viorell Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Transalp 650, 12000km Motorul nu mai trage bine, relantiul nu este constant iar cand turez motorul,chiar si la 2500 de ture da rateuri in toba. Am crezut ca de vină sunt bujiile sau filtrul, le-am schimbat dar simptomele au rămas.Am băgat si aditiv pt poponeataățat carburatoarele Âşi aproape nici o diferență. E posibil să fie membrana de la pompă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Transalp 650, 12000km Motorul nu mai trage bine, relantiul nu este constant iar cand turez motorul,chiar si la 2500 de ture da rateuri in toba. Am crezut ca de vină sunt bujiile sau filtrul, le-am schimbat dar simptomele au rămas.Am băgat si aditiv pt poponeataățat carburatoarele Âşi aproape nici o diferență. E posibil să fie membrana de la pompă? Nu mai baga benzina de la Lukoil, baga de la Mol, sau OMV! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Ai schimbat cumva toba? Ce filtru ai schimbat? Doar ala de ulei?? Ala de aer l-ai schimbat? Hai ca am obosit sa vb. despre check air filter. ..pe 5 topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorell Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Ai schimbat cumva toba? Ce filtru ai schimbat? Doar ala de ulei?? Ala de aer l-ai schimbat? Hai ca am obosit sa vb. despre check air filter. ..pe 5 topicuri. Am schimbat filtrul de aer(credeam că se subînțelege!).Toba e cea originală, nu am făcut nici o modificare Âşi nu am schimbat nimic care să influențeze parametrii de funcționare ai motorului.Cred că e din cauza benzinei,adică a apei sau mizeriei din benzină.De sincronizat carburatoarele nu cred că e cazul,motocicleta are 13000 km.O să curăț doar carburatoarele.Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ludo3005 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Transalp 650, 12000km Motorul nu mai trage bine, relantiul nu este constant iar cand turez motorul,chiar si la 2500 de ture da rateuri in toba. Am crezut ca de vină sunt bujiile sau filtrul, le-am schimbat dar simptomele au rămas.Am băgat si aditiv pt poponeataățat carburatoarele Âşi aproape nici o diferență. E posibil să fie membrana de la pompă? salut, astea sunt simtomele, da cum ai ajuns sa le ai? la ce-ai umablat......sincer! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate