, expo, terase, pub-uri, scene, etc noi ne cazam la cort, ca asa ne place, iar conditiile sunt excelente; daca faci la fel ai grija insa sa ai sac de dormit, ca noaptea cam strange flaneluta; daca vrei sa stai la pensiune, intra pe cluj- napca si vezi acolo link-uri de la baietii din cluj ce au facut rezervari; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) hai sa-ti dam cateva detalii: intrunirea se tine in jurulk unui lac, inconjurat de o sosea cam de 8 km, pe care sunt tot felul de pensiuni si campinguri; zona 0 "orasul harley" este open, de fapt tot ce este acolo este free acces, platesti doar crapelnita si ce vrei sa cumperi, si crede-ma ca .......ai cateva mii de metri patrati de standuri, expo, terase, pub-uri, scene, etc noi ne cazam la cort, ca asa ne place, iar conditiile sunt excelente; daca faci la fel ai grija insa sa ai sac de dormit, ca noaptea cam strange flaneluta; daca vrei sa stai la pensiune, intra pe cluj- napca si vezi acolo link-uri de la baietii din cluj ce au facut rezervari; Multumesc pentru informatii. Tot la cort vreau sa stau si eu. Editat August 8, 2008 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 AMR 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Na, chiar ieri am trecut pe la Faaker See, ca venisem de la o baie si de sus si de jos din Italia, Lignano. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavitzoo Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Salutare! Vreau sa merg si eu la Villach! Se pleaca in grup cumva din Bucuresti? S-a facut deja vreun plan de deplasare / revenire? Eu as vrea sa merg si sa stau la cort, dar ma gandesc ca ar fi fain si de vazut cate ceva in drum, respectiv Budapesta si Viena. Daca are loc vreo intalnire pentru discutat detalii, va rog informati-ma sa particip si eu. Bafta mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Salutare! Vreau sa merg si eu la Villach! Se pleaca in grup cumva din Bucuresti? S-a facut deja vreun plan de deplasare / revenire? Eu as vrea sa merg si sa stau la cort, dar ma gandesc ca ar fi fain si de vazut cate ceva in drum, respectiv Budapesta si Viena. Daca are loc vreo intalnire pentru discutat detalii, va rog informati-ma sa particip si eu. Bafta mare! Vezi ca merge o trupa de la Bacau si poate trec prin Bucuresti, citeste forumul inapoi pina dai de ei. Salutari, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 AMR 12 salutare voi fii acolo recomad sa mergeti daca vreti prin iugoslavia traseu de vis cu stima si respect Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 salutare voi fii acolo recomad sa mergeti daca vreti prin iugoslavia traseu de vis cu stima si respect Pompi de vreo doua zile ma gindesc la un alt traseu...prin serbia... tu pe ce treaseu ai mers...?...apropo...la sirbi ai nevoie de PASS...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 de vreo doua zile ma gindesc la un alt traseu...prin serbia...tu pe ce treaseu ai mers...?...apropo...la sirbi ai nevoie de PASS...? salutare adevarat trebuie pasaport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Întâlnirea asta se ține anual, în jurul acestei date? Anul ăsta o scap, la anul încerc să nu, de aceea mă interesează perioada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
azumir6 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Întâlnirea asta se ține anual, în jurul acestei date? Anul ăsta o scap, la anul încerc să nu, de aceea mă interesează perioada... DAP, 90% +-1 ZI, CRED CA E IN FUNCTIE DE DATA IN CARE PICA MARTEA, 2 SAU 3, CEVA DE GENUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate