Talpa_mare Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Dragi tovarasi si pretini.. Am reconditionat o Tula dar din pacate cand ii pun filtrul de aer se opreste.Ce ar putea fi? consum mic sau mare?....fara filtru merge OK. Un sfat va rog.. Multumesc anticipat.. Editat Iunie 21, 2008 de Talpa_mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Amestec prea bogat.Nu stiu ce carburator are Tula dar daca este ca la IJ,VOSHOD,Minsk,pune cuiul de dozare la a doua crestatura de sus si apoi saracesti amestecul strangand surubul de reglaj. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 ia vezi tu daca este socul tras!si posibil sa ie prea bogata benzolul,asa ca mai redu desuruband surubul cel mic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Talpa_mare Postat Iunie 23, 2008 Autor Share Postat Iunie 23, 2008 ia vezi tu daca este socul tras!si posibil sa ie prea bogata benzolul,asa ca mai redu desuruband surubul cel mic!) Multumesc..cred ca i-am dat de cap..facusem un filtru din burete prin care deabia trecea aerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 va salut domnu talpa ,e o gresala de montaj a carburatorului,ai lipsa o lamela care vine atashata inaintea carburatorului(muzicutza)trebui e pusa in directia de absortie a motorului (merge sigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Eu fac filtrul ( 2buc ) din filtru de TRABANT la care lipesc cu aracet sau prenadez capacele vechi . SUCCES ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate