Alexandu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Salut..As vrea ca sa imi cumpar si eu scooter,dar nu stiu ce sa imi cumpar..... Dativa si voi cu parerea daca faceti bine... ....As vrea ca scooteru care il cumpar sa mearga de preferinta 90 km\h,sa aiba demaraj cum traba,si sa nu am probleme cu el..... Am cateva posibilitati dar nu stiu ce sa imi cumpar.... Yamaha Aerox. Gilera Runner... Aprilia Sr50 dar nu pe injectie Piaggio NRG .. Dativa cu parerea care scooter dintre cele de mai sus ar fii mai bun Editat Iunie 19, 2008 de Alexandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) Omule,bine ai venit pe forum,foloseste functia "Search",sunt 5 topicuri chiar mai multe in care tot intrebati incepatorii ce scuter sa imi iau ?Cumparati ce iti place.Vezi ca sunt Fan Cluburi la fie model(aproape la orice model) Uite niste link-uri: ---- /index.php?...=sfaturi+scuter ----- /index.php?...=sfaturi+scuter ------ /index.php?...=sfaturi+scuter ------ /index.php?...=sfaturi+scuter ------ /index.php?...=sfaturi+scuter ------ /index.php?...=sfaturi+scuter Citestele si sigur iti vei da seama care e cel mai potrivit pentru tine,respect Denis ps:Citeste si pe asta,e foarte bun pentru noi veniti!! /index.php?showtopic=193078 Editat Iunie 19, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 eu cred ca sunt mai degraba fan cluburi de agramati. asta e atata de prost, incat a gresit si la numele pe care si l-a luat pe motoretism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 ........Mai (monsteristu-le).....Eu am vrut ca sa imi pun numele asa ............... ...Denis ms. oricum dar pe acele forumuri nu am prea gasit ce imi doream...:|... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Nu is forumuri,ci topicuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandu Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 ...Am gresit ca nu m-am uitat mai sus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 va doresc numai succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Eu va urez felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 de observat cum initiatorul topicului stie sa scrie "scooter". de ce se limiteaza straduinta lui lingvistica doar la acest cuvant? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tOrQuE Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 de observat cum initiatorul topicului stie sa scrie "scooter". de ce se limiteaza straduinta lui lingvistica doar la acest cuvant? AM eu un scuter de vanzare am un yamaha majesty 125 in 4t...dar am si acte de 49 cmc...daca te intereseaza da un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ce batjocura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 cel mai tare ma deranjeaza ca nui in stare sasi completeze la profil nici macar orasu din care ii sa vedem daca are rost sai raspund ca degeaba ii spun cami vand scuteru ca eu is din cluj si el din constanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 foltrans, nu conteaza de unde e, se pare ca sunteti pe aceeasi frecventa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 foltrans, nu conteaza de unde e, se pare ca sunteti pe aceeasi frecventa. agramei mici ce sunteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
russu Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 sal daca tot vrei un scuter uite unul ff frumos cu performante mari, daca te intereseaza click pe link : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-114950.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Mai monsteristule, da' chiar pe toate topicurile trebuie sa te iei de greselile gramaticale din posturi? Daca scrii corect pe forum nu esti cu nimic mai breaz decat astia din moment ce te iei de ei Dupa ce ca sectiunea asta e praf, mai rascolesti si tu praful... Mai scuteste-ne de comentariile tale si du-te sa te plimbi cu ducati-ul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 VladuL, si eu corectez greselile, dar asa cand mai zice unu cate o tampenie de-aia, cine stie ce dezacord de toata frumusetea. Dar ei chiar jignesc si se iau si de o cratima daca o uiti. Urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 bai asta a lu' monsteristu'. tu esti prea bun pt noi mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 doar o cratima. hai ca imi sunteti dragi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Pai tocmai...o cratima. Multi nu pun cratime cand scriu, ori nu le merg butoanele, asta nu inseamna ca nu stiu. Poti intelege ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 dateintelegperfectaiceamaimaredreptatebravotiicasustiicauzatalalilor. Poti intelege ce zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 N-ai scris tot corect. Fara pauze nu e greu sa citesti. Poti sa ctiseti si dcaa ltielrele snut psue ivners in cvunat. Ideea era ca daca scriu un cuvant fara cratima nu-i bai. Poate nu merge butonul si ma grabesc. N-am zis nici chiar asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ok. in acest moment nu gasesc butoane sa raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ai facut asa? http://www.youtube.com/watch?v=Z73j-5yXJHE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ai facut asa? http://www.youtube.com/watch?v=Z73j-5yXJHE asta este EMO ? cu lant cum are ala la gat leg eu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate