Alex The Ripper Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Asa pensionare, trage-i de urechi. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Asa pensionare, trage-i de urechi. ) vezi poate nu vi azi....sa te trag si pe tine de urechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Eu is prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Acum 5 minute am primit un telefon care ma face sa nu pot ajunge in seara asta. Inima de tinichea, ne vedem maine la OST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 14, 2012 Autor Share Postat Iunie 14, 2012 si io.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 hai bah, lasă ca vin eu să salveze situația... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_act Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Azi vin si eu un momentel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Haideti ma cu pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ai ajuns sa ceri poze de la altii? Nu erai tu pozaru oficial? De fapt tu cu Dracushoru )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 (editat) poze(a) cu tableta ) Editat Iunie 14, 2012 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 17, 2012 Share Postat Iunie 17, 2012 mah oameni buni credeti ca ma puteti ajuta cumva? intai sa expun problema si apoi arunc intrebarea. vreau sa fac o tura cu moto pana la Nordkapp si trebuie sa imi iau foarte multe bagaje la mine, cort si multe alte nenorociri. motocicleta mea este un FZ1 din 2008 intrbare: stiti pe careva care vinde sau inchiriaza un suport de top case si side case sau macar care poseda un astfel de dispozitiv? daca nu gasesc de cumparat, macar sa reusesc sa il copiez dupa cel origina. multumesc anticipat, cu deosebita stima Gabone ps: ROG foarte mult sa-mi rapsundeti pe PM, deoarece nu am foarte mult timp sa intru si sa citesc toate posturile, daca m-as abona la acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 mah oameni buni credeti ca ma puteti ajuta cumva? intai sa expun problema si apoi arunc intrebarea. vreau sa fac o tura cu moto pana la Nordkapp si trebuie sa imi iau foarte multe bagaje la mine, cort si multe alte nenorociri. motocicleta mea este un FZ1 din 2008 intrbare: stiti pe careva care vinde sau inchiriaza un suport de top case si side case sau macar care poseda un astfel de dispozitiv? daca nu gasesc de cumparat, macar sa reusesc sa il copiez dupa cel origina. multumesc anticipat, cu deosebita stima Gabone ps: ROG foarte mult sa-mi rapsundeti pe PM, deoarece nu am foarte mult timp sa intru si sa citesc toate posturile, daca m-as abona la acest topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 ba...maine ne vedem acolo...sau iar venim 3 speriati... pensionarilor care ti-ai filmat motoreta pentru video-ul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Pensionare, nu apar nici sapta asta. Next week. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felin Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 Vine cineva astazi la 7 la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Iulie 5, 2012 Share Postat Iulie 5, 2012 Vine cineva astazi la 7 la Academie? da eu ... dar azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 (editat) Vine cineva azi? Sau mai duc la joia moto Editat Iulie 19, 2012 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 Azi nu, tati! Am ceva treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate