CharlieKing Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Am o roata de fata noua, cu ferodou nou (130mm) pe saboti, dar nu prea sunt multumit de calitatea de franare. Cand o strang la limita opreste foarte greu motocicleta, furca aproape nici nu se lasa. Ce se poate face? Exista mai multe tipuri de ferodou? In ce masura conteaza calitatea acestuia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 pai degeaba le ai noi daca nu calca bine! incearca sa iei la smirghel ferodoul ca sa calce pe toata suprafata sa! sau daca ai timp si rabdare cauta un drum drept si destul de lung si mergi cu frana fata pusa mult pana se rodeaza ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 stressu' a folosit a doua varianta, cu mersu' cu frana ca lui ii e lene sa se si scoale din pat! stiu eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 stressu' a folosit a doua varianta, cu mersu' cu frana ca lui ii e lene sa se si scoale din pat! stiu eu! 203833[/snapback] Ai ca nu-i chiar asha... Cand e vorba de dat cu motoru si de baut bere cred ca e cel mai harnic :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 la astea doua da! si mai e una: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 16, 2005 Share Postat Iulie 16, 2005 la astea doua da! si mai e una: 204014[/snapback] La aia n-aveam de unde sa stiu sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 18, 2005 Share Postat Iulie 18, 2005 acum stii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaf Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 (editat) salut !... ar mai fi ceva ...si anume sa verifici sa nu ai uleiuri (chiar si apa )sau alte minuni pe disc /ferodou ! ca atunci kanci frane eficiente ! (ma gandesc ca tocmai spuneai ca deabia ai montat discul ... si poate nu ai lucrat f ingrjit si ti-a mai cazut pe acolo vaselina ... ) bafta! Editat Iulie 19, 2005 de scaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 care disc? el zicea de ferodou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CharlieKing Postat Iulie 19, 2005 Autor Share Postat Iulie 19, 2005 Da, cred ca asta era, o sa curat bine ferodoul, eventual cu un abraziv fin si o sa am grija sa nu mai ajunga mizerie pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Daca totul este NOU cum spui, nu te astepta la frane bune in primii 200-250 KM. La moto noi este la fel. Si cauciucurile noi trebuiesc rodate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Cand e vorba de dat cu motoru si de baut bere cred ca e cel mai harnic :kick: 203936[/snapback] Da, doua placeri care nu prea se amesteca bine. Separa-le ca sa te bucuri mult timp de amindoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Verifica cu o creta pe disc daca amandoua placutele functioneaza. Degreseaza portiunile de contact. Aeriseste sistemul hidraulic, daca are. Zgirie cu ceva discul pe ambele parti. Ar trebui sa frineze pina la blocare. Dar sa nu blochezi roata din fata niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Da, doua placeri care nu prea se amesteca bine.Separa-le ca sa te bucuri mult timp de amindoua. 207976[/snapback] le separ, le separ! aaaa... omul spunea de frana ferodou, nu de disc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Daca ai mobra hoinar sa nu te astepti la nu stiu ce frana buna pe roate din fata.. si eu am schimbat ferodouri noi.. curatat.. smirgluit...Dar nimic.. Cu frana pe fata mai mult decat sa incetinesc nu am putut.. Asa este din constructie.. maneta de la mana nu are aceasi cursa ca si frana de picior.. Daca il reglezi sa blocheze atunci freaca ... daca reglezi si nu freaca in gol, atunci nu prinde.. Daca insisti poate totusi reusesti sa-l faci sa prinda ca cel de picior ...dupa mine .. putin probabil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate