Florin Daniel Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Asa cum spune si titlul dupa a doua intalnire organizata unde am reusit sa ne strangem in jur de 10 persoane, am hotarat toti ca ziua de JOI sau mai bine zis in fiecare zi de joi la ora 19,00 la Academia Militara (Eroilor) sa aibe loc intalnirea Fz-ristilor ( asta nu inseamna ca alte motoare nu isi au locul ). Aici vom discuta de toate facem o plimbare mica si alegem o locatie pentru ""o bere degeaba" ..... dupa care se pun la cale plimbarile mai lungi. Mai jos avem si ceva poze de la intalnire. Pentru cei care din diferite motive nu doresc sa apara in poze imi pot spune si stergem sau gasim o solutie. Oricine doreste sa ma contacteze o poate face la urmatorul numar de telefon 0749 058 068 sau ID mess vf_daniel Editat Iunie 23, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Super intalnirea , pacat ca pe la 9 seara s-a anuntat furtuna. Sper sa fie mai multa lumea joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Joia asta vin si eu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Joia asta vin si eu :-) Esti bine venit !!!!! Eu nu pot venii joia asta sunt cu sotia in concediu dar joia viitoare fac prezenta. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 deci, care se baga diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 eu nu pot sa vin cu motorul ca il las la servicu in seara asta dar daca vreti ne vedem la apasu' pe la 19:30. dar va rog sa imi confirmati daca ne vedem la apasu la 19:30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Din pacate , a intervenit imprevizibilul nu stiu daca o sa ajung sigur diseara , cine ajunge sigur rog frumos sa imi trimita un pm cu numarul de telefon , daca intalnirea se prelungeste la Apasu poate ajung acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Din pacate , a intervenit imprevizibilul nu stiu daca o sa ajung sigur diseara , cine ajunge sigur rog frumos sa imi trimita un pm cu numarul de telefon , daca intalnirea se prelungeste la Apasu poate ajung acolo . Eu nu il stiu pe Apasu ! Scriu mai incolo dc vin sau nu Teoretic vin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Nici eu nu il stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 vineri dupa ce ne-am intalnit la academie am fost la Apasu bar langa regie, langa pui de urs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 man, eu acum am aterizat acasa, am bagat de noapte si sunt rupt. bag un dus rece si somnica pana maine dimineata. imi pare rau ca va sar azi, dar ne vedem cu siguranta in alta zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Ziceam de Apasu omu nu baru : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 deci, cum a ramas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Cam liniste, trec totusi pe la Academie, daca nu gasesc pe nimeni ies in intersectie si sigur trebuie sa treaca vreun Fazer p'acolo sa facem o intalnire ad-hoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Cam putina lume fata de data trecuta , pe mai multi saptamana viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 eu fiind fara motor v-am asteptat direct la bere sper joia viitoare sa vin si eu cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Lumea nu a putut sa stea mult , am mers si am baut un suc la Razoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 baietii, va pregatiti pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Eu ma anunt ABSENT , sunt plecat din oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 Sunt inca departe de intalnirea de maine.......tocmai duminica ajung asa ca...........inca o absenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 am fost ieri pe la ora 19:20 dar nu era nimeni asa ca am plecat. joia viitoare tre sa ne reorganizam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dare_par Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 Joia viitoare promit solemn ca o sa fiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 Joia viitoare promit solemn ca o sa fiu Gata am ajuns si joi sunt la datorie Joi ne vedem la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Eu va salut din frumoasa si friguroasa Rusie ! Sunt cu serviciul in deplasare pana pe 18 probabil maxim 27! Va spun zambind success si va doresc sa¨va creasca numarul¨ ! Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Eu va salut din frumoasa si friguroasa Rusie !Sunt cu serviciul in deplasare pana pe 18 probabil maxim 27! Va spun zambind success si va doresc sa¨va creasca numarul¨ ! Ciao Saluta-l pe Putin din partea mea si trage o ''dusca'' ruseasca sa te mai incalzesti...........si daca tot esti acolo fa si o tratativa cu cei de la GAZPROM poate ne mai fac si ei o reducere Ne vedem diseara, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate