faneman Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 (editat) Salut, vreau si eu sa-mi schimb cauciucurile dar nu am nici cea mai vaga idee unde as putea sa le schimb. Am un zx9r care nu are cric central iar nici una din vulcanizarile vizitate de mine nu avea un cric pentru motor (toti imi explicau ca se decurca ei, ca nu conteaza daca e motocicleta dar sincer nu vreau sa risc) Rugamintea mea e : daca stiti un service sau o vulcanizare unde ati schimbat si voi caucucurile sau at facut vre-o pana si nu v-au stricat nimic spuneti-mi si mie adresa pentru ca mai am un pic si merg pe panza cu cele pe care le am acum P.S. din Bucuresti Editat Iulie 7, 2005 de faneman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 zice unii ca e un service cu o atitudine reorientata catre client langa mcDonalds Buzesti (gara de nord), autozone ii zice si o duduie dragutza (lizu-ka) te serveshte cu cafea in timp ce un baietzandru dibaci (piciu) iti meshtereshte la rotitze. preturi... ptiu doamne ca nu le vezi de mici ce sunt .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Apropos, sa tii bine de ea cind o ridica si cind o dau jos de pe cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Iulie 8, 2005 Autor Share Postat Iulie 8, 2005 O adresa exacta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 salut !!! eu, lizuka, zic asa : cum mergi din p-ta victoriei, catre p-ta matache, pe partea dreapta o sa ai mc'donald's rock'n'roll, iar vis-a-vie de ei auntem noi, ATUOZONE. program 12-19 si sambatata 10-14 cu acest prilej, as vrea sa-i multumesc lui andrei (wizzie) k totusi a venit la noi de 2 ori si eu zic k a fost multumit. Sorry pt mahalaua de atunci, andrei e ok, si il astept sa-si dea si el cu parearea public. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 e ok akolo 2 pilotpower plus ekilibrat vreo 400,000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 ink nu vindem anvelope, asteptam oferte de afara, sa le importam noi la preturi omenesti. posibil michelin si continental. manopera se prezinta asa: - demontat roata+dejantat guma veche+jantat guma noua+ echlibrare pe geodina = 220.000 la care se poate adauga o folie plumbi adezivi (60.000) - demontat roata si echilibrat - 125.000 (folie plumbi, daca e cazul) - verificarile nu costa nimic - schimb ulei gratuit, in cazul in care uleiul e cumparat de la noi - schimb gratuit placute frana, daca sunt luate de la noi - spalat si ungere lant - 370.000 - dureaza 15 min. In rest, orice alta operatiune se tarifeaza ca ora de manopera - 400.000 / ora. si, desi stiu k nu e frumos, la sama, dak mergeti cu roata in brate, numai sa va schimbe guma va ia cam 600.000. oricum, astept criticile si sugestiile voastre pt a imbunatati serviciile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 (editat) Lizu-ka,eu nu sunt din Buc dar vin saptamana viitoare,sambata cred ca o sa fiu acolo pt ca am treaba...vreau sa echilibrez ambele roti,insa nu stiu cum veti face cu sustinerea motorului,cel putin la partea din fata e tragic de greu...la noi in Iasi,lumea e mai lenta in gandire cat si in dezvoltare,asa ca nu exista loc in care sa pot echilibra roti moto...aaa,btw,trebuie sa iau ceva chei cu mine sau aveti mai tot soiul de imbusuri si inelare pe acolo?...am un ZZR 1100...multumesc. inca ceva:MOTUL 10W40 5100 ESTER TECHNOSYNTESE gasesc la voi?si un pret...mersi...poate fac si schimbul de ulei... Editat Iulie 9, 2005 de alexs307 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 Când mergeți la Autozone întrebați de Piciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 Pe Calea Plevnei la SAMA. Am schimbat eu fata si spate + echilibrat 460.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faneman Postat Iulie 10, 2005 Autor Share Postat Iulie 10, 2005 AUTOZONE e pe bulevardul Buzesti? Vreau si eu adresa exacta!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 strada Buzesti, cand mergi din directia piata Victoriei, catre Piata Matache, la jumatatea drumului pe dreapta este mc'donald's rock'n'roll, iar pe stanga ATUOZONE. schimbat cauciucuri fata/spate + echilibrat - 480.000 (plumbii sunt inclusi), daca se vine cu moto pe roti - 365.000 daca se vine cu rotile demontate. program luni-vineri - 12-19 sambata - 10-14 se sta dupa program fara probleme, nu se percepe alt tarif, dar sunati inainte, daca stiti k ajungeti apoape de 19, sau chair mai tarziu : 0722.44.22.89. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Cat costa la voi uleiul 10w40 de motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 si mie imi trebuie 10W40. ce uleiuri ai si la ce pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 ok, uite preturi pt MOTUL 300 V Competition sintetic 1005 -la 2l - 586.000 / l -la 1l - 646.000 5100 Ester semisintetic 15w-50 - la 4 l -1.100.000 - la 1l - 327.000 3000 mineral - 278.000 la 1 l in ceea ce priveste 10w-40, mai ales pe timp de vara recomand 15w-50, este vorba despre o diferenta de vascozitate, in favoarea lui 15w-50, din care rezulta ca acest 15w-50 se comporta mult mai bine la temperaturi mari, cum este cazul vara, pastrandu-si proprietatile si la aceste temperaturi, la care 10w-40 nu prea mai face fata. diferenta financiara este de 150.000 la un schimb (4l) si cred ca merita un 15w-50. va astept la schimb de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate