pompiliu Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 SALUTARE O ESIRE MIINE ASTEPT PROPUNERI DISPUS A MERGE ORIUNDE VA SALUT POMPI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 hai la Dambovicioara Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 hai la Dambovicioara Pompi daca ma ajuta cineva sa scot gogshika din garajul blocat vin si je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 hai la Dambovicioara Pompi om bun drumul pina la pestera e varza pe oriunde am luao si daca ploua e jale ce zici deo mare sau propune altceva Pompi daca ma ajuta cineva sa scot gogshika din garajul blocat vin si je te ajutam sa scoti trotineta daca vrei cu adevarat sa mergi o seara buna Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 eu am facut mare sapt trecuta prin Ostrov si alt traseu spre undeva nu prea imi vine in minte... zii unde e garajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 salut!!! pana la urma unde va duceti voi maine ca as iesi si eu la o plimbare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 14, 2008 Autor Share Postat Iunie 14, 2008 eu am facut mare sapt trecuta prin Ostrov si alt traseu spre undeva nu prea imi vine in minte... zii unde e garajul poate mergi asa buc galati macin dobrogea buc cam 600km 0722809989 dami un bib si te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 orsova plecarea la ora 6. daca ne miscam repede incercam moldova noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salut!!! cati sumteti voi??? eu as vrea sa merg!!! si cred ca mergi si pompi ca acum am inchis telefonul cu el si mi-a zis ca mergem oriunde!!! hai nabii sa stabilim ceva sa ne plimbam si noi maine!!! astept raspuns salut cati sunteti!!????! cred ca mai gasim doritori!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 eu cu pompi ora 6 metro militari - orsova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Eu am un F650GS din 2004, merg cu el de circa 1 luna in fiecare zi prin Bucuresti si ma inteleg de minune. Cu ce vit mergeti voi? Poate ma lipesc si eu, cam cati km sunt dus intors? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Gata frate suntem 3 motoare pana acum!! plecare de ma mc donald's din militari la maxim 6 si un sfert!!! care mai vrea sa vina ii asteptam acolo!!!! vine si baiatul!!! honda cbr f 4 99!!! acum am inchis telefonul cu pompi Ma cica sutn vreo 400 dus si 400 intors!!! asa mi-a zis pompi!!! si viteza 120-130 pe autostrada si dupa mai catinel asa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 baieti va rog frumos veniti daca aveti ceva experienta e mult de mers si nu o frecam prin benzinarii si parcari. pe autostrada o ardem tare sa castigam timp. ne vedem la 6 la metro militari in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Ok eu zic pas atunci sunt multi km pt mine, nici nu am prea multa experienta si nu vreau sa va incurca. Va doresc drum bun si asfalt uscat. Sa ne auzim cu bine. Silviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bastard Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Salut!!!Ce faci mergi si tu maine la Orsova?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu2403 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 salut sunt multi km pt mine si nu ma bag la drum asa lung. Daca nu gasesc sa plec pe undeva ma duc pana la bunici undeva dupa Alexandria. Nu ma bag la drumuri asa lungi deocamdata. Asfalt uscat si numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ploua http://www.weather.com/outlook/travel/busi...LocalUndeclared pe pompi l-a mancat undeva si a plecat singur pe transfagarasan pe ploaie. a luat niste gropi si a indoit roata aproape de varf. e cu roata in brate, intreaba daca e vreun loc in pitesti unde poate indrepta roata ca pierde aer mult, nu mai poate merge. daca il puteti ajuta sunati-l la 0722 809 989. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 mama ce urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 mama ce urat... Ar putea sa puna o camera(daca gaseste pe dimensiune) provizoriu pana indreapta roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 15, 2008 Autor Share Postat Iunie 15, 2008 Ar putea sa puna o camera(daca gaseste pe dimensiune) provizoriu pana indreapta roata. zi grea fratilor transfagarasan am vrut aia am gasit plecat la 7din buc ajuns acasa 23 multumesc prietenului meu care sia stricat duminica pentru mine rar asa baieti a facut omul cu masina cam 500km buc curtea de arges buc curtea de arges am venit cu roata la buc am facuto sinapoi cu asa drumuri ne mindrim 12km mai aveam pina la bilea sia venit cosmarul nu cunosteam eu ce drum este ceam cautat am gasit baieti cu care trebuia sa mergem sau speriat si au clacat motivul vremea asa ca mincinduma am plecat de nebun siam puso mai sint si din astea invatam va salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIII Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 zi grea fratilor transfagarasan am vrut aia am gasit plecat la 7din buc ajuns acasa 23 multumesc prietenului meu care sia stricat duminica pentru mine rar asa baieti a facut omul cu masina cam 500km buc curtea de arges buc curtea de arges am venit cu roata la buc am facuto sinapoi cu asa drumuri ne mindrim 12km mai aveam pina la bilea sia venit cosmarul nu cunosteam eu ce drum este ceam cautat am gasit baieti cu care trebuia sa mergem sau speriat si au clacat motivul vremea asa ca mincinduma am plecat de nebun siam puso mai sint si din astea invatam va salut Pompi salut, inteleg ca Transf e deschis? cu ce motor ai fost? tks, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 salutare e deschis dar ce folos e vai si amar de el gropi si iar gropi Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate