fhchth Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 noul proiect bastybikes ..inceput acum 1 sapt desenul 1:5 e atashat ..in rest ...21 fatza spate 16-170 , butuc standard de harley motor suzuki dr big 750 cadru rigid , sa pe arcuri , cric de harley arcuri hairpin , furca springer paugho modificata apropo caut un inel pe 16 de mai lat decit cel standard de harley sau o janta de broasca pe 16 poze .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 ufff,numa ca si desen si e ceva deosebit,mai ales un motor monocilindric de 750 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 mereu m-am intrebat cand se vor chopperi vitezane si enduro. oricum nu vad altceva acolo in afara de motorul de dr asa ca e putin fortat spus dr la chopperit. a construi in jurul unui motor mi se pare mult mai mult decat a chopperi ... bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 spor la treaba numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Basty, ideea e beton. Bafta cit cuprinde!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 noul proiect bastybikes .. furca springer paugho modificata salut basty ce modifici la springer presupun ca o vei scurta ? apropo de unde ai luat furca la ce bani tea ajuns, de curiozitate....mai mult...arcurile de sus de la springer dupa cit se vede in poze nu sunt cele originale asai? spor la lucru... basty du si tu cumva unele bikeuri la showuri pe afara sigur ai sanse--- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 super idee spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thunderhead Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 noul proiect bastybikes ..inceput acum 1 sapt desenul 1:5 e atashat ..in rest ...21 fatza spate 16-170 , butuc standard de harley motor suzuki dr big 750 cadru rigid , sa pe arcuri , cric de harley arcuri hairpin , furca springer paugho modificata apropo caut un inel pe 16 de mai lat decit cel standard de harley sau o janta de broasca pe 16 poze .. spor la treaba cat ai dat pe furca? si unde se gaseste? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 noul proiect bastybikes ..inceput acum 1 sapt desenul 1:5 e atashat ..in rest ...21 fatza spate 16-170 , butuc standard de harley motor suzuki dr big 750 cadru rigid , sa pe arcuri , cric de harley arcuri hairpin , furca springer paugho modificata apropo caut un inel pe 16 de mai lat decit cel standard de harley sau o janta de broasca pe 16 poze .. POZE CU CONSTRUCTIA CADRULUI DE LA ZERO DIN TZEAVA SI TABLA... INDOIREA TEVILOR CU NISIP SI LA CALD ...+SUDURA WIG MIINE TERMIN CADRUL AZI AM UNIT BACKBONEUL CU DOWNTUBEUL (SUS-UL CU JOS-UL) INTRE TIMP A APARUT SI MADMAX PRIN ZONA CARE A DAT O MINA DE AJUTOR LA CARAT O TZEAVA CU RIGIDUL LUI .... BASTY salut basty ce modifici la springer presupun ca o vei scurta ? apropo de unde ai luat furca la ce bani tea ajuns, de curiozitate....mai mult...arcurile de sus de la springer dupa cit se vede in poze nu sunt cele originale asai? spor la lucru... basty du si tu cumva unele bikeuri la showuri pe afara sigur ai sanse--- SAL Da o scurtez arcurile sunt originale furca a fost 600 euro si nu e cu nimic mai buna decit una facuta de mine doar ca asta cumoparata are 15 like in plus e f grea, sia avantajul e ca e crom bun , am cumparat furca din cauza timpului..ca altfel o faceam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 ti-ai luat si M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 ti-ai luat si M? nu ..e a unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Basty vad ca merge traba ...am o intrebare ...de ce ai facut downtubeul ...din bucati....? nu ai putut da forma ce ai vrut prin indoire? va arata super cadrul cind e gata....deabea astept sa vad cum arata bigul pe cadru asta.... orce motor se poate face custom numa sa ai idei.... faina treaba basty astept poze ...continuarea... Ce pacat ca stau asa departe de ro ca veneam sati fac o vizita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 Basty vad ca merge traba ...am o intrebare ...de ce ai facut downtubeul ...din bucati....? nu ai putut da forma ce ai vrut prin indoire? va arata super cadrul cind e gata....deabea astept sa vad cum arata bigul pe cadru asta.... orce motor se poate face custom numa sa ai idei.... faina treaba basty astept poze ...continuarea... Ce pacat ca stau asa departe de ro ca veneam sati fac o vizita... downtubeul nu au respectat aia cotele indoirii si am mai retusat cu taiatul si sudatul azi am montat cit de cit agregatul..imi place la nebunie basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SENA_KAMIKAZE Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 SUPERRRRR e un cuvant putin spus. lasa un nr de tel dea-l tau daca vrei. mult succes in continuare SUPERRRRR e un cuvant putin spus. lasa un nr de tel dea-l tau daca vrei. mult succes in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 SUPERRRRR e un cuvant putin spus. lasa un nr de tel dea-l tau daca vrei. mult succes in continuare SUPERRRRR e un cuvant putin spus. lasa un nr de tel dea-l tau daca vrei. mult succes in continuare sal multumesc ma bucur ca place 0728225581-basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) criminal o intrebare, folosesti o masa speciala ptr constructia cadrului ori ba ? Editat Iunie 24, 2008 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) criminal o intrebare, folosesti o masa speciala ptr constructia cadrului ori ba ?. e o masa plana rectificata si ceva piese pt fixat tevi oricum cadrele mele au abateri mai mici decit ce se vinde in custom chrome sau alte cataloage de harley pe masurate... Editat Iunie 24, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 foarte tare , si eu imi doresc sa creez un chopper de la 0 . poate pe viitor . e cea mai marfa senzatie sa dai nastere la ceva de genul asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 spor la treaba tinere si vad k incepe sa ia forma tractorul..... e ok frate ,chiar imi place ce faci......... numai bine si vezi k la intrunirea de la brasov o sa ajung si sa iti fac o vizita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 (editat) spor la treaba tinere si vad k incepe sa ia forma tractorul..... e ok frate ,chiar imi place ce faci.........numai bine si vezi k la intrunirea de la brasov o sa ajung si sa iti fac o vizita salut! cunosc toate operele tale si mi-au placut la nebunie,sunt pe gustul meu iar topicul cu dr-ul il urmaresc de cand l-ai deschis si nu am zis nimic dar akum nu ma pot abtine pt k vad ce minunatie iese.. felicictari si tine-o tot asa.... Editat Iunie 24, 2008 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Interesanta ideea cu motorul de DR, pacat ca exista talent dar in tara asta nimeni nu pune pretz pe el, abia astept sa vad ce iese la final si apropo vezi ce tevi de essapament ii pui spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 4, 2008 Autor Share Postat Iulie 4, 2008 Interesanta ideea cu motorul de DR, pacat ca exista talent dar in tara asta nimeni nu pune pretz pe el, abia astept sa vad ce iese la final si apropo vezi ce tevi de essapament ii pui roata motorul in cardru etc ... spatele va avea 200 ... roata e facuta de mine ... incep si eu sa ma intzeleg cu autocadul ..vreau sa imi fac planurile de acum in colo in cad ....sper basty spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 basty am o intrebare de curiozitate, daca tot ai facut tevile din fata a cadrului si bara de deasupra motorului curbate....ce arata super fain...cum de nu ai dat forma un pic ovalata si la tevile din spate de la roata.... nu ma intelege gresit arata superb liniile cadrului....e doar o intrebare....uitinduma la poze cred ca ar arata fain daca curbai tevile de linga roata spate... cea de sus si jos deabea astept sa vad cum arata cind il montezi cam tot sai vad linia finala.... salutare si spor la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iulie 6, 2008 Autor Share Postat Iulie 6, 2008 basty am o intrebare de curiozitate, daca tot ai facut tevile din fata a cadrului si bara de deasupra motorului curbate....ce arata super fain...cum de nu ai dat forma un pic ovalata si la tevile din spate de la roata.... nu ma intelege gresit arata superb liniile cadrului....e doar o intrebare....uitinduma la poze cred ca ar arata fain daca curbai tevile de linga roata spate... cea de sus si jos deabea astept sa vad cum arata cind il montezi cam tot sai vad linia finala.... salutare si spor la lucru sal pai e simplu ...baiatul caruia il fac e cam hardcorist si vreau sa aiba rezistentza cit se poate de mare ... pai vineri e gata fierul in 2 sapt fix trebuie sa fie gata vopsit mai pun eu poze basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 O curiozitate am: cu actele cum faceti?Mestereala placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate