Old Rider Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Am fost cu ea la spalatorie,tipul a pus jetul pe radiatorul de ulei,eu nu am vazut ce face si ulterior am constatat ca mi-a indoit multe din "aripioarele"de racire.Clar,circulatia aerului prin radiator este afectata.Cat de grav credeti ca este,s-ar putea supraincalzi motorul pana la calare?Sa incerc sa le indrept,dar poate fac mai mult rau?Bafta si multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 nu prea afecteaza, dar nici bine nu e ... incearca sa le indrepti cat de cat, astfel incat aerul sa poata circula din nou printre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Am fost cu ea la spalatorie,tipul a pus jetul pe radiatorul de ulei,eu nu am vazut ce face si ulterior am constatat ca mi-a indoit multe din "aripioarele"de racire.Clar,circulatia aerului prin radiator este afectata.Cat de grav credeti ca este,s-ar putea supraincalzi motorul pana la calare?Sa incerc sa le indrept,dar poate fac mai mult rau?Bafta si multumesc anticipat! ia o surubelnita medie si inzestreaza-te cu muuuuulta rabdare si indreapta-le una cate una ca nu e mare branza. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Rider Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Nu prea am muuulta rabdare asa ca am fost la service si mi-au spus(argumentat) ca e mai bine sa-l las cum e acum!Si cum solutia i-mi convine...vom vedea ce iese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate